FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nisam ni pomislio da gledam utakmicu, dosta sam se iznervirao ove godine..Od sljedece valjda bude bolje
Kako su odigrali (momcad i pojedinci)?Jel tko gledao?
- Interista02
- Kontakt:
Mah, realno utakmica je bila čisto sranje. Doduše podosta izmiješan sastav, ali mogli su i jedni i drugi odigrati ljepše za publiku.
Handa- standardno odličan, branio neke šuteve nosonji.
Žabac- nije loše
JJ može igrati na beku, ali ipak mislim da je mnogo korisniji na stoperu
Andreolli također nije loše odigrao, bolji je back up nego Vidara
Vidara ponovo užasan, nadam se da će ga se riješiti u januaru
D'Ambrosio mi sve više prirasta srcu. Često me podsjeti na Capitana svojom borbenošću, i mislim da će iduće godine biti naš ubjedljivo najbolji bek.
M'Vila, realno treba ga poslati na sibir nek peca ribu. Davno je on svoje odradio.
Kova srednaj žalost, Hernanes također.
Icardi fulio 2-3 zicera, ono što klasična devetka uvijek pogađa. Ali i pored toga nije loše, mnogo radi za tim i kreće se.
Bonazzoli je otkrovenje sezone. Malac ima samo 17 godina, a kako samo igra
Ogromno samopouzdanje je prisutno, bit će veliki igrač.
Kuzmu neću da komentarišem
M'Baye ponovo igrao neko krilo i nije ništa pokazao.
Svi iz Primavere su dobili priliku, Puscas je također bio odličan.
Mislim da je to, to. Nema više ništa vrijedno pomena
Handa- standardno odličan, branio neke šuteve nosonji.
Žabac- nije loše
JJ može igrati na beku, ali ipak mislim da je mnogo korisniji na stoperu
Andreolli također nije loše odigrao, bolji je back up nego Vidara
Vidara ponovo užasan, nadam se da će ga se riješiti u januaru
D'Ambrosio mi sve više prirasta srcu. Često me podsjeti na Capitana svojom borbenošću, i mislim da će iduće godine biti naš ubjedljivo najbolji bek.
M'Vila, realno treba ga poslati na sibir nek peca ribu. Davno je on svoje odradio.
Kova srednaj žalost, Hernanes također.
Icardi fulio 2-3 zicera, ono što klasična devetka uvijek pogađa. Ali i pored toga nije loše, mnogo radi za tim i kreće se.
Bonazzoli je otkrovenje sezone. Malac ima samo 17 godina, a kako samo igra
Kuzmu neću da komentarišem
M'Baye ponovo igrao neko krilo i nije ništa pokazao.
Svi iz Primavere su dobili priliku, Puscas je također bio odličan.
Mislim da je to, to. Nema više ništa vrijedno pomena
ja sam gledao samo prvo pol...SiamoNoi je napisao/la:Kako su odigrali (momcad i pojedinci)?Jel tko gledao?
-Handa siguran, obranio 2 dobre šanse...
-Hernanes, Kovacic i M'Villa u vezi vrlo dobri...
-Bonazzoli odličan
-Kuzmanovic na DMC tragikomedija...
-JJ na DL i nije odusevio...
-Andreolli i Ranocchia u paru
-Icardi "opet" fulio dvije 100%tne šanse 1na1, treba ga prodat u sijecnju dok jos drzi cijenu..
#Ausilio OUT
- Interista02
- Kontakt:
Gotovo je, popušili smo ga blago rečeno. Kako kaže Di Marzio dolazi nam novi Zidane, ili ti ga Tinky-Winky Sušić 
De linkInterista02 je napisao/la:Gotovo je, popušili smo ga blago rečeno. Kako kaže Di Marzio dolazi nam novi Zidane, ili ti ga Tinky-Winky Sušić
http://www.calciomercato.com/news/inter ... ane-349357" onclick="window.open(this.href);return false;
Sada na ljeto ili u januaru ne znam to ali eto ajmo imati nade barem je bosanac

Sada na ljeto ili u januaru ne znam to ali eto ajmo imati nade barem je bosanac
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Ma ovo su i dalje gluposti koje je Rapaic izjavljivao za index. hr nema nista od ovoga, ne mogu da povjerujem da iko ko ima imalo mozga razmislja o njemu..Prije mislim da Mancini, Thohir, Ausillio i ostali nemaju pojma da ovaj covjek uopste postoji, nego je ovo klasicno nabijanje cijene, da ovog pokemona makar kupi Cesena.
Jos Bubija uzet da se oformi trio fantastikus u veznome redu Susic-Kuzmanovic-Brozovic.
I prodat Icardija dok se jos moze,a uzet Dinu Kresingera jer fali jos jedan iskusan napadac.
