I upravo zbog te mrlje je postao psihotičan.Signore je napisao/la:Zasto ih onda nisi pogledao? Kruno Jurcic je jako dobar trener, ali je Mamiceva sprdacina, zato ga svi i pljuju. Raspitaj se u Koprivnici za njeg, sigurno imaju puno drugacije misljenje o njemu. Covjek je sa Slaven Belupom bio drugi, drzao je Galatasaray u saci, a Dinamu je te sezone u Koprivnici uvalio 5 komada. Sjecas li se mozda kad je netko Dinamu u Hrvatskoj uvalio peticu?HercUSrcu je napisao/la:To što su igrali lopte ne znači da znaju lopte i sa trenerske pozicije.mala sara je napisao/la:Gledano realno Štimac je preskup ,Kruno takodjer,to su dva lika sto stvrno znaju o lopti !
Imaš jako puno primjera za to.
A imaš i njihove trenerske CV-e da potkrijepe moje razmišljanje.
Ispadanje iz lige sa Zagrebom i 2x poraz od Škotske - Štimac
Debakl u Europi i ne vođenje nikakvog drugog kluba osim Dinama - Jurčič
Dinamo je njegova mrlja, da Dinamo njegova, a ne on Dinamova. U Dinamu treneri nikako ne prolaze, a svi koji dodju nakon odlaska svima padnu u ocima. Kruno da nije bio u Dinamu, da je radio u bilo kojem drugom hrvatskom klubu danas bi bio jako cijenjen, ali pare su ucinile svoje, a mozda i ljubav, tesko je odbiti klub u kojem si proveo veci dio karijere i za koji si vezan. Uostalom, on je Dinamo uveo u LP nakon vise od deset godina. Ja ga kao navijac Dinama nebi pozelio opet u Dinamu iz razloga sto je Mamiceva igracka, ali u Zrinjskom u kojem je puno manje pritiska nego u Dinamu Kruno bi bio jako dobar, puno bolji od Krsticevica kojeg se ovdje najvise spominjalo i od kojeg je Kruno imao puno vise trenerskih angazmana. Slobodno pogledaj njegov CV koji spominjes, pored Dinama vodio je jos tri kluba.
Slažem se da je prije, u belupu pokazivao određene trenerske kvalitete, ali Dinamo ga je pojeo.
Pa činjenica da od onda nema angažmana ti sve pokazuje.
Osim ak je zadovoljan s parama koje je zaradio pa mu se neda bilo gdje raditi, što znači da donekle i nema ambicije jer kao mlad trener, bitno je biti zaposlen a ne van svakog radara.
Kako god bilo - prijatelj od ljudi iz uprave je postao trener, sretno mu bilo!
Od mene dobija šansu za pokazati i dokazati se, ali cilj se zna - naslov prvaka ili je sezona neuspjela.