FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Dobro čitam da ozljeda nije neke teže prirode te da je ipak veoma upitno da li će moći da igra protiv United, no MArtin Demichelis će biti spreman.
Što li vas čeka u utorak? Stvarno bi bila sramota da ovakav Bayern prođe dalje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Holger na beka i tenk ne moze proci.Neutral je napisao/la:Dobro čitam da ozljeda nije neke teže prirode te da je ipak veoma upitno da li će moći da igra protiv United, no MArtin Demichelis će biti spreman.
Barem je ovo jedna pozitivna vijest. Napadaci mogu dosta toga uraditi, a posebno Olic. Znamo kako se on nalozi u utakmicama LP. Klose manje vise, i on je svoje odradio, ali eto drze ga jer trenutno nemamo drugih napadaca. Uvjeren sam da ce sljedece sezone napustiti Bayern, jer ocigledno da vise s njim napad ne funkcionise.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Srcem uz Bayern, iako sam temperamentan, ali nada last die.Ted Mosby je napisao/la:Što li vas čeka u utorak? Stvarno bi bila sramota da ovakav Bayern prođe dalje
Ako ce ovaj dole biti spreman, tek onda nam se ne pise dobro.Neutral je napisao/la:Dobro čitam da ozljeda nije neke teže prirode te da je ipak veoma upitno da li će moći da igra protiv United, no MArtin Demichelis će biti spreman.
Kol'ko god se trudio biti optimistacan glede LP-a, 90% sam siguran da letimo napolje, s realnom mogucnoscu da nas momacki naguze
Ma sabura samo, jao nadam se da će Arjen moći igrati.
Mada je Mancho jaci i vi imate sanse kolike-tolike, a i volio bi da prodjete da ne igramo opet finale protiv njih.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
omerbavarac je napisao/la:Holger na beka i tenk ne moze proci.Neutral je napisao/la:Dobro čitam da ozljeda nije neke teže prirode te da je ipak veoma upitno da li će moći da igra protiv United, no MArtin Demichelis će biti spreman.![]()
![]()
![]()
Barem je ovo jedna pozitivna vijest. Napadaci mogu dosta toga uraditi, a posebno Olic. Znamo kako se on nalozi u utakmicama LP. Klose manje vise, i on je svoje odradio, ali eto drze ga jer trenutno nemamo drugih napadaca. Uvjeren sam da ce sljedece sezone napustiti Bayern, jer ocigledno da vise s njim napad ne funkcionise.
Holger je prepor na beku. To je evidentno, i to će se nažalost pokazati na utakmici sa Unitedom i brzim crncem zvanim Valencia. Nisam stavio ako Bog da jer se nadam da sam u krivu sa svojom pretpostavkom.
brzi su bogami i Nani i Park 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ma ja pozelili vi izgubit od nas...jasna stvar....manchester je samo trenutno u boljoj formi, bolje igrace nema....vecina ljudi to i zna i vidi....dovoljno je reci robben i ribery, svjetska klasa, na sta manchester trenutno moze odgovorit rooneyem....bayernu se pred susret s manchesterom niz problema zaredalo, povrede, i nepotpuno spremni igraci i sad ova 2 poraza u ligi, kup , prvenstvo pa sad liga prvaka , evidentni umor, posebno nakon 120 minuta u srijedu....kada se igra na 3 fronta onda je takva situacija a bayern ni jedno takmicenje ne otpisuje ko neke ekipe koje znaju batalit kup....sad je situacija teza izgubljena je prva pozicija, ekipa psiholoski poljuljana....manchester i bayern su dvije ekipe koje zive od kolektiva, iako ponekad i individualci presude dosta toga....bayernu ce dosta zavisit i od robbena dal ce ili nece biti spreman, ak bude spreman onda je pobjeda najvjerovatnije nasa u utorak....a rekao sam duel se nece odlucit u minhenu neg tek u manchesteruRomariooo je napisao/la:Mada je Mancho jaci i vi imate sanse kolike-tolike, a i volio bi da prodjete da ne igramo opet finale protiv njih.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
jao kako neki ljudi mjenjaju misljenja preko noci, da bog sacuva. bayern nije uopste igrao protiv stuttgarta iz razloga sto je je zakazala mentalna sprema gaala i njegovih ljudi. negdje se nije moglo puno ni uciniti, mislim na pojedine igrace koji jos ne znaju gdje ce kikati balun u narednoj sezoni.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Takticka varka pred United.geronimo je napisao/la:jao kako neki ljudi mjenjaju misljenja preko noci, da bog sacuva. bayern nije uopste igrao protiv stuttgarta iz razloga sto je je zakazala mentalna sprema gaala i njegovih ljudi. negdje se nije moglo puno ni uciniti, mislim na pojedine igrace koji jos ne znaju gdje ce kikati balun u narednoj sezoni.
Isti slucaj je bio i prije utakmice sa Schalkeom. Porazio nas je Eintracht.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
geronimo je napisao/la:jao kako neki ljudi mjenjaju misljenja preko noci, da bog sacuva. bayern nije uopste igrao protiv stuttgarta iz razloga sto je je zakazala mentalna sprema gaala i njegovih ljudi. negdje se nije moglo puno ni uciniti, mislim na pojedine igrace koji jos ne znaju gdje ce kikati balun u narednoj sezoni.
Realnost je čudo zar ne.
Zavisimo od dva igrača i to je to. Jedan je sada ozljeđen, drugi nije fit i to je to. Schalke na 1 poziciji, tim kojeg je preuzeo Felix, i sa kojim je rekao da želi mislim 2012 biti prvak. Okej, dobili smo ih u kupu, i to radi jednog igrača, baš me zanima da li to možemo ponoviti i u prvenstvu.
Podapisujem ko kucageronimo je napisao/la:jao kako neki ljudi mjenjaju misljenja preko noci, da bog sacuva. bayern nije uopste igrao protiv stuttgarta iz razloga sto je je zakazala mentalna sprema gaala i njegovih ljudi. negdje se nije moglo puno ni uciniti, mislim na pojedine igrace koji jos ne znaju gdje ce kikati balun u narednoj sezoni.
Sto se tekme tice nisam gledao mogu samo reci da mi je drago sto ste izgubili
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
POSTOJI LI NAVIJAC BAYERNA KOJI NE VJERUJE U NAS PROLAZ PROTIV MUD-A??
NALAZI LI SE TAKAV U NASIM REDOVIMA??
mislim da nema. ako bi se slucajno nasao neki koji NE VJERUJE, neka istupi, da bude zigosan kao petokolonas!
tras, imam novi prijedlog za nasu opkladu: da porazeni narednih 5 godina navija za klub pobjednika.
ako hoces, bujrum.
salke?...magatova skupina roma-frulasa? hahahahahaaaxoxoxoxoooo
ovo je nase

NALAZI LI SE TAKAV U NASIM REDOVIMA??
mislim da nema. ako bi se slucajno nasao neki koji NE VJERUJE, neka istupi, da bude zigosan kao petokolonas!
tras, imam novi prijedlog za nasu opkladu: da porazeni narednih 5 godina navija za klub pobjednika.
ako hoces, bujrum.
salke?...magatova skupina roma-frulasa? hahahahahaaaxoxoxoxoooo
ovo je nase

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
I kada je najteže, ja vjerujem u Bayern!!!omerbavarac je napisao/la:Takticka varka pred United.geronimo je napisao/la:jao kako neki ljudi mjenjaju misljenja preko noci, da bog sacuva. bayern nije uopste igrao protiv stuttgarta iz razloga sto je je zakazala mentalna sprema gaala i njegovih ljudi. negdje se nije moglo puno ni uciniti, mislim na pojedine igrace koji jos ne znaju gdje ce kikati balun u narednoj sezoni.![]()
![]()
Isti slucaj je bio i prije utakmice sa Schalkeom. Porazio nas je Eintracht.![]()
Sent from my Philips Smart TV.
- roy_makaay
- Kontakt:
Evo malo melema za bavarsku dušu,po rijecima van Bommela Robben se osjeca mnogo bolje nego jucer i TREBAO BI MOĆI IGRAT u utorak,također Mario Gomez ponovo konkurise za prvih 11.

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- bayern4ever
- Kontakt:
Majkemi treba nam taj Gomez ,Klose je svoje odradio u bayernu treba ga prodati ili dati nekome drugome hvala mu za sve ali je prestar za bayu.roy_makaay je napisao/la:Evo malo melema za bavarsku dušu,po rijecima van Bommela Robben se osjeca mnogo bolje nego jucer i TREBAO BI MOĆI IGRAT u utorak,također Mario Gomez ponovo konkurise za prvih 11.![]()
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko god ko kudio Gomeza, taj je nas najbolji napadac. Definitivno uspijeva da razbije odbranu, iako ne postize golove, navlaci igrace na sebe, sto ostavlja prostor za druge igrace.roy_makaay je napisao/la:Evo malo melema za bavarsku dušu,po rijecima van Bommela Robben se osjeca mnogo bolje nego jucer i TREBAO BI MOĆI IGRAT u utorak,također Mario Gomez ponovo konkurise za prvih 11.![]()
Sumnjam da ce Robben zaigrati od pocetka, ali nikad se ne zna. Nadam se da ce se oporaviti i da ce biti spreman barem za drugo poluvrijeme.
Jel to imas neku dojavu iz UEFA, pa si tako siguran?secer je napisao/la:tras, imam novi prijedlog za nasu opkladu: da porazeni narednih 5 godina navija za klub pobjednika.
ako hoces, bujrum.
Nemam bas cojones kao ti, pa cu se samo zadovoljiti tvojim pjevusenjem prave pjesme do kraja ove sezone.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.