AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AgentttB
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la AgentttB » 02 jan 2015, 19:31

Kako pišu mediji u Italiji naredna meta je Immobile.To može značittti da će Stephan biti uključen u eventualni deal,ali opet možda je tata obećao 20-ak miliona eura. :mrgreen: :mrgreen:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2015, 22:05

Vise mi je muka od tih napadaca, jedva cekam da prodje ovaj januar i malo predahnemo, vec vise od mjesec dana jedne te iste price. :roll:
Ne vjerujem da ce Dortmund pustiti tako rano Ciru koji na kraju krajeva nije ni bio jeftin, ali s obzirom da jedini klub koji je mogao uzeti Saravija uzima Sacirija, Dortmund mozda ostaje jedini klub koji bi njega htio (u one price da ga zeli Arsenal/Manchester/Chelsea ne vjerujem jer im ne treba), sto mozda ni nije lose jer je njemacka liga taman za njegovu njeznu narav i dusu. :yawn:

koja ljepota od covjeka, ako bude igrao kako izgleda bit ce odlicno pojacanje :ljepota:

slika

sad smo uz juve ponovo najseksi ekipa na cizmi :opaopa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la muxa » 02 jan 2015, 22:11

Rope opasno me zabrinjavas 8-)
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: Odg: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 02 jan 2015, 22:28

muxa je napisao/la:Rope opasno me zabrinjavas 8-)
+1 :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 jan 2015, 22:30

Al' de ajde, na stranu tu seks. orijentaciju, ovaj Cerci je seksi. I tacka. Kad bi svi izasli iz tih drustveno - moralnih okvira, priznali bi i vi ono ocigledno. :P

mada da se razumijemo, osim cercija i druga baresija koji su probudili moje skrivene osjecaje :o , ja sam totalni ljubitelj zena tako da se ostali forumski puk ne mora brinuti. :rol:

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 jan 2015, 00:07

slika

@rope11 bil ga :P

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jan 2015, 00:11

:rol: :rol: :rol:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2015, 00:35

:nedam:

ahmad_tz je napisao/la:
@rope11 bil ga :P
klizecim bih mu uletio :cool: :rol:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 jan 2015, 09:48

Gledaj ga kakav je glavit, rope druze razumijemo te :rol: :rol: :rol: :rol:

moguce formacije pippa, dok Honde nema.

slika
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2015, 10:57

milanist je napisao/la:Gledaj ga kakav je glavit, rope druze razumijemo te :rol: :rol: :rol: :rol:
napokon iskren insan, hvala sto se ne osjecam usamljeno u svemu ovome. :P :beba:

Svidjaju mi se sve tri formacije ili bolje receno sastav igraca jer su sve manje-vise slicne. Nadam se da ce Pippo imati muda i za stalno ostaviti Hondu na klupu (ili ga se koristiti na amf, ali tad nastaje problem koga izbaciti) jer ova cetvorica naprijed odlicno izgledaju.
Mada bih za pocetak pokusao nesto slicno kao protiv Reala, odnosno pomjeriti Saravija blize golu koji je vaskrsno na toj poziciji tako da bi prva zelja bila ovo bozicno drvce pa tek onda ostale.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 jan 2015, 11:33

tu smo da se podrzajemo druze gdje zapne heh.

Bonera has sustained an injury to his left thigh, and he will be examined again next week. He will miss the matches vs. Sassuolo and Torino :eh:
nekad sam se ovome radovaso, ali ruku na srce ove sezone i nije bio toliko ocajan, barem ovo vrijeme dok je glumio beka :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 jan 2015, 11:57

Cerci is training with the rest of the squad at Milanello now. It's his first training session with his new teammates.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 03 jan 2015, 12:06

Ternana želi Hachima na posudbu do kraja sezone,i navodno nude mu mjesto u prvih 11. I mislim da bi ga uprava trebala pustiti,više bi mu to koristilo nego da do ljeta igra sa Primaverom i da samo trenira sa prvim timom.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 jan 2015, 12:06

