Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Chat
Odličan avatar, ne trebaš ni mijenjat' 
- legenda reala
- Kontakt:
jeste svi slobodni do ponedeljka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Shrek k'o ShrekDukeOfWellington je napisao/la:Odličan avatar, ne trebaš ni mijenjat'
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Do 16. januara.legenda reala je napisao/la:jeste svi slobodni do ponedeljka
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- legenda reala
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Do 16. januara.legenda reala je napisao/la:jeste svi slobodni do ponedeljka
što i ja nisam katolik
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Priključi se onoj poljoprivrednoj sekti iz Amerike 
- legenda reala
- Kontakt:
ja samo hoću desetak dana, da mogu ispratiti novogodišnju turneju, boxing day i sl. dobro trebalo bi mi i koji dan za ovo SP u rukometu

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa pitaj ih da li primaju na određenolegenda reala je napisao/la:ja samo hoću desetak dana, da mogu ispratiti novogodišnju turneju, boxing day i sl. dobro trebalo bi mi i koji dan za ovo SP u rukometu![]()
- legenda reala
- Kontakt:
ti mene zajebavašDukeOfWellington je napisao/la:Pa pitaj ih da li primaju na određenolegenda reala je napisao/la:ja samo hoću desetak dana, da mogu ispratiti novogodišnju turneju, boxing day i sl. dobro trebalo bi mi i koji dan za ovo SP u rukometu![]()
A možeš i u federalni Dom naroda.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Malo komentarišemo zbilju u kantonu 5legenda reala je napisao/la: ti mene zajebavaš
- legenda reala
- Kontakt:
aha, jbg lik se izjasnio ko Hrvat i sad ide u Dom naroda kao predstavnik HrvataDukeOfWellington je napisao/la:Malo komentarišemo zbilju u kantonu 5legenda reala je napisao/la: ti mene zajebavaš
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ma to je cirkus jedan, ali to se dešava kad tako trivijalna stvar kao izjašnjavanje određuje da li možeš biti na nekoj funkciji ili ne.
@vedator...
Neka si odradio upload ovoga, ne dolazim 15 minuta sebi od smijeha zbog amatera sa BHT i ostalih "televizija". Pazi lavova, još potpisali montažu na radnika televizije.
Montaža se odnosila na kompletan prilog, ne samo na dio za Nurkića, bilo je i ostalih vijesti 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Razmišljam da se zatvorim na mjesec dana u kuću.
Sretna vam Nova forumaši. Meni 5 na forumu ako se ne varam.
Sretna vam Nova forumaši. Meni 5 na forumu ako se ne varam.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Do sutra. Baš ću se odmoriti.filip13 je napisao/la:legenda reala je napisao/la:jeste svi slobodni do ponedeljka
ja do utorka
Incidenti otkazani zbog vemenskih prilika.hilmo je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, kako javlja TVSA u protekla 24 sata ni jedan incident, e ako je ovo tačno, sarajlije moje a i gosti SVAKA ČAST.![]()
![]()
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Kako su glupi ovi dani poslije nove 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 9 gostiju.