I prodat Icardija dok se jos moze,a uzet Dinu Kresingera jer fali jos jedan iskusan napadac.
neprijed Tino, ne obraćaj pažnju na ove hejtere, pogotovo na ovog SiamoNoi 
Kako god okrenes ja sam na dobitku kod ove price
Ako se realizira transfer to je konacna potvrda kakva je klauncina Mancini posto navodno on daje zeleno svjetlo za ovo.A onda postaje jos bolje...cijela polusezona trganja od smijeha kad Susica krene ubacivat u prvi sastav.Razina zabave:GNK izdrkotina
Interisti,sretna vam svima ova nova godina sto dolazi za koji sat.Nek je zdravlja,srece,blabla kako to vec ide
Nadajmo se da ce i za Inter biti bolja...vise pameti i znanja ponajprije medju vodstvom kluba pa ce i rezultati doci 
Lijepo se provedite veceras gdje god bili
Lijepo se provedite veceras gdje god bili
Pridruzujem se cestitkama. Valjda u ovoj godini i nas Inter krene prema naprijed, dosta je bilo zayebancije 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sve najbolje momci, da vas prati zdravlje i rahatluk u novoj godini. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sretna Nova svim crnoplavim momcima (a bogami i djevojkama) i da abd ovo bude godina našeg povratka u CL krugove
.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sve najbolje ekipa, kako vama privatno tako i klubu, da napokon krene na bolje i da vidimo Inter u CL nakon dugo vremena. Zivili
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Inter have scored 50 league goals and conceded 41 in 2014.
32 different players have scored against Inter in Serie A in 2014.
Albin Ekdal has scored three league goals against Inter in 2014, more than any other player.
Mauro Icardi has scored 15 league goals in this calendar year, more than any other team-mate.
Icardi's 15 league goals in 2014:
[3] Sampdoria, Sassuolo
[2] Bologna, Verona
[1] Atalanta, Cesena, Fiorentina, Lazio, Udinese
Defender Rolando(3), despite leaving Inter in June, scored as many Serie A goals as Fredy Guarin(3) did during the whole 2014.
Lukas Podolski: Has a better on-target conversion rate (88.9%) than any other player with 5+ goals in the CL in the last 4 seasons.
Juan Jesus among players with most league tackles won in 2014. Here is the full list of his tackles in 2014.
Sretna nova i od mene ekipa, da bude duplo bolja od prethodne.
Amar Osim selektor BiH
Gianluca di Marzio writes on his blog about Lukas Podolski’s situation:
“It’s a negotiation that goes forward and that probably will go through decisive moments in the coming hours. Inter keep going strong for Podolski who didn’t play today against Southampton. The request from Arsenal is clear: 2 million euro’s for a six month loan(without any buying option). Inter then would have to pay Podolski’s wages until June, an ammount close to 1.8 million euro’s seeing as the German’s wages is 3.6 million euro’s net a season. All by all this deal would cost about 5.6 million euro’s. At the moment this is what Arsenal wants and the situation could change in the coming hours. Inter’s last offer is one million euro’s for a dry loan until June. A proposal that Inter doesn’t have the intention to top. There are decisive hours and the official answer from Arsenal is expected tomorrow. In or out, Inter is waiting for the deal to move and the negotiations for Podolski is at the last decisive stage.”
Ma bolje dovesti Salaha ili nekog drugog koga ces vec imati opciju kupiti vec potrositi beze novac na ovakve..barem sto se mene tice tako gledam na to.
“It’s a negotiation that goes forward and that probably will go through decisive moments in the coming hours. Inter keep going strong for Podolski who didn’t play today against Southampton. The request from Arsenal is clear: 2 million euro’s for a six month loan(without any buying option). Inter then would have to pay Podolski’s wages until June, an ammount close to 1.8 million euro’s seeing as the German’s wages is 3.6 million euro’s net a season. All by all this deal would cost about 5.6 million euro’s. At the moment this is what Arsenal wants and the situation could change in the coming hours. Inter’s last offer is one million euro’s for a dry loan until June. A proposal that Inter doesn’t have the intention to top. There are decisive hours and the official answer from Arsenal is expected tomorrow. In or out, Inter is waiting for the deal to move and the negotiations for Podolski is at the last decisive stage.”
Ma bolje dovesti Salaha ili nekog drugog koga ces vec imati opciju kupiti vec potrositi beze novac na ovakve..barem sto se mene tice tako gledam na to.
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Navodno da je sve gotovo sa Podolskim i vjerojatno bi se ovih dana treba pojavit u Milanu, ako je istina mozda ga i vidimo protiv Juventusa.
Nego spominje se i Shaqiri sada, Inter, Juventus i Liverpool su u utrci za njega a valjda smo mi najblizi, Bayernu se sviđa nasa ponuda (posudba 6 mjeseci + otkup nakon toga 15 mil €)
Nego spominje se i Shaqiri sada, Inter, Juventus i Liverpool su u utrci za njega a valjda smo mi najblizi, Bayernu se sviđa nasa ponuda (posudba 6 mjeseci + otkup nakon toga 15 mil €)
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.