Okreni na BHT.legenda reala je napisao/la:imal živih
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
da gledam filharmoniju, NE, kod mene je samo Novogodišnja turneja tradicija prvogDukeOfWellington je napisao/la:Okreni na BHT.legenda reala je napisao/la:imal živih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Malopre mi je receno da je na TV-u bio najgori novogodisnji program ikada ! Ipak je bio pametan potez otici negde.
Kad pominjete taj BHT , interesantno je da to jedina tv stanica od ovih jacih iz BIH koju nemam, ali zato se moj kablovski operater pobrinuo da imam sve televizije iz BIH koje ni u BIH ne gleda niko.
Kad pominjete taj BHT , interesantno je da to jedina tv stanica od ovih jacih iz BIH koju nemam, ali zato se moj kablovski operater pobrinuo da imam sve televizije iz BIH koje ni u BIH ne gleda niko.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- DukeOfWellington
- Kontakt:
BHT može i mora biti daleko bolji, ali to je tema za dugu raspravu, a današnji dan svakako nije za takve rasprave.Tribalian je napisao/la:Malopre mi je receno da je na TV-u bio najgori novogodisnji program ikada ! Ipak je bio pametan potez otici negde.
Komercijalne televizije u BiH su dno kace.
Ljudi, nek' vam je sretna ova nova. 
Zar nisu svuda ?DukeOfWellington je napisao/la:
Komercijalne televizije u BiH su dno kace.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U regionu jesu svakako, osim ako izuzmemo tipske televizije, ali one su uglavnom sa stranim licencama.Tribalian je napisao/la: Zar nisu svuda ?
Na to sam i mislio. Samo ako moze bez tog "regiona"DukeOfWellington je napisao/la: U regionu jesu svakako
Ovde izgleda imamo " danak neiskustvu " od sinoc.Sretnaaa novaa svima
Dali mi neki nekvalitetan viskiTribalian je napisao/la:
Ovde izgleda imamo " danak neiskustvu " od sinoc.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
OldCanadian.Dex je napisao/la:Dali mi neki nekvalitetan viskiTribalian je napisao/la:
Ovde izgleda imamo " danak neiskustvu " od sinoc.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zubin Mehta
Kakav Radetzky marš, čovjek je doslovno vodio publiku da u savršenom tonalitetu otplješće ovaj marš
Još jedan koncert za pamćenje 
Uživao samDukeOfWellington je napisao/la:Zubin MehtaKakav Radetzky marš, čovjek je doslovno vodio publiku da u savršenom tonalitetu otplješće ovaj marš
Još jedan koncert za pamćenje
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma dobri su momci, sve živo pjevaju. Kod nas po klubovima puštaju ovako neke njihove verzije pjesama, kao npr Okuj me Care, to obavezno na svakom izlasku tražim od DJ da pusti.Murga je napisao/la:Sretna vam Nova godina, da ste zivi, zdravi i sretni i da bude bolja od prethodnih
@BelminM23 - vidim volis Rock ko fol, sad sam sa njima proveo proslavu Nove godine, svirali su ja mislim vise od nekih 3 sata, super bilo![]()
Evo jedna za tebe, ovu pjesmu uvijek sviraju kao zadnju pjesmu na svirki.
Hvala komšija

7h.Tribalian je napisao/la:Kad je ovo slikano ?
- samo_lijevo
- Kontakt:
garant jutros,kod mene je bilo samo -19.Tribalian je napisao/la:Kad je ovo slikano ?

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jutros oko pola 5 , auto mi je ocitavalo temperaturu -21,5°C ... Za divno cudo , uspio sam upaliti , ali brate , smrzo sam se ko pi.čka ... 
BelminM23 je napisao/la:7h.Tribalian je napisao/la:Kad je ovo slikano ?
Vidim neka magla , a kod mene ovde sunce greje. Nocas jeste bilo zayebano , ali od jutros je bolje.
@ Samo lijevo , da si video nocas nekih 7-8 tipova , tacno u ponoc popalise baklje na ulici i krece " Ne treba naaaam placena titulaaaaaaaaaaaaaaaaa..."
Najveće muke su bile jutros sa ključem, kako otključati i zaključati kuću.
Uhvatiš za šteku ruka se lijepi.
Ne znam dal' je ikad ovako bilo ?
Skandinavci kakvo je kod vas stanje ?
Ne znam dal' je ikad ovako bilo ?
Skandinavci kakvo je kod vas stanje ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.