Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

baglama
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la baglama » 02 jan 2015, 12:16

_dreamer_ je napisao/la:
baglama je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:per 36 minuta on je najbolji skakac, bloker medju rookiejima, a ima i najvise ppg -16,9

sto se tice rising challenge-a, sada sam malo pogledao statistiku.

medju rookijeima je def prvi centar na zapadu i tu nema dileme. Medjutim imaju tu i sophomore-i koji igraju to takmicenje... I tu nailazimo na problem jer imamo dieng-a i Adamsa koji igraju mnogo vise od njega i zato imaju bolju statistiku. Nurk je bolji od obojiceper 36 min ali mislim da je to nesto sto se i nece previse uzimati u obzir, vec samo realna postojeca statistika...

Nurk mora nastaviti u ovom ritmu, da drzi dobar procenat fg i digne prosjek na barem 7-7.5 poena i 7 skokova po tekmi, sa tim prosjekom bi se mogao ja mislim ugurati na to takmicenje...
Cuj 7 skokova :crazy: ...Znaci treba u sljedecih mjesec dana, u maloj minutazi, cesto ici preko 10 skokova da anulira los ulazak u sezonu ( zadnjih 10 utamica je podigo s 3,7 na 4,8..pa vi vidite kako je to lahko)...Dajte ljudi, sta vam je..da bi se iznosio neki podatak kako dominira u skoku medju rukijima, treba vidjet ko mu je konkurencija, jer osim Embiida koji propusta sezonu, i nema centra da valja osim njega.

Bolje mu je da odmara tih par dana, svakako se zna ko je veci potencijal...

Jesi ono ti govorio da treba ostat u Cedeviti?
Covjece, ja govorim o brojkama koje mu vise manje daju realnu sansu za rising challenge, a ne o tome je li to realno ili nije. A rising challenge nisu samo rookieji, a Embiid nije nikakav faktor jer lik nije tekme odigrao i ne znam sto ga spominjes u kontekstu ovog takmicenja...
A to je kao ostvarivo ili nije? Zasto navodis neku fantaziju koja je neostavriva, posto prije svega Jusuf ne moze fizicki biti na terenu vise od 15-20 min. jer bi crko nakon 5 utakmica... ali tebi je bas stalo da ga vidis na toj cirkuskoj utakmici i treba da skace ko rodman i ben wallace u jednoj osobi.
Covjece, umjesto da kazes kako je jedan od najboljih skakaca u CIJELOJ LIGI per 36 min., ti navodis kako je ponajbolji medju rukijima u klasi gdje nema centra osim njega i (povredjenog) Embiida. O tome se radi, ne znas poentirat s daleko impresivnijim podatkom.

http://www.sportingcharts.com/nba/stats ... ders/2014/
Ne, to je bio nermin, ja sam bio za NBA, ali kada ga je Shaw zakucao za klupu onda se naravno javila i sumnja... Ali ne radi njegove nesposobnosti, nego radi glupe politike kluba da McGee mora dobijati minute da bi se prodao...
Nek sastavi nekoliko losih utakmica ili propusti nekoliko, istu ces ti pricu pricat,kao sto Teletovica isprozivas na netsdaily... jer jednostavno ne moze ostat u tebi....Light verzija onog Kimba.
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 02 jan 2015, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 jan 2015, 12:19

mirzateletovicc je napisao/la:Ovaj nas Jusuf je stvarno zanimljiv igrač.On uvjek kad unidje na parket uvjek se nesto desava oko njega.Nije da se izgubi u ekipi kao sto se sa Mirzom desava.Mirza zna biti na parketu 10 minuta a da neznamo da je unutra.
Bolje da si ucio bosanski nego arapski :hmmmmm:

Al, SS :rol: Ne bi mogli napisati clanak da nema foruma :rol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 jan 2015, 12:20

Consigliere je napisao/la:
mirzateletovicc je napisao/la:Ovaj nas Jusuf je stvarno zanimljiv igrač.On uvjek kad unidje na parket uvjek se nesto desava oko njega.Nije da se izgubi u ekipi kao sto se sa Mirzom desava.Mirza zna biti na parketu 10 minuta a da neznamo da je unutra.

