Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Imas tu zapadnu tribinu koja je betonska. Ona je stara, ali je renovirana, usminkana i izgleda kao nova. Ona prima 2000 ljudi.
Ove tri spojene su montazne i buduci da imaju betonski temelj ispunjavaju UEFA uslove. Samo im fale WC-i i slicne stvari koje se vrlo lako rijese nekim montaznim kabinama i blizini ulaza na tribinu. Te tri tribine imaju 3690 stolica. Ne znam koja je cijena te tri tribine, ali identicne su uradjene u Senici i kostale su 800 tisuca eura tako da vjerujem da je ista cijena i ovdje.
Izgled, cijena, komfor, sve prihvatljivo. Samo se nasim tesko uhvatit posla. Da je Zeljo u deset godina svake godine odvojio po 50 tisuca maraka do sad bi skupili pare da naprave ovakav istok. Al sta ce njima to, lakse je cekat Mercedes Arenu. Isto vrijedi i za ostale.
Ove tri spojene su montazne i buduci da imaju betonski temelj ispunjavaju UEFA uslove. Samo im fale WC-i i slicne stvari koje se vrlo lako rijese nekim montaznim kabinama i blizini ulaza na tribinu. Te tri tribine imaju 3690 stolica. Ne znam koja je cijena te tri tribine, ali identicne su uradjene u Senici i kostale su 800 tisuca eura tako da vjerujem da je ista cijena i ovdje.
Izgled, cijena, komfor, sve prihvatljivo. Samo se nasim tesko uhvatit posla. Da je Zeljo u deset godina svake godine odvojio po 50 tisuca maraka do sad bi skupili pare da naprave ovakav istok. Al sta ce njima to, lakse je cekat Mercedes Arenu. Isto vrijedi i za ostale.
- IlPrincipe
- Kontakt:
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Samo sto je ova slika Bilinog fotoshop 
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/P ... 79998.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Licno je uslikao, tako da nije PS. Protiv Latvije, njihovi navijaci gore na zapadu.
Celik!3,2,2.
De pogledaj opet. PS 100%. Ta tribina iza gola je dignuta na razinu zapada. I ja sam odmah skuzio, al nisam htio cjepidlacit jer nije nista toliko bitno 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ova slika sto sam ja postavio 100000% nije editovana. Skinuta sa facebook profila na koji je isao direktni upload. Dakle nema teorije da ju je ko editovao.
Dakle moja je 100% cista. To sto ti govoris je opticka varka. Taj dio o kojem govoris je zaobljen i izgleda dignut, ali nije. Nista nije na nivou zapada. I opet govorim o ovoj slici sto sam je ja postavio.
A nisam ni gledao onu drugu sliku
Uglavnom ova sto sam je ja postavio je orginal, ono je neko(neuspjesno) fotosopirao.
Dakle moja je 100% cista. To sto ti govoris je opticka varka. Taj dio o kojem govoris je zaobljen i izgleda dignut, ali nije. Nista nije na nivou zapada. I opet govorim o ovoj slici sto sam je ja postavio.
A nisam ni gledao onu drugu sliku
Celik!3,2,2.
Ma ta tvoja je skroz OK. Ona sto je stavljena pored Arene, Kambera i kampa je editovana. Pomalo je smijesno da netko pokusava dokazat koliko je jedan grad napredan u sportskoj infrastrukturi, a kao dokaze prilaze fotosopiranu sliku. Mozda ni on nije primjetio, al ja bi rekao prije da je namjerno
Evo i Leotar ulaze pare dobijene od UEFA-e
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=53

Evo i Leotar ulaze pare dobijene od UEFA-e
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=53

da dodam: uskoro se završava pomoćni teren u Vrapčićima s reflektorima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa koji vrag rade rasvjetu na pomocnom kada je nemaju na glavnom?AlemC85 je napisao/la:da dodam: uskoro se završava pomoćni teren u Vrapčićima s reflektorima.
radi se rasvjeta kako bi se moglo noću trenirati, naročito ljeti zbog mostarskih vrućina, a reflektori na glavnom terenu su slijedeći korak.DzoleZeljo je napisao/la:Pa koji vrag rade rasvjetu na pomocnom kada je nemaju na glavnom?AlemC85 je napisao/la:da dodam: uskoro se završava pomoćni teren u Vrapčićima s reflektorima.
Da li je taj pomocni teren pozicioniran iza tribine gdje je RA?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Jeste.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E pa cestitam momci.AlemC85 je napisao/la:radi se rasvjeta kako bi se moglo noću trenirati, naročito ljeti zbog mostarskih vrućina, a reflektori na glavnom terenu su slijedeći korak.DzoleZeljo je napisao/la:Pa koji vrag rade rasvjetu na pomocnom kada je nemaju na glavnom?AlemC85 je napisao/la:da dodam: uskoro se završava pomoćni teren u Vrapčićima s reflektorima.
Tako treba da se radi. BRAVO..
Nego, natkrivat ce se istok i sjever? Zar ne?
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
Imal kakvih sličica kako bi to trebalo izgledati kad bude gotovo u Mostaru ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Stadion u BIjeljini se renovira, za sada se postavlja nova trava i drenaza tako da ce pocetak sezone Mladost i Radnik igrati u Ugljeviku.
Kasnije se planira rekonstrukcija tribina, svlacionica i ostalog
Kasnije se planira rekonstrukcija tribina, svlacionica i ostalog
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Već desetak dana dobojske Luke su “pod punim naponom”. Naime, dok ekipe građevinara i molera rade na uređenju klupskih prostorija i svlačionica, fudbaleri pod budnim okom novog šefa stručnog štaba Mitra Lukića i trenera Vedrana Sofića dva puta dnevno rade na stadionu.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Plave svlačionice u novom ruhu

Pogledajte slike na linku, izgleda savrseno. Jel zna mozda netko ocel sad ove svlacionice koristiti za PL ili ce i dalje onu rusevinu pod sjeverom?

Fudbalski klub Željezničar je uz pomoć sredstava UEFA-e koja su osigurana preko N/FSBiH uspješno renovirao svlačionice koje se nalaze ispod zapadne tribine stadiona Grbavica.
Radovima koji su uspješno okončani, svlačionice najtrofejnijeg bh. kluba konačno su poprimile izgled onakav kakav zaslužuju, a i fudbaleri Željezničara će se sasvim sigurno ugodnije osjećati na mjestu gdje borave prije i nakon treninga.
Na Grbavici su tako nastavili sa uspješnim infrastukturnim projektima nakon što su prethodno revitalizirali travnjak pomoćnog terena, te ugradili prskalice na glavni teren.
Pogledajte slike na linku, izgleda savrseno. Jel zna mozda netko ocel sad ove svlacionice koristiti za PL ili ce i dalje onu rusevinu pod sjeverom?