Ma ja vi starci ne slaviterio_Ferdy88 je napisao/la:Jao omladine i kronera
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma ja vi starci ne slaviterio_Ferdy88 je napisao/la:Jao omladine i kronera
Ja nisam ni starac, al' nisam ni tinejdžerLillard je napisao/la: Ma ja vi starci ne slavite![]()
Why man, why ???Maestro^^ je napisao/la:Sretna nova ljudi.
Odem prvo do diskoteke u kojoj i nije bio neki provod i onda extra provod u stanu kod prijatelja.
Legne nas 13 u nekih brat-bratu 12 kvadrata.![]()
Naravno , deblji kraj sam izvukao ja , sa jednom curom sjedio na fotelji , pa legla na mene , ukočila mi pola tijela.![]()
Ja idiot joj dopuštao da leži na meni 2 sata i onda sam je simply zbacio sa sebe.![]()
Ali na stranu sve , do sada najbolja nova godina.
A turneju četiri skakaoneorbit je napisao/la:01.01. - treba proglasiti najglupljim danom barem što se tiče programskih šema na televiziji. Tačno ništa nemaš da gledaš.![]()
Pa, yebote, kako? Turneja, Becka, Premierliga, novogodisnji incidenti....orbit je napisao/la:01.01. - treba proglasiti najglupljim danom barem što se tiče programskih šema na televiziji. Tačno ništa nemaš da gledaš.![]()
+englezi, kud ces boljehilmo je napisao/la:A turneju četiri skakaoneorbit je napisao/la:01.01. - treba proglasiti najglupljim danom barem što se tiče programskih šema na televiziji. Tačno ništa nemaš da gledaš.![]()
Nemoj me yebavati...Bosniacum Lilium je napisao/la:Život mi je mnogo ljepši otkako ne konzumiram alkohol. A prije Non-stop problemi i trzavice. Stroga gospoda.
Moj covjek!Sabinho je napisao/la:Yebo ga hljeb i alkohol
Sretna Nova btw
Ja to radim kad povucem kojiConsigliere je napisao/la:Nemoj me yebavati...Bosniacum Lilium je napisao/la:Život mi je mnogo ljepši otkako ne konzumiram alkohol. A prije Non-stop problemi i trzavice. Stroga gospoda.Ja tek kad trznem koju, pocnem malo kontati o zivotu i smislu postojanja. Mislim da sam bolji covjek dva puta
![]()
isti slucaj i kod mene. kad malo popijem onda sam najboljiConsigliere je napisao/la:Nemoj me yebavati...Bosniacum Lilium je napisao/la:Život mi je mnogo ljepši otkako ne konzumiram alkohol. A prije Non-stop problemi i trzavice. Stroga gospoda.Ja tek kad trznem koju, pocnem malo kontati o zivotu i smislu postojanja. Mislim da sam bolji covjek dva puta
![]()
Moj covjek!Sabinho je napisao/la:Yebo ga hljeb i alkohol
Sretna Nova btw
Ja jos nastavio kod jarana oko trice danas.... Tek me sad mamurluk hvata
Mislio sam da si zreliji, razočarao si meConsigliere je napisao/la: Nemoj me yebavati...Ja tek kad trznem koju, pocnem malo kontati o zivotu i smislu postojanja. Mislim da sam bolji covjek dva puta
![]()
Ma, zreo sam ja.... ali dolje oko jajario_Ferdy88 je napisao/la:Mislio sam da si zreliji, razočarao si meConsigliere je napisao/la: Nemoj me yebavati...Ja tek kad trznem koju, pocnem malo kontati o zivotu i smislu postojanja. Mislim da sam bolji covjek dva puta
![]()
![]()
Zato Ljiljan im moje osobno štovanje
Skontao sam da ti vrijediš, ali neću previše da te hvalim, da ne bi raja pomislila da smo topla braćario_Ferdy88 je napisao/la:Mislio sam da si zreliji, razočarao si meConsigliere je napisao/la: Nemoj me yebavati...Ja tek kad trznem koju, pocnem malo kontati o zivotu i smislu postojanja. Mislim da sam bolji covjek dva puta
![]()
![]()
Zato Ljiljan im moje osobno štovanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.