Al, SS :rol: Ne bi mogli napisati clanak da nema foruma :rol:
To je opce poznato, dodju ovom Vedatoru placu jer uradi 90% posla, ostalo je prevod nekog teksta takodjer odavde.

valjda nas ne banuju sad :lol:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 02 jan 2015, 12:28

Snimak utakmice :arrow: http://www.nbafullreplay.com/2015/01/01 ... bulls.html

Upravo sam pogledao, i imao sam šta i vidjeti. Kakva odbrana! :tokralju:

Pau Gasol je u Frontcourtu Istoka, trenutno 2. po broju glasova za All Star iza LeBrona Jamesa, a sinoć je Juka jednog takvog igrača, legendu evropske košarke, čuvao tako dobro da će ovaj to sigurno zapamtiti do njihovog idućeg susreta, one dvije blokade zasigurno.
Napokon je prestao s nepotrebnim faulovima. Ravno ispružene duge ruke, uz sjajne odbrambene kretnje i brze noge, su dovoljne da on svoje protivnike natjera na vrlo teške šuteve koje oni sinoć jednostavno nisu mogli pogađati.
Na skokove smo već navikli, ali zaista je fascinantno gledati kakav je autoritet Nurkić postao pod košem, već sad, sa 20 godina, u svojoj prvoj sezoni. 10 skokova (4 ofanzivna) su učinak kojeg se ni najbolji centri lige ne bi postidjeli, a kamoli jedan rookie, i to protiv Bullsa, koji imaju najbolji frontcourt lige.

Ponos bosanski! :bih:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 02 jan 2015, 12:35

JUSUF NURKIĆ! :tokralju: :bih:

Auuu šta je napravio u drugom poluvremenu strašno. :rol: :mrgreen:

Blokade, poeni, skokovi :opaopa:

Posebno me oduševilo kad zalijepi Pol-a nabaci osmijeh ko da je u NBA 10-ak godina. :bow: :P

PS.

Kakav mu je ono ožiljak na lijevoj strani? Sve zaboravim da upitam od čega mu je? :think:

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 02 jan 2015, 12:44

soccerfan je napisao/la:
juanitomaravillaa je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Nego htjedoh pitati tokom tekme al sam smetnuo i sad se sjetih. Kad je Juku onaj faulirao danas (sav sam se sledio bio) spomenu komentator na Altitude Jukinog oca. Sad valjda su tacne info, ako ko zna nek potvrdi, veli ovaj da mu je otac oko 2 metra visok i da ima oko 120 kg? Jel ovo fakat istina?
2.10 cm visok,a preko 150 kg je tezak 100%. :mrgreen:
E svaka mu cast :mrgreen:
Ako si iz Denvera uskoro bi ga mogo upoznat,za koji dan ide tamo. :mrgreen:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2015, 12:53

ma neupitan je njegov kvalitet ,momak je strašan centar .samo da smiri bubice u glavi i da se odazove pozivu selektora mi s njim mirzom ,djedovicem ako jos pogodimo s strancem biti cemo hit prvenstva u to sam siguran .

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 jan 2015, 13:09

baglama care, ja ne znam sta je tebi...

Po drugi put ti navodim da su to po mome misljenju brojke koje mu otprilike trebaju da bude vise manje siguran, jer je bila diskusija o tome prije par stranica i neko je pitao vezano za to takmicenje. Nije bila diskusija o tome treba li ili ne treba ici na to takmicenje i zato mi nije jasno zbog cega si, nicim izazvan, se nasao tu da pametujes o tome kako je to takmicenje sranje... Cirkus ili ne, mnogi bi ga voljeli vidjeti tamo, a tebi ako to smeta, zaobidji brate dragi tu diskusiju...

Da nurkic dobije u slijedecih 10 tekmi 20-25 minuta sto s obzirom na njegove igre nije TOTALNO nerealno, potpuno bi bilo moguce da navuce te brojke ili da im se dobro priblizi. Pricas o tih 7 skokova po utakmici kao o naucnoj fantastici, a onda se prsis statistikom ukazivajuci kako je ponajbolji skakac lige... Pa zar to nije kontradiktorno?

