SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

work
Kontakt:

Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la work » 03 jan 2015, 17:15

Komesar je prevarant prve lige.
Sad covjeka proziva za trejd, a kad on radi trejdove tipa Batum za G.Wallace-a, onda je to ok.(Ne govorimo o Wallaceu iz fantasy prime-a, nego onom sto presjeda citavu sezonu)
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la JoseMourinho » 03 jan 2015, 17:23

Ne igram ovo sa vama, al pročita raspravu, nije mi jasno sta vama smeta trejd dvojice igrača, naravno da ce neko viti pobjednik neko gubitnik, al ponovo to je izmedju njih dvojce kako dogovore ;)

I gore ono za rusela, pa znalo se da je zvijer nema veze što je povrijedjen bio, a i Lee ce samo napredovat kako bude dobijo vise minuta glupo je trenutnu njegovu statistiku racunat ;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 jan 2015, 17:25

work je napisao/la:Komesar je prevarant prve lige.
Sad covjeka proziva za trejd, a kad on radi trejdove tipa Batum za G.Wallace-a, onda je to ok.(Ne govorimo o Wallaceu iz fantasy prime-a, nego onom sto presjeda citavu sezonu)
Pretpostavljam da ovde mislis na trade iz prosle sezone??
Ja sam tad stvarno ocekivao od ovog da Bostonu dobije minutazu, a Batum, iako mi je donosio u svim kategorijama, ni u jednoj nije briljirao pa mi je bio nekako logicno rjesenje tad za trade, jer kazem, ocekivao sam od Wallace-a da se razigra u Bostonu, tj. da ga rondo razigra a skokove bi svakako imao...

@JoseMourinho problem je, je ovim tradeom je siguran kandidat za PO, dok ima ljudi koji se jos uvijek bore za tu poziciju, e zamisli sad kad bi svi oni zvali ove sto su vec ispali iz PO-a i pokupili im glavne igrace za buraniju, kakva bi to liga bila, daj onda dogodine odma da igramo sa 6-8 ekipa, pa nek svi pokupe samo glavne igrace pa i nek ne bude zanimljivo **** ga...

Scof1eld
Kontakt:

Re: Odg: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Post Postao/la Scof1eld » 03 jan 2015, 17:32

JoseMourinho je napisao/la:Ne igram ovo sa vama, al pročita raspravu, nije mi jasno sta vama smeta trejd dvojice igrača, naravno da ce neko viti pobjednik neko gubitnik, al ponovo to je izmedju njih dvojce kako dogovore ;)
Sta ti nije jasno, jedan nema sanse za playoff i daje drugom koji ima sanse za playoff svoja dva najbolja igraca..
ser del barça es el millor que hi ha !

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 jan 2015, 17:36

^^^ i s ovim direktno utice na kvalitet lige i ozbiljnost..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 20:49

Tracy3McGrady je napisao/la:
dema je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Dema brate, trebaš na tih 40poeba dodati još jednog igrača, ja sam se ogledao na onog kojeg je morao izbaciti, dakle uzeo sam u obzir statistiku illiasove, da stvar bude crnja, na fa listi imaš i boljih igrača tako da bi ti još bolje prošao. Vjeruj da stvar nije u meni, eto vidiš da svi vide trejd kao nerealan, ne samo ja. Statistika jeste slična ali kad gledaš 3 na 2. Ja fakat ne znam zašto Rule ovo radi.

Gojko Cimirot
lik je pristao i nije toliko donji
kad se ja zeznuh i stavij Jenningsa na free listu nisi se bunio
a vidi sad tvojih tradeova u svakom si dobar i nisi nikog pitao jeli realno ili tak nesto

Paul i Josh Smith za Derona i Lamarcusa,znaci itekako si dobar u ovom trade-u
i ovaj posebno Varejao i Lopez za Westbrooka i Giannisa
po cemu je ovaj trade razlicit od ova 2,posebno ovog drugog
ja dogovorio mogao mu je bilo ko ponudit od vas,reci mi iskreno da si ti predlozio bili sebi ponistio ovaj trade,ako bi onda ponisti moj ali ponisti i svoj,ili ponisti sve trade-ove i reci koja su pravila u istim
Da ti objasnim svoje trejdove, Westbrook je trejdan prije nego je poceo bio igrati, i niko pa cak ni ja nisam vjerovao u to da ce ovako dobro igrati, kad je se trejd radio gledale su se brojke od prosle sezone Westbrooka. Za prvi trejd ne vidim sta je tu lose, statistika je tu negdje u skoro svim kategorijama. Sta cu se buniti sto si stavio Jenningsa na FA listu, tu ko jami, jami. Evo upravo sam se syebao sa Fournierom, stavih ga na FA listu iako bas i nisam siguran da sam njega morao, denver naletio i odma ga uzeo sebi. Pa eto reci mi jel realan trejd Wade-Anderson, jeste bio tada, ali sada ga jose nikad nebi dao za Andersona, ali to je tako i ti to sam znas. Ovdje si dao covjeku 3 igraca za 2 i on prihvati i vjerujem da ti je krivo jer si uspio da ga nagovoris ali je brat bratu nerealno. Pitas da li bi sebi ponistio ovakav trejd, ne bi, ali ne bi ni doslo do ovakvog trejda vjeruj mi. Ja ako nisam do sada bio realan komesar onda fakat ne znam ko ce biti realniji. Mozda bi tebi svaki bi realniji koji bi ti dopustio ovaj trejd. Ali da ne duljimo vise, pogledaj samo sta drugi misle i sve ce ti biti jasno da nije samo do komesara. A vi kad vec radite trejd, radite ga nije frka, samo izbalansiraj ga malo i ja cu odobriti bez problema, dok ovaj brate ne moze proci.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 21:20

e sad toliko o tome da ti stavljam rijeci usta,sebi nebi ponistio.Ne bi ti ovako nesto ni predlozio naravno da ne bi ali bi puno nepovoljnije trade-ove sad cu analizirat 2 tvoja trejda u kojima si ocito ti dobitnik ali takvo nesto izgledam imas pravo samo ti jer si komesar.Jos mi lik ponisti trade fora stavio ga na glasanje a svoj ne smije stavit na glasanje.Da bi ga ponistio iako ni to glasanje nije gotovo jer nisu svu glasali.

trade od neki dan:
Paul :17,7 rbd-4,5,asist 9,4, 47%,87%,2 ukradene,0,3 bloka i 2,1 TO te 1,6 trica

Smith:12,4-6,9 te 4,3, 37%-46 %, ukradene 1,5-blokova 1,4-0,3 trice te 2,8 greske

ukupno dao komesar :30,1 poeni,skokovi 11,4, asistencije 13,7 , 42% sut iz igre,slobodna 66%,ukradene 1,7, blokovi 1,8 trica 1,9