Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Boston Celtics
U 1:30 veceras protiv Dallasa i protiv Ronda...
Zar je stvarno moguce da niko ne gleda tekmu ??? Kakva samo dobrodoslica Rajonu
a i on je dao fino dobrodoslicu Aingeu, natrpa nas da valja 18 poena i 4 trojke za sada

- IlCapitano
- Kontakt:
Samo mali dokaz za to da se Rondo polahko ali sigurno vraca na staro. Sinoc nije bilo sumnje da ce svima u Bostonu pokazati sta su izgubili i sta su mogli imati da Ainge nije razvalio ekipu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Turner je hebena igracina
Bravo Sully
- IlCapitano
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mogao bi on biti vanserijski šuter.
Mogao bi on biti vanserijski šuter.
- IlCapitano
- Kontakt:
Inače, koliko nam je natrpana ekipa raznim prosjecima govori i to da su se Jameer Nelson i Bass u zadnje vrijeme žalili kako žele više igrati. Još kad se vrati Thornton...
Nadam se da sezonu u našem dresu neće završiti Nelson, Bass, Turner, Wright, Thornton. Volio bih da Green ostane dugoročno, ali i njemu je samo pitanje vremena.
Young koliko god bio 'zelen' mora dobijati više prilike. Momak je pun samopouzdanja i može samo rasti kao igrač. Smarta i Younga u prvu postavu i neka gube sa stilom.
Nadam se da sezonu u našem dresu neće završiti Nelson, Bass, Turner, Wright, Thornton. Volio bih da Green ostane dugoročno, ali i njemu je samo pitanje vremena.
Young koliko god bio 'zelen' mora dobijati više prilike. Momak je pun samopouzdanja i može samo rasti kao igrač. Smarta i Younga u prvu postavu i neka gube sa stilom.
- IlCapitano
- Kontakt:
Stevens izbacio Younga iz rostera za večeras.

- IlCapitano
- Kontakt:
Nakon ovih trejdova još čekam Bassa i Thorntona i onda očekujem da se ključevi predaju mladićima. Razumio sam dosad držanje na klupi Smarta i Younga, ali sad imaju mjesta i ne moraju se veterani stavljati u izlog.
Baci ih u vatru i k'o živ k'o mrtav.
Sretno Greenu u daljnjoj karijeri. Danny još jednog igrača šalje u odličnu situaciju za njega.
Baci ih u vatru i k'o živ k'o mrtav.
Sretno Greenu u daljnjoj karijeri. Danny još jednog igrača šalje u odličnu situaciju za njega.
Ma ja ba, hebo Smarta, neka Crowder starta 
A u pm sta cemo od ovoliki pikova
,ode Green
Ove godine u
najboljem slucaju mozemo biti najgora 4ta ekipa
Od ovolikog slobodnog SC trebali bi nekog Super stara potpisati.
Jos kad bi Wallaca uvalio kome.
Ove godine u
Od ovolikog slobodnog SC trebali bi nekog Super stara potpisati.
Jos kad bi Wallaca uvalio kome.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- IlCapitano
- Kontakt:
Smart gradi već ozbiljnu reputaciju kao flopper. 
Si vidio Hibberta u prvom i njegovog flopanja ?IlCapitano je napisao/la:Smart gradi već ozbiljnu reputaciju kao flopper.
Evo nas na -5
Ma nek gradi,mislio sam da je puno bolji igrac zreliji od svih sa ovog drafta al sam se dobro zahebo.
Sta mislite bi Phila uzela Okafora kad bi dobila prvi pick jer covjek ima potencijal da bude u rangu Davisa.
A sa ovim pikovima ostalim prve runde obavezo Hezonju uzeti
Sta mislite bi Phila uzela Okafora kad bi dobila prvi pick jer covjek ima potencijal da bude u rangu Davisa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Hezonja je obavezan, gledao sam ga vcs, odlican suter..svaki me put iznova odusevi..emir18 je napisao/la:Ma nek gradi,mislio sam da je puno bolji igrac zreliji od svih sa ovog drafta al sam se dobro zahebo.
Sto se tice Okafora, ne znam, imaju Embiida, ali opet propustiti naj igraca na draftu, ne ide ni to..
- IlCapitano
- Kontakt:
Aaaaa daj ba jel moguce da ovo sviraju Sullyu kao ofanzivni faul
- IlCapitano
- Kontakt:
Prepao sam se reko da Sullya nece faulirati, ali ODLICNO odradjena akcija..Hajmo dobiti ovo sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.