I jos mi popujes o tome kako sam trebao iznijeti ovu ili onu statistiku.. Pa covjece, vidis da sam pisao iskljucivo u kontestu rising challenge-a i zbog toga sam i navodio statistiku vezanu za rookije. O tome da je svakako medju najboljim skakacima lige per 36/48 sam pisao prije par sedmica...

Cuj ja prozivam Mirzu... Sta hoces time da kazes? DA ga pljujem, da neargumentovano kritikujem? Jel treba da pisem kako Mirza ima super Decembar iza sebe i kako je opravdao minute? NIJE, igra lose, njegovo najjace oruzije je trenutno u klincu, strah me otvoriti uopste statistiku i pogledati mu procenat za 3. Vjerovatno je ispod 30% STO JE OCAJ SVIH OCAJA za nekoga ko slovi za specijalistu u sutevima za 3. Ja ne znam na osnovu cega on dobija trenuno minute, vjerovatno mu Hollins daje kredit jer zna da ce kad tad procepiti. Mnogi suteri prolaze kroz takve periode, a Mirza prolazi tu fazu u za njega najgorem momentu jer je u zadnjoj godini ugovora... Odbrana mu je isto tako toplo hladno, vise hladno nego toplo.

Ako se ovdje Plumlee i svi ostali mogu prozivati i ismijavati radi svake moguce stvari, onda je valjda normalno i da se Mirza kritikuje ako igra lose. Ili je on mozda zasticen kao polarni medvjed? Ja ako kritikujem Mirzinu igru, to ne radim jer mu zelim lose, nego zato sto sam od njega ocekivao velike stvari... I ostao do sada na zalost uskracen, jer osim povremenih bljeskova nije pokazao ono sto sam se nadao i vjerovao da moze... Ne mozes ti voljeti Mirzu bolan vise nego ja, lik je igrao u mojoj Slobodi, igrao basketa s mojim najboljim jaranima i apsurd je da ja nesto govorim zato sto ga ne volim... Ja druze svako drugo jutro poranim ko zombi u kancelariju gdje sjedim do pola 7 uvecer, mislis ti da ja sjedim do 4 ujutro jer mi je cejf da se Mirza proziva po forumima? Sta je vama ljudi, momak igra trenutno lose i dao Bog dragi da se izvuce iz ove krize sto prije. Ali sve dok igra ovako lose ja ne mogu izmisljati neke argumente i lagati sam sebe. Ako ce tebi takav nacin razmisljanja uciniti zivot boljim, bujrum, ti se fataj +/- indexa i tjesi, kod mene to ne fercera... Sam Mirza bi za sebe rekao da igra trenutno daleko ispod svojih mogucnosti, pa zasto je onda problem ako ja to napisem? :crazy:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 02 jan 2015, 13:19

Svaka čast Yuka :bih: :bih: :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 jan 2015, 13:36

_dreamer_ je napisao/la:baglama care, ja ne znam sta je tebi...

