FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueSharks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueSharks » 28 mar 2010, 03:02

E da nešta šarnem o utakmici. Sve u svemu mogu reći da sam zadovoljan, a isto tako mogu reći da mi je ovo jedna od čudnijih utakmica. Bogičević sjajan, extra pojačanje, strpo je Spalevića u dzep, Mešić standardno odličan, skoro pa bez greške. Radovanović isto kao Mešić. Bajić FENOMENALAN, vremenom mi se nevjerovatno dopao i sad mogu reći moj najdraži Željin igrač. Ćuluma je suvišno komentarisati, sve pohvale. M.Bešlija trudi se, bori al nije to to, po meni uz Popovića večeras najslabiji. H.Bešlija po meni sjajano odigrao, samo još da je onu priliku iskoristi kad izredao 2-3 i izašao sam pred golmana. Ne znam zbog čega njega raja ne gotivi i kako god odigra ne valja. Bekrić nije bilo loše, igračima poput njega najviše smeta ovakav teren i tu ga mogu malo opravdati, mada je i večeras i više nego solidno uradio svoj posao. Bučan ponovo jedan od bolji. Svoje je uradio izborio penal i prekršaj kod gola i to je to. Još da je iskoristio onu priliku kad je sam izašao pred golmana, da je imalo razmišljao mogao je izboriti faul i direktni crveni golmanu. Popović vrlo loš, jes se borio, trudio al valjda je Osimu jasno da on ne može nikako sam igrati, kad je ušao Rovčanin i on je počeo bolje igrati iako se dotad istrošio momački. I na kraju Šeha kapitenski, bez greške, iz utakmice u utakmicu sve je manje zvižduka, mislim da je vrijeme da se i aplauzi počnu dijeliti za njegove intervencije.
O navijačima ću samo ukratko reći. Skandiranje "četnik", "balija" neću komentarisati, jer je to svakodnevnica na svim stadionima u BiH, i nzm šta tu mogu reći. Ako su se igrači uvrijedili treba im se izvuniti, i naravno trebaju prihvatiti izvinjenje. Nedavno je i Torcida na utakmici s nama pjevala "gazi balije" a glavni igrač im "balija" i njihov najdraži igrač. Igrači trebaju shvatiti da to nije protiv njih i to je to. Ulijetanje onog psihopate takođe neću komentarisati do sutra dok vidim ko je , šta je. I na kraju mogu reći da su Cokolovi u svom stilu napustili Grbavicu DIVLJAČKI.

Još jednu zanimljivost sam čuo večeras na tribinama. Priča neki lik kako je znao i prije početka sezone za onaj famozni trokut Zrinski-Slavija-Zvijezda jer je valjda to dogovoreno prošle sezone. Navodno je to počelo prošle sezone u finalu kupa kad je Zrinski pobjedio Slaviju kući 4-2, a izgubio u Lukavici 2-0 kako bi Slavija osvojila kup i obezbijedila Europu. Na početku sezone su u šemu dodali i Zvijezdu za gostujuće pobjede i zadnja štela koju su dogovorili ove sezone je ta da Slavija "kupi" Zrinskom gostujuću pobjedu kako bi im se odužili. Ne znam bil mu vjerovao, mada je to pričao neki ozbiljan stariji čovjek koji valjda ima dodira sa tim mutnim radnjama. :roll:

I da ne zaboravima onog smrdljivog divljaka Spalevića, njega definitivno treba deportirati u Srbiju. Opet je provocirao sa svoja tri prsta. I pored toga knstanto je tražio neku frku da pokaže svoj divljački arsenal. :twisted:
Strauss Junior

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 mar 2010, 03:04

BlueSharks je napisao/la:
I da ne zaboravima onog smrdljivog divljaka Spalevića, njega definitivno treba deportirati u Srbiju. Opet je provocirao sa svoja tri prsta. I pored toga knstanto je tražio neku frku da pokaže svoj divljački arsenal. :twisted:

opet :roll: :twisted: pa lik nije normalan....ovo svaki put radi, na svakoj utakmici, nije bitno jel to protiv zelje, sarajeva, celika....itd :roll: :roll: :evil:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 28 mar 2010, 03:11

Mirza_Hordas je napisao/la:

opet :roll: :twisted: pa lik nije normalan....ovo svaki put radi, na svakoj utakmici, nije bitno jel to protiv zelje, sarajeva, celika....itd :roll: :roll: :evil:
i kod nas je isto na posljednjem gostovanju u Ze dok je jos u olimpiku bio(kad su nas pobjedili na bilinom)takodjer iskoristavao svaku nepaznju sudaca da istakne TRI PRSTA dabogda mu se osusila :evil:
nedo mu dragi bog da se proseta kroz zenicu :twisted: uffff kako je odvratan
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2010, 03:13

Mirza_Hordas je napisao/la:
Ma ništa je to. Izvinuće se ako ga Gracić odluči vratiti ;)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 28 mar 2010, 03:19

Ono uopste nije bio zeljin navijac :roll: sami pogledajte slike :roll: sa sarajevoxa. ima lik na sjevernoj tribini kapuljacu sa macom kao sto se da i primijetiti pregledajte fino slike pa recite :D