Ova 4-2-3-1 mi izgleda odlicno. Jos Monto i De Jong iza a u odbrani koja god četvorica da budu nece biti idealno

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2015, 12:14

Prvi put u zivotu se ne mogu radovati Bonerinoj povredi koji je ruku na srce bio solidan na beku, problem je sto su ostala samo dva stopera, Zapata i Alex koji je ionako rovit. Abate je nespreman, Armero suspendovan, Siljo se vjerujem nece odmah rizikovati bacanjem u vatru tako da nam vrlo moguce prijeti combo Zaccardo - Albetrazzi na bekovima. Majko blazena. :facepalm:

Hasima malog ne treba nigdje slati jer je premlad, tek mu je pobogu 16 godina. Neka njega u Primaveri jos malo da se kali, nema potrebe za nikakvom zurbom.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2015, 13:10

rope11 je napisao/la:Prvi put u zivotu se ne mogu radovati Bonerinoj povredi koji je ruku na srce bio solidan na beku, problem je sto su ostala samo dva stopera, Zapata i Alex koji je ionako rovit. Abate je nespreman, Armero suspendovan, Siljo se vjerujem nece odmah rizikovati bacanjem u vatru tako da nam vrlo moguce prijeti combo Zaccardo - Albetrazzi na bekovima. Majko blazena. :facepalm:

Hasima malog ne treba nigdje slati jer je premlad, tek mu je pobogu 16 godina. Neka njega u Primaveri jos malo da se kali, nema potrebe za nikakvom zurbom.
Vidjet ces kad De Sciglio zaigra u utorak na lb, a desno ce vjerovatno Zaccardo, a mozda nas Inzaghi iznenadi i sa Abateom.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2015, 13:58

Abate jos uvijek trenira individualno tako da nema sanse, Siljo se tek jucer vratio punim treninzima tako da ni za njega nema sanse da pocne utakmicu nakon 3 dana treninga (a prethodno ga vise od mjesec nije bilo), pogotovo kad uzmes u obzir da je ionako staklen.

Moguce da neko od Polija i Essiena krene na beku, ne znam. Mozda ni nije lose jer onaj mali Albetrazzi je katastrofa od igraca, a Zaccardo se ni sam ne sjeca kad je igrao zadnji put. Sreca u nesreci sto je u pitanju Sasuolo a ne neki jaci klub, al' definitivno ih vise nikada ne smijemo uzeti zdravo za gotovo. :mrgreen:

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jan 2015, 14:09

rope11 je napisao/la:Abate jos uvijek trenira individualno tako da nema sanse, Siljo se tek jucer vratio punim treninzima tako da ni za njega nema sanse da pocne utakmicu nakon 3 dana treninga (a prethodno ga vise od mjesec nije bilo), pogotovo kad uzmes u obzir da je ionako staklen.

Moguce da neko od Polija i Essiena krene na beku, ne znam. Mozda ni nije lose jer onaj mali Albetrazzi je katastrofa od igraca, a Zaccardo se ni sam ne sjeca kad je igrao zadnji put. Sreca u nesreci sto je u pitanju Sasuolo a ne neki jaci klub, al' definitivno ih vise nikada ne smijemo uzeti zdravo za gotovo. :mrgreen:
Ja ti ka'em De Sciglio ce biti u prvoj.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 jan 2015, 14:26

Dečki samo da vam čestitam Novu godinu da nam krene kako treba u ovoj 2015 :D ps: vratio sam se iz Milana bilo je ekstra, trazio sam Bonerinu kucu da je gadjam kamenom ali nisam je nasao :P

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 jan 2015, 14:28

E ja ti kaem da nece :rol: stavljam golog cercija na avatar ako izgubim opkladu :rol:

Mislim, ne znam, sve je moguce. Ali kako sam skontao, lik je imao neku zajebanu povredu pete koja se valjda samo mirovanjem moze rijesiti tako da ne znam koliko bi bilo pametno odmah ga bacati u vatru pri tim okolnostima. Jos samo fali da obnovi povredu bezveze, ionako je sav hakljav.

@hvala, i tebi sretna... jesi li bio u casi milan? :tokralju:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.