Po drugi put ti navodim da su to po mome misljenju brojke koje mu otprilike trebaju da bude vise manje siguran, jer je bila diskusija o tome prije par stranica i neko je pitao vezano za to takmicenje. Nije bila diskusija o tome treba li ili ne treba ici na to takmicenje i zato mi nije jasno zbog cega si, nicim izazvan, se nasao tu da pametujes o tome kako je to takmicenje sranje... Cirkus ili ne, mnogi bi ga voljeli vidjeti tamo, a tebi ako to smeta, zaobidji brate dragi tu diskusiju...
Volio bi ti da ga vidis tamo jer kontas da je to nekakvo prizanje, sta li...To nije pokazatelj ko je veci potencijal, i T. Evans je npr. bio ruki godine ispred S. Currya.
Da nurkic dobije u slijedecih 10 tekmi 20-25 minuta sto s obzirom na njegove igre nije TOTALNO nerealno,
A sve to da bi ugodio tvom kompleksu da vidis Bosanca na all star rising stars, zar ne? Kako je realno da igra 20-25 minuta svako drugo noc, kad nekad u dvije minute napravi tri faula? Zar je jedna utakmcia reper odnosno to sto je sinoc napravio samo jedan faul? O kondiciji i riziku od povrede usljed preforsiranosti da ne govorim...ali **** Jukino zdravlje, nek on ispuni tebi zelju, da se mozes kurcit po net mahali
potpuno bi bilo moguce da navuce te brojke ili da im se dobro priblizi. Pricas o tih 7 skokova po utakmici kao o naucnoj fantastici, a onda se prsis statistikom ukazivajuci kako je ponajbolji skakac lige... Pa zar to nije kontradiktorno?
Sta je kontradiktorno? Sto mislim da u narednih mjesec dana nece igrat vise od 17-18 minuta u prosjeku i sto je za to vrijeme nemoguce nabiti prosjek koji je tebi prinaumpao zbog prvih 15 utakmica ? Ne vidim kakve to veze ima s prosjekom na 36 minuta jer to vrijeme je nemoguce da ostane na terenu osim ako mu ne zelis povredu...
I jos mi popujes o tome kako sam trebao iznijeti ovu ili onu statistiku.. Pa covjece, vidis da sam pisao iskljucivo u kontestu rising challenge-a i zbog toga sam i navodio statistiku vezanu za rookije.
zato sto je smijesna i nerelevantna. Znaci to sto ce Noel igrat na tom takmicenju, ti se prepo da to znaci da je veci prospekt od Juke? Ili ti opet krivo sto se ne mozes hvalit po mahali? Ne znam zasto ustrajavas na tome..
Cuj ja prozivam Mirzu... Sta hoces time da kazes? DA ga pljujem, da neargumentovano kritikujem? Jel treba da pisem kako Mirza ima super Decembar iza sebe i kako je opravdao minute? NIJE, igra lose, njegovo najjace oruzije je trenutno u klincu, strah me otvoriti uopste statistiku i pogledati mu procenat za 3. Vjerovatno je ispod 30% STO JE OCAJ SVIH OCAJA za nekoga ko slovi za specijalistu u sutevima za 3. Ja ne znam na osnovu cega on dobija trenuno minute, vjerovatno mu Hollins daje kredit jer zna da ce kad tad procepiti. Mnogi suteri prolaze kroz takve periode, a Mirza prolazi tu fazu u za njega najgorem momentu jer je u zadnjoj godini ugovora... Odbrana mu je isto tako toplo hladno, vise hladno nego toplo.
A ameri to sve ne znaju bez tebe? Ili samo zelis da zadobije autoritet objektivnog posmatraca? Otkrio si ameriku ako kazes da je Mirza ocajan za tri do sada i da mu je odbrana uglavnom losa protiv iole brzih krila ..Problem su vasa ocekivanja, mirza ne moze startat ni u jednoj playoff ekipi, pomirite se da nema taj kvalitet. Otkud ond razocarenje? 9-10 poena je taman za njega
Ako se ovdje Plumlee i svi ostali mogu prozivati i ismijavati radi svake moguce stvari, onda je valjda normalno i da se Mirza kritikuje ako igra lose. Ili je on mozda zasticen kao polarni medvjed? Ja ako kritikujem Mirzinu igru, to ne radim jer mu zelim lose, nego zato sto sam od njega ocekivao velike stvari... I ostao do sada na zalost uskracen, jer osim povremenih bljeskova nije pokazao ono sto sam se nadao i vjerovao da moze... Ne mozes ti voljeti Mirzu bolan vise nego ja, lik je igrao u mojoj Slobodi, igrao basketa s mojim najboljim jaranima i apsurd je da ja nesto govorim zato sto ga ne volim... Ja druze svako drugo jutro poranim ko zombi u kancelariju gdje sjedim do pola 7 uvecer, mislis ti da ja sjedim do 4 ujutro jer mi je cejf da se Mirza proziva po forumima? Sta je vama ljudi, momak igra trenutno lose i dao Bog dragi da se izvuce iz ove krize sto prije. Ali sve dok igra ovako lose ja ne mogu izmisljati neke argumente i lagati sam sebe. Ako ce tebi takav nacin razmisljanja uciniti zivot boljim, bujrum, ti se fataj +/- indexa i tjesi, kod mene to ne fercera... Sam Mirza bi za sebe rekao da igra trenutno daleko ispod svojih mogucnosti, pa zasto je onda problem ako ja to napisem? :crazy:
Objasnih gore...Mirza ne moze startat, njemu je uloga backup krila vrhunac karijere, to sto on prica nema veze s vezom, ne znam zasto ne skonta da je prespor za ovu ligu i da mu tu nikakav trening ne pomaze...nema nikakav potez u napadu na koji se moze oslonit i nista ne moze iskreirat ni za sebe ni za druge...a lani je bio bolji za tri jer se odbrana nije toliko fokusirala na njemu,...
Vidim i ja da je kita, jel to znaci da se trebam istresat na forumu, pogotovo stranom? taman posla, ostavim eventualno jedan komentar ovdje i cao...a ti kako hoces.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 02 jan 2015, 14:10