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 28 mar 2010, 03:20

amarpustahija je napisao/la:Ono uopste nije bio zeljin navijac :roll: sami pogledajte slike :roll: sa sarajevoxa. ima lik na sjevernoj tribini kapuljacu sa macom kao sto se da i primijetiti pregledajte fino slike pa recite :D
ama nije ni nas ja malopre bio sa likom kojeg prozivate i zaokruzujete po slikama ... ?
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 mar 2010, 03:23

Don Corleone je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:Ono uopste nije bio zeljin navijac :roll: sami pogledajte slike :roll: sa sarajevoxa. ima lik na sjevernoj tribini kapuljacu sa macom kao sto se da i primijetiti pregledajte fino slike pa recite :D
ama nije ni nas ja malopre bio sa likom kojeg prozivate i zaokruzujete po slikama ... ?
valjda ga je policija privela ako jeste nek ga ubiiju pa da je titin navijac
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 28 mar 2010, 03:25

Evo vrati se i ja kuci umoran mokar vuga ... mogu rec i da se malo kajem sto odoh u sarajevo em ode 50KM em nije neka tekma po kvaliteti bila ... al' bitno je biti dio juga .. meni je bilo prelijepa osim onih pogdrnih skandiranja ne mislim na ono " ubi srbina " nego na " ubi cetnika " ako su oni sabani mislim da nama to nije potrebno al helem nejse mogu rec da sam se u jednom trenutku prepo " naseg " sjevera :D poceli ljudi sami pjevati sokolove nisam cuo ... sto se tice igre primjeti se da smo odigrali puno tekmi u kratkom periodu .. teren los ... penal iz mog ugla sa jugom se cinio ispravnim mada cujem od starog ( pitar ) da nije bilo kontakta ... Culum je bio extra mada ni H.Beslija nije bio los ... sve u svemu nasa 3 boda dobro i jest .. necu da komentarisem onaj ispad na kraju tekme ..golmana slavije treba kaznit 3 tekme ne igranja zbog glume ... eto ljudi vozdra odoh se odmorit imam danas tekmu u 15.oo :D
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2010, 03:27

A šta ste radili zajedno u ova doba? :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 mar 2010, 03:29

Željovac je napisao/la:
ahahahahha :lol: :lol: :lol: intimno druženje :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 28 mar 2010, 03:39

Intiman susret :lol: Ko zna kako li je zavrsio :mrgreen: Imali razvaljenih ?? :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 28 mar 2010, 06:54

Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.

Rezime: Kakva liga takav i lider na tabeli, navijaci sa juga svaka chast:)

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 28 mar 2010, 08:15

Mozete pricati kolko hocete da Željo igra katastrofalno, mislim na ove provokatore, al hoce li iko od vas spomenuti kakav je teren bio??? Katastrofa jelde, nabiješ loptu, stane u blatu, igrači mokri i blatnjavi, itd... U svakom slučaj, nova tri boda su uvjek dobrodošla, svaka čast jugu i igračima. Idemo dalje, titula je naša. Allez Željo!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 28 mar 2010, 09:57

Željovac je napisao/la:
Isao covjek u stanicu po njega :D

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 28 mar 2010, 10:06

Imam osjecaj da je ovaj Corleone neki provokator, da nije uopšte iz Lukavice. Halo, ba, nazor tolika ekavica, pa nismo budale, al eto vrijeme će pokazati! Al potpis je najludji, plavo-beli grad :D Ma daj ba, nego to nije tema danasnje emisije, tema koja mi sada paše je Borac - Zvijezda. Da mogu Zmajevi makar bod izvući, bilo bi pravo!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 28 mar 2010, 10:10

Trenutno ne vidim tim koji moze Zelji uzet bodove. Fino je vidjet da se najbolji BH klub vraca na pravi put.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 10:21

Wert je napisao/la:Imam osjecaj da je ovaj Corleone neki provokator, da nije uopšte iz Lukavice. Halo, ba, nazor tolika ekavica, pa nismo budale, al eto vrijeme će pokazati! Al potpis je najludji, plavo-beli grad :D Ma daj ba, nego to nije tema danasnje emisije, tema koja mi sada paše je Borac - Zvijezda. Da mogu Zmajevi makar bod izvući, bilo bi pravo!
To ti je garant neki pitar... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 28 mar 2010, 10:45

adisg je napisao/la:Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.

jaro jel bitno kakva je igra??pogledaj malo na tabelu i sve ce ti jasno bit ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO ŠAMPION !!!!!!!!!!!!!!!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 28 mar 2010, 10:47

adisg je napisao/la:Ako je ovo taj famozni Zeljo, koji plijeni igrom, e brate onda svaka chast. Iskreno osim gola u drugom dijelu nisu uputili ni jedan iole ozbiljniji sut na gol Slavije. Ovi su u polju bili puno bolji, a ova igra Zelje na domacem terenu je po meni katastrofa. Pa i Osim je rekao da je igra bila na misice........po meni nije bio penal, a ako ga je vec svirao, onda je apsolutno morao biti i na suprotnoj strani u prvom poluvremenu.

znaci ti hoces da kazes da je zeljo slučajno 7 utakmica bez poraza :roll:
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 28 mar 2010, 10:54

Da se razumijemo, ovdje bi se zelji trebali uzeti bodovi...ali kakva nam je liga, nebi me cudilo da dodaju jos 3 boda zelji :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.