Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
tako i ja, izgledo sve 6 epizoda star wars'afilip13 je napisao/la:umjesto da se napijem pa da sam cijeli dan nikakav ja evo dva dana odmaram od posla,gledam filmove

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
ma bolje ti je da gledas filmove, nego da te boli glava i metar radijusa oko glave od mamurluka...filip13 je napisao/la:umjesto da se napijem pa da sam cijeli dan nikakav ja evo dva dana odmaram od posla,gledam filmove
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
bulbasor je napisao/la:ma bolje ti je da gledas filmove, nego da te boli glava i metar radijusa oko glave od mamurluka...filip13 je napisao/la:umjesto da se napijem pa da sam cijeli dan nikakav ja evo dva dana odmaram od posla,gledam filmove
znam,prošao sam to dok sam bio mlađi
- samo_lijevo
- Kontakt:
drzali kablovsku dok ih nije kupio telemach.Imaju svoj kanal(oglasi,fotografije,video snimci ...) Jos se bave produkcijom i snimanjem reklama posto je gazda zavrsio neki fakultet za reziju filmova,reklama i sta vec ide uz to.hilmo je napisao/la:
@samo_lijevo
Allahati šta predstavlja ona TV ViNet?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Svi smo, ali valjda s odrastanjem te prodje ta zelja..filip13 je napisao/la:bulbasor je napisao/la:ma bolje ti je da gledas filmove, nego da te boli glava i metar radijusa oko glave od mamurluka...filip13 je napisao/la:umjesto da se napijem pa da sam cijeli dan nikakav ja evo dva dana odmaram od posla,gledam filmove
Svi smo, ali valjda s odrastanjem te prodje ta zelja..[/quote]bulbasor je napisao/la:filip13 je napisao/la:ma bolje ti je da gledas filmove, nego da te boli glava i metar radijusa oko glave od mamurluka...filip13 je napisao/la:umjesto da se napijem pa da sam cijeli dan nikakav ja evo dva dana odmaram od posla,gledam filmove
upravo to,a i dijete malo,jbg,ne možeš se olešiti a beba plače,ovo,ono
[youtube][/youtube]
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Da mi je da sam mogao otići na njegov koncert
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pratite najavu spikera
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

Strasni su. Jel Fredy Alzirac ili Iranac?topnik1 je napisao/la:Da mi je da sam mogao otići na njegov koncert![]()
[youtube][/youtube]
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Joj likova.

Joj likova.

Da se prisjetimo najveceg hita 2014. godine :
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rođen je na Zanzibarubulbasor je napisao/la:Strasni su. Jel Fredy Alzirac ili Iranac?topnik1 je napisao/la:Da mi je da sam mogao otići na njegov koncert![]()
[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Iranac porijeklom.topnik1 je napisao/la:Rođen je na Zanzibarubulbasor je napisao/la:Strasni su. Jel Fredy Alzirac ili Iranac?topnik1 je napisao/la:Da mi je da sam mogao otići na njegov koncert![]()
[youtube][/youtube]
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
donese nova godina mogucnost biranja distributera el.energije.Golemo!
donese nova godina mogucnost biranja distributera el.energije.Golemo!
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
**** jebulbasor je napisao/la:Strasni su. Jel Fredy Alzirac ili Iranac?topnik1 je napisao/la:Da mi je da sam mogao otići na njegov koncert![]()
[youtube][/youtube]
Tuzlaci,jedno pitanje gdje bi mogao kupiti u TZ velikog plisanog medu ( 100cm) ? 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 47 gostiju.