Skini mi se s ledja i prestani da lupas, ja nigdje nisam napisao da mi predstavlja nesto to takmicenje niti da ga zelim tamo gledati... Jedino sto meni predstavlja je ono sto pokaze u B&H dresu, isto vazi i za sve ostale nase igrace.

Kurciti po net mahali? Care, ti si zalutao u neku novu dimenziju? O kakvom ti kurcenju pricas, i koji sam ja faktor i na osnovu cega bi se ja trebao kurciti?

Cuj, lik ne moze odigrati 20 minuta u prosjeku, pa ako moze djed Garnett od skoro 40 godina, smijesno je onda reci da je to preveliki zalogaj za Jusufa koji ima 20 godina manje. Momak je ove godine smrsao 12 kila, prosao pripreme kod jednog od najboljih kondicionih trenera u NBA i u strasnoj je kondiciji. Tvoje tvrdnje su presmijesne i neutemeljene, doktore...

S ovim je moja diskusija s tobom zavrsena.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 02 jan 2015, 14:36

2.10...mene interesuje dal nam juka jos raste ili je to vec gotovo :problem:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 jan 2015, 14:51

Odgovor na to sto ce ponekad igrati max po 20 minuta se moze naci i u nadmorskoj visini u Denveru, dosta je teze gore igrati na 100% preko 25 minuta tj kvalitetno..Zato i kada jesu kvalitenija ekipa gosti gore imaju problema dosta i budu jedan od boljih domacina..

Uglavnom igrati ce jer ni McGee ne moze igrati preko 15-20 minuta kvalitetno, a ni Mozgov..Kapak im je 15 dobro odradjenih minuta

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 jan 2015, 15:29

Velika ce steta biti ako ga izgubimo za repku, jer je strasan potencijal, tek mu je 20 a vec je odlican a sta ce tek biti za koji godinu

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 02 jan 2015, 15:45

soccerfan je napisao/la:
zvucnikK je napisao/la:Kakvi bolan 120kg..lik ako nema preko 140 sigurno nema ispod :) A nije debo :)
Ev ja sad gledah pogresno bolan izracuno. U ovim ovdje mjerama rekose pa dok ja to skontah. Elem sto ti rece oko 150 kg su rekli i dva metra. :o :o :o Pa nije ni cudo sto je Juka ko od brda odvaljen Masallah. :mrgreen: :mrgreen:
Jukin otac Nurkic Haris :D
http://espngrantland.files.wordpress.co ... kic-sr.jpg
a kada je draftovan :D
http://cdn.fansided.com/wp-content/blog ... 50x560.jpg
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 02 jan 2015, 16:28

Btw otac mu je hariZ

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 02 jan 2015, 16:42

_dreamer_ je napisao/la:Skini mi se s ledja i prestani da lupas, ja nigdje nisam napisao da mi predstavlja nesto to takmicenje niti da ga zelim tamo gledati... Jedino sto meni predstavlja je ono sto pokaze u B&H dresu, isto vazi i za sve ostale nase igrace.

Kurciti po net mahali? Care, ti si zalutao u neku novu dimenziju? O kakvom ti kurcenju pricas, i koji sam ja faktor i na osnovu cega bi se ja trebao kurciti?

