anel81m je napisao/la:Goodison je napisao/la:...i u kantonalnoj ligi igrati. Sad je pitanje šta će biti s nama. Nije nikome žao dati koliko može ali to ovi koriste i zato produžavate agoniju. Ne znaju igrača dovesti s takvim budžetom već nečija djeca su se uhljebila u tom budžetu.
Nažalost, kao i sve u ovoj zemlji.Uhljebi se 5 nestručnih ljudi, njima bude dobro, a radi toga ispašta 100 drugih.
Sve dok Velež ne kupi neko, ili se ne desi nešto slično mi nećemo i nemožemo naprijed!
Slazem se sa svima u vezi nerada i amaterizmu u nasoj upravi (i sam sam o tome piso i pisem odavno)ali necemo zar sada radi toga prestati pratiti Velez i pomagati mu.Mislim da trebamo nastaviti podrzavati "sveti klub" svim silama(tako pravi i odani navijaci rade) a u isto vrijeme vrsiti pritisak na rukovodece ljude kluba da se stvari ispravljaju

.Na njih mozemo vrsiti veliki pritisak ako su tribine popunjene(jer bi se vidilo da iza toga stoji veliki broj ljudi)a ovako kada su tribine prazne oni rade sta god hoce, libo ih racku,nema im niko ni posteno opsovati.Kad zagalami nekoliko hiljada,pa tako na svakoj utakmici vidio bi ti meteza od njih

.Velez zasluzuje puno kvalitetnije ljude u upravi a ne ove amatere(ima izuzetaka).Sve akcije za pomoc klubu su organizovali navijaci,a iz kluba ne vidim nikakvu saradnju sa navijacima.Nekad imam osjecaj da su im navijaci teret i da im je draze kad nema navijaca na stadionu

Bilo kako bilo ja ostajem odan mom jedinom klubu svim srcem a nesposobnjakovice nabijem na neku stvar
P.S.Eno Siroki vec zavrsio sa dovodjenjem igraca a nasi jos u debelom snu

(neka, mozda ce neki dobri igraci sami doci kod nas ,ne trebaju se nista muciti,nek nastave drijemati ,nemojte galamiti da se ne probude

)
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA