Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
http://www.ifeed2all.eu/watch/309668/4/ ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
buyrum bračo
buyrum bračo
skini applikaciju flashfox, to ti je browser kao firefox itd. kad ga skines i pokrenes odes u opcije i ides na extras pa na add ons. u search ukucas adblocker i skines ga i instaliras radi reklama. kad to odradis onda preko njega samo nadji linkove za tekme i moralo bi fercerati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Re: AW: Mirza Teletović
imas photon za ipad i iphone mada je meni los... spor je previse i radije gledam preko mobaNydalen je napisao/la:Nema na app store_dreamer_ je napisao/la:hvala od srca momku koji mi je za gledanje preko moba preporucio flashfox. nakon sto se indtalira adblocker funkcionise perfektno. svaka ti dala majstore
Postano kroz Forum SportSport.ba app.to samo za android
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hvala care, sad ću probat, valjda nagodim.. hvala kako god_dreamer_ je napisao/la:skini applikaciju flashfox, to ti je browser kao firefox itd. kad ga skines i pokrenes odes u opcije i ides na extras pa na add ons. u search ukucas adblocker i skines ga i instaliras radi reklama. kad to odradis onda preko njega samo nadji linkove za tekme i moralo bi fercerati
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Sara nikad ljepša

Samo da pozdravim staro drustvo
Nadam se da ce Mirza u novu godinu krenuti sa jedno 20-ak poena.
Ajdee Mirzaa!!
Nadam se da ce Mirza u novu godinu krenuti sa jedno 20-ak poena.
Ajdee Mirzaa!!
uz par pivica se Mirza veceras prati, extra je vrijeme budite pozdravljeni 
Ajmo Mirza sa jedno 24 poena u novu godinu 
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
40 poena očekujem od Mirze, jer je to on sposoban.Koči ga ovaj klub
Plumlee fkt loše započeo meč 
Eto vidiš ja se mjesecima mučio uz reklame, nikad to nisam skontao_dreamer_ je napisao/la:hvala od srca momku koji mi je za gledanje preko moba preporucio flashfox. nakon sto se indtalira adblocker funkcionise perfektno. svaka ti dala majstore
Nema na čemu, ako si uopšte na mene mislio
Jack dva napada i dva TO 
sta nas briga za njimJanez je napisao/la:Plumlee fkt loše započeo meč
Evoo Babukeee

Možda što će ga Mirza zamijeniti.xinxee je napisao/la:sta nas briga za njim
je li ovaj ad block plus, da to install?_dreamer_ je napisao/la:skini applikaciju flashfox, to ti je browser kao firefox itd. kad ga skines i pokrenes odes u opcije i ides na extras pa na add ons. u search ukucas adblocker i skines ga i instaliras radi reklama. kad to odradis onda preko njega samo nadji linkove za tekme i moralo bi fercerati
i onda da nađem bilo koji link, ili ima za mob neki određeni?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Sad ce Deron brat
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Ajmoooooo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."