FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

struja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la struja » 02 jan 2015, 16:18

lazar je napisao/la:Negdje sam procitao da je u ponedjeljak
sjednica predsjednistva je u ponedjeljak

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 02 jan 2015, 16:48

gavran je napisao/la:Opustite se,sprema se oluja.[KISSING FACE WITH CLOSED EYES]

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nemoj molim te nikakvih oluja, daj radije neki povjetarac samo da je pozitiva

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 jan 2015, 17:30

Nista dok se super ne javi....super javiiiiiiiiiiio sseee

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 02 jan 2015, 23:01

DANDY je napisao/la:Nista dok se super ne javi....super javiiiiiiiiiiio sseee
:D Sad ce on sa dobrim vijestima :thumbup:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 jan 2015, 23:46

sve sto pisete stoji u nekoj mjeri, al ono sto mnogi poricu ,a znaju i sami da je tacno glasi... AMAR OSIM =ZELJO tako je od kad je doso i ja se samo nadam da je sad dobro odlucio sta kako tj napravio plan i ostavio klub u sigurnim rukama jer sigurno je da ces on vratiti nakon nekoliko godina
=\_1921_/=

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 03 jan 2015, 02:11

invincible1921 je napisao/la:sve sto pisete stoji u nekoj mjeri, al ono sto mnogi poricu ,a znaju i sami da je tacno glasi... AMAR OSIM =ZELJO tako je od kad je doso i ja se samo nadam da je sad dobro odlucio sta kako tj napravio plan i ostavio klub u sigurnim rukama jer sigurno je da ces on vratiti nakon nekoliko godina
E ako je tako onda su pitari u pravu, Zeljo je jedan obicni mali lokalni klub koji je manji od jednog imena i prezimena

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 jan 2015, 02:23

Jeli istina da Begovicev mladji brat Denis trenutno trenira u omladinskom pogonu. Nesto sam procitao u Avazovom Sportu kao "...trenira na Grbavici". :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 03 jan 2015, 09:19

palite baklje još svi lagano dižu sidro i izvlače se iz bolesnog i siromašnog društva, koje je ogrezlo u nacionalnim povicima sa tribina, o nacionalizmu nervozi navijača, nazovimo ih tako, ali to n od navijača nije.
Sad će biti sasvim ok laganica uživanje i tako vam upravo treba opet 200 navijača na tribinama, i nivo kantonalnog liugaša, a to znači da ulica vodi klub eto sad smo dobili svoje, zahvaljujući nekim likovima, ovaj je prvo pobjego sa klupe, a čitavo vrijeme tražio sebi angažman, sad je pobjegao skroz i iz kluba i opet ne vidite pored očiju.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jan 2015, 10:39

baš zvuči kao razlika između prihvatanja i odbijanja milion $ za godinu i po, nema šta. možda bi ih 'ladno otpilio da je tribina po tvom ukusu, druže jahja.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 03 jan 2015, 10:56

Naravno, sad su navijači krivi zbog rasula u klubu :facepalm:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 03 jan 2015, 11:07

Nisu krivi, ali nisu ni olaksavali. Cifra kazni sigurno ide preko 200k KM u zadnje 3 godine

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 jan 2015, 11:56

fininavijac je napisao/la:palite baklje još svi lagano dižu sidro i izvlače se iz bolesnog i siromašnog društva, koje je ogrezlo u nacionalnim povicima sa tribina, o nacionalizmu nervozi navijača, nazovimo ih tako, ali to n od navijača nije.
Sad će biti sasvim ok laganica uživanje i tako vam upravo treba opet 200 navijača na tribinama, i nivo kantonalnog liugaša, a to znači da ulica vodi klub eto sad smo dobili svoje, zahvaljujući nekim likovima, ovaj je prvo pobjego sa klupe, a čitavo vrijeme tražio sebi angažman, sad je pobjegao skroz i iz kluba i opet ne vidite pored očiju.
Pomozi i ti klubu slobodno, uclani se u klub, kupuj u fan shopu, ali prvo otidji na neku utakmicu, pa onda pametuj, najlakse je tako vazda iz kuce supljirati i pametovati, a nista ne raditi...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 03 jan 2015, 12:38