Cuj, lik ne moze odigrati 20 minuta u prosjeku, pa ako moze djed Garnett od skoro 40 godina, smijesno je onda reci da je to preveliki zalogaj za Jusufa koji ima 20 godina manje. Momak je ove godine smrsao 12 kila, prosao pripreme kod jednog od najboljih kondicionih trenera u NBA i u strasnoj je kondiciji. Tvoje tvrdnje su presmijesne i neutemeljene, doktore...

S ovim je moja diskusija s tobom zavrsena.
Nemoj vise ziv bio...Ti bi zbog svoje sebicnosti da vidis Nurku medju ruki elitom,svrbi te to, zelio da Nurkic riskira povredu koljena koje je vec jednom operisao i ugrozi sljedecu sezonu i karijeru uopce!, a ja gledam siru sliku i mislim da ga ne treba forsirat u prvoj sezoni s minutazom. On ako na kraju imao 15-16 min. u prosjeku to bi bilo odlcino...Jer kad pocne zbog umora pravit gluposti, u prevodu popustit odbranu, gubit loptu i ne mogne maknut u martu i aprilu, doces ti i takvi frustrirani tipovi poput tebe da napises koju pametnu kako je trebo ostat u cedeviti, da ne grize kao prije i slicne mudre zakljucke lol: Jedva cekas takve stvari, znam, kao sto Amerima otkrivas Ameriku s Mirzom i pick and rollom:lol:

drugo, ne vjerujem da se mogao spremit za mjesec-dva za napore NBA ritma svako drugi dan...Izgleda on odlicno sada,to nije sporno, ali ima jos 50 utakmica pred njim pa cemo vijdet dokle ce igrat u ovom fenomenalnom izdanju po minuti...ja ti se obracam jer pocnu rasti apetititi i ocekivanja takvih poput tebe, pa ocekuju od Mirze 15 poena u prosjeku za sezonu, a ne vidite ono sto svi drugi vide.. da je prosjecan i da mu je ovo mjera (mozda bi u new yorku imo 12-13 poena po mecu,ali kakve fajde ako je los procenat suta), a da je Juki prva sezona..vec cekam kad ce neko doci i reci kako Juka ima slab procenat suta za jednog centra, a da gledaju utakmice vidjeli bi da su to vecinom nesretni pokusaji nakon ofanzivnog skoka (3-9 sut protiv Houstona i ovo sinoc kao klasican primjer navodim), u nemogucoj sitauciji izmedju dva protivnicka covjeka. Pa i ova trica sinoc je vruc krompir sekundu do kraja napada ali to statistika ne prikazuje...ne kazem da ti ne gledas nego da masa ljudi moze izvuc pogresan zakljucak

uglavnom, malo macku teleca glava.. :lol: nadam se da si zavrsio s obracanjem meni....niko ti ne brani da pises sta hoces,samo iznosim svoj pogled na stvari
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 02 jan 2015, 17:00, ukupno mijenjano 2 puta.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2015, 16:46

aleksandar_veliki je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ma neupitan je njegov kvalitet ,momak je strašan centar .samo da smiri bubice u glavi i da se odazove pozivu selektora mi s njim mirzom ,djedovicem ako jos pogodimo s strancem biti cemo hit prvenstva u to sam siguran .
Zamjena teza. Foteljasi trebaju smiriti bubice u glavi i svoj ebeni ego ostaviti po strani. Juka je potrebniji bh. kosarci nego oni i tu sva prica zavrsava. Oni ionako imaju namjeru od ljeta preseliti u trenutno neuspjeli projekat, KK Royal...
to je tvoje misljenje ,moje je da on samo treba da se odazove selektoru ivanovicu na poziv i kraj price .

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 02 jan 2015, 17:11

2.10 cm visok,a preko 150 kg je tezak 100%. :mrgreen:[/quote]
E svaka mu cast :mrgreen:[/quote]
Ako si iz Denvera uskoro bi ga mogo upoznat,za koji dan ide tamo. :mrgreen:[/quote]
E super. Da i tu gromadu od covjeka vidim :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 jan 2015, 17:13

Uveže par dobrih partija i odma serete po savezu, kakva je to logika ?
Idalje stojim na strani saveza u ovoj priči. Samo budala može misliti da je savez kriv za nešto.

Odavno nismo imali bolji savez.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []