Tesko Hrvatska skoro nikad ne izgubi kad je veliki favorit bar ne na velikim natjecanjimadubrava je napisao/la:Evo, samo da se ubilježim i da velim da će BiH napraviti senzaciju na prvenstvu, a pod tim ne mislim na pobjedu protiv Hrvatske...
ovo što se trenutno( a i u zadnje 2godine) radi u rukometnoj reprezentaciji BiH mi miriše na nešto dobro i veliko...
SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Pa kakve veze ima Hrvatska kad covjek kaze da ne misli na pobjedu protiv Hrvatske ?andro234 je napisao/la:Tesko Hrvatska skoro nikad ne izgubi kad je veliki favorit bar ne na velikim natjecanjimadubrava je napisao/la:Evo, samo da se ubilježim i da velim da će BiH napraviti senzaciju na prvenstvu, a pod tim ne mislim na pobjedu protiv Hrvatske...
ovo što se trenutno( a i u zadnje 2godine) radi u rukometnoj reprezentaciji BiH mi miriše na nešto dobro i veliko...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se da će se prolaz u drugi krug riješiti prije te utakmice sa Hrvatskom,jer mislim da igramo zadnju utakmicu sa njima.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Samo da se upišem na temu u svrhu daljenjeg pracenja i da izrazim zadovoljstvo što zeta nećemo gledati na prvenstvu 

Dosta sam pratio PPD Zagreb ove sezone.SiamoNoi je napisao/la:Samo da se upišem na temu u svrhu daljenjeg pracenja i da izrazim zadovoljstvo što zeta nećemo gledati na prvenstvu
Josip Valcic a.k.a. ''zet'' je odigrao odlicnu sezonu, trenutno igra najbolji rukomet karijere.
Na stranu sto je do sada dobijao pozive nezasluzeno, ali ovaj put je zasluzio, doduse zahvaljujuci i cinjenici da je konkurencija u ekipi manja. Kako je zivot pun ironije, bas sada kada bi bio koristan u HR reprezentaciji, ozljedio se i nece igrati...
Igra dobro, ali opet pored Duvnjaka i Karacica nema mjesta. Tako da je ovo samo olakotna okolonost.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Tek sad vidim kako nam je slaba grupa.Daleko najslabija.I jos se kriza sa A u osmini...
a je krivo sam procitaOtelo je napisao/la:Pa kakve veze ima Hrvatska kad covjek kaze da ne misli na pobjedu protiv Hrvatske ?andro234 je napisao/la:Tesko Hrvatska skoro nikad ne izgubi kad je veliki favorit bar ne na velikim natjecanjimadubrava je napisao/la:Evo, samo da se ubilježim i da velim da će BiH napraviti senzaciju na prvenstvu, a pod tim ne mislim na pobjedu protiv Hrvatske...
pa to i nije za nas bas dobro jer ce u cetvrtfinalu bit tezi protivnik a tamo bi svakako dosli (mislim na HrSiamoNoi je napisao/la:Tek sad vidim kako nam je slaba grupa.Daleko najslabija.I jos se kriza sa A u osmini...

Pa nije,da.Ali ako se misli do medalje morat će se dobit i par jačih protivnika.Ovako će prvi dio poslužit za krpanje od ozljeda i dodatno uigravanje.
Komentatorska postava: Blaženko Lacković, Zlatko Saračević, Filip Brkić, Božo Sušec, Mirza Džomba i Nino Štambuk.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Vala moglo je to i bolje, no ipak vjerovatno vise nego sto bi HRT prenosio 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Za nas u BiH ce biti zamracen RTL jelde ?Lillard je napisao/la:Komentatorska postava: Blaženko Lacković, Zlatko Saračević, Filip Brkić, Božo Sušec, Mirza Džomba i Nino Štambuk.
5 pobjeda ćemo u grupi imati...

- legenda reala
- Kontakt:
Normalnoarelinho je napisao/la:Za nas u BiH ce biti zamracen RTL jelde ?Lillard je napisao/la:Komentatorska postava: Blaženko Lacković, Zlatko Saračević, Filip Brkić, Božo Sušec, Mirza Džomba i Nino Štambuk.
RTL će odraditi to vjerovatno vrhunski, SP u Hrvatskoj kad su radili je bilo uživanje pratiti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
http://www.hits2hits.com/index.php/tele ... 3-rtl.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stranica radi vec duze vrijeme ispravno
Registrirajte se i ima jos vrhunskih programa
Stranica radi vec duze vrijeme ispravno

Registrirajte se i ima jos vrhunskih programa

HRT neće prenositi nista od tekmi?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne.filip13 je napisao/la:HRT neće prenositi nista od tekmi?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sreca pa mogu da biram hocu li gledati na RTL- ili BHT-u 

- samo_lijevo
- Kontakt:
zar tu ima neke dileme?Otelo je napisao/la:Sreca pa mogu da biram hocu li gledati na RTL- ili BHT-u

Koliko sam ja upratio Sky ce pustati streamove za sve meceve osim Njemacke i Austrije.Treba to jos provjeriti,ali poprilicno sam siguran.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
samo_lijevo je napisao/la:Ne.filip13 je napisao/la:HRT neće prenositi nista od tekmi?
jbg,šteta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.