Joj uvijek mi bude sega kad neko, nemajuci drugog argumenta, izvadi paljenje baklji kao argument u svojoj diskusiji o stanju u klubu, a onda odmah jedan od onih koji ih pale izvali jos jaci argument kako ovaj prvi treba licno davat veci doprinos. A ono nit su baklje najveci problem nit je iko ispred navijaca dao neko logicno objasnjenje zasto se klub svjesno ostecuje zbog kazni za baklje. Nit se ogradjuje od pojedinaca koji ih pale, ako im se to vec ne moze zabranit.
Al u svakom slucaju besmislena prica.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 jan 2015, 12:39

lazar je napisao/la:Nisu krivi, ali nisu ni olaksavali. Cifra kazni sigurno ide preko 200k KM u zadnje 3 godine
čak i za naše trenutno žalosne uslove - nije kakva lova za tri godine. jer po stoti put - kako god se to različito usmjeravalo svih ovih godina, nijedne nije potrošeno manje od dva miliona maraka. čak ni kad smo se stvarno borili za opstanak. svejedno, naravno da bi bolje bilo da nema tih kazni, ali ovo, kao amar ide da zaradi milion dolara a da nije baklji ne bi išao...nemam riječi.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 jan 2015, 12:44

sajo10 je napisao/la:Jeli istina da Begovicev mladji brat Denis trenutno trenira u omladinskom pogonu. Nesto sam procitao u Avazovom Sportu kao "...trenira na Grbavici". :D
Sport na licu mjesta: Zašto golman Begović trenira na Grbavici?

Begović trenira na Grbavici! Informacija je pouzdana, tačna!

Begović jeste, ali nije Asmir, već njegov brat Denis. Koji slovi kao najveći golmanski potencijal među mlađim naraštajima u Njemačkoj. Kao takav ima svoj "dosje" u njemačkom fudbalskom savezu.

Na Grbavicu, odnosno u ruke iskusnog i dokazanog trenera specijalista, nekadašnjeg golmana šampionske generacije Željezničara, preporučio ga je najstariji Begović. Otac Amir je i sam nekada bio vrstan golman drugoligaškog zapada bivše države. Skoro cijeli je golmanski vijek proveo u Leotaru. U onome jakome Leotaru.

- Esu poznajem dugo i želio sam da on radi s mlađim sinom dok smo na odmoru - kazao nam je Amir Begović, koji je na odmoru u Sarajevu.

Za vikend je sa prijateljem Sejom Zukanovićem, ocem Ervina Zukanovća pratio Hasetov turnir i navijao za ekipu Avazovog Sporta.

- Momci su igrali sjajno. Svi. Poželio sam gledati naš mali nogomet, gdje je bilo dosta atraktivnih poteza, driblinga, golova, ali i sjajnih golmana. Pogotovo je bio odličan golman Avazovog Sporta Hodžić. Helem, baš sam uživao na Hasetovom turniru - kazao nam je Begović.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 03 jan 2015, 12:50

Amar Osim:Zeljo 2015.izlazi iz krize
Zadnja izmjena: adi93, dana/u 03 jan 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 03 jan 2015, 13:00

Amar Osim od petka više nije stanovnik Grbavice, ali ni Sarajeva. Najtrofejniji trener u BiH, karijeru, kao što je već poznato, nastavlja u katarskom Al-Kharaitiyatu, s kojim je već i potpisao ugovor u trajanju od godinu i pol.

Ono što većinu navijača zanima jeste kakvu situaciju ostavlja u Željezničaru. Osim je potvrdio kako je prisustvovao sjednici Predsjedništva na kojoj je Almir Gredić pokušao smijeniti Almira Memića…

“Rekao sam šta mislim o tome. S obzirom na situaciju i kontekst, mislim da je ostanak Almira Memića jedino logično rješenje, pogotovo jer ne postoji neko drugo ime u opticaju, ali vidjet ćemo šta će se uvažiti. Zapravo, vi će te vidjeti, jer ja od petka više nisam u Sarajevu“, kazao je Osim za “Oslobođenje”, a čeka ga težak posao u Kataru, s obzirom na to da je njegov novi klub pretposljednji na tabeli.

“Pogledao sam nekoliko snimaka sa njihovim utakmicama i imaju dobar tim. Mene dovode kako bi ih malo digao i pokrenuo. Nije mi postavljen konkretan cilj, ali podrazumijeva se kako je u ovom trenutku najbitniji opstanak. Želja im je popraviti situaciju u klubu, a imaju ozbiljnih igrača.”

Osim kaže kako je možda i došlo vrijeme da se odmakne od Željezničara u kojeg je uložio dosta vremena, živaca, pa i novca.

“Neću reći da novac nije bitan, jer jeste, ali izazov mi je pokušati negdje drugo napraviti rezultat. Ovo mi dođe i neki odmor od Želje i osvježenje u svakom pogledu, jer na Grbavici kopaš, kopaš i kopaš i iako znaš da kopaš u pravom smjeru, izlaz se ne nazire“, objasnio nam je Osim, koji dodaje kako ovo nije njegovo zbogom.

“Ne znam kako drugi razmišljaju, ali ja nikad Želji ne mogu reći zbogom, pogotovo jer sam vezan na milion različitih načina za ovaj klub. Upravo mi je to i pravilo najviše problema kod odlučivanja. Meni je Željo jako važan, ali ja sam trener i od toga živim. U BiH se ne može živjeti od toga, a mnogo sam novca uložio za nešto za šta znam da sam na pravom kolosijeku, ali nisam više sebe mogao prepoznati u tome. Nije em bilo, a onda je došla ova ponuda i jednostavno je nisam mogao odbiti.”

Iako ga Katar u trenerskom smislu ne zadovoljava u potpunosti, tvrdi da je liga kvalitetnija nego u BiH, te naravno plaćenija.

“Nisam smio više propuštati prilike, a već sam ih nekoliko propustio. Nisam Mourinho da mogu odbiti nekoliko ponuda, jer znam da će za godinu doći nova“, riječi su Osima, koji je na kraju imao poruku za ljude iz Željezničara.

“Nisam nezadovoljan kako su se stvari u posljednje vrijeme odvijale. Imamo dobar igrački kadar, sa nekolicinom mlađih igrača, koji mogu napraviti određen iskorak i sa te strane sam zadovoljan. Međutim, ne mogu na sve uticati što se dešava i zaista ne bih volio da nečija sujeta odlučuje o budućnosti kluba. Znam da ima kvalitetnih i dobro dobronamjernih ljudi i da će dva puta razmisliti prije nego donesu krivi potez“, kazao je Osim.
Brkica

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 jan 2015, 14:09

perodeformero je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:sve sto pisete stoji u nekoj mjeri, al ono sto mnogi poricu ,a znaju i sami da je tacno glasi... AMAR OSIM =ZELJO tako je od kad je doso i ja se samo nadam da je sad dobro odlucio sta kako tj napravio plan i ostavio klub u sigurnim rukama jer sigurno je da ces on vratiti nakon nekoliko godina
E ako je tako onda su pitari u pravu, Zeljo je jedan obicni mali lokalni klub koji je manji od jednog imena i prezimena
nisam mislio u bukvalnom smislu nego na fazon da on drzi stvari pod kontrolom ...
=\_1921_/=

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 03 jan 2015, 19:43

Tomic nece nigdi izgleda,danas sam tako cuo iz kluba infromacija.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jan 2015, 21:23

sretna nova svim manijacima :D

cito sam i ne znam otkud toliko negativne atmosfere, samo polako ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Hrasno15, voltron30 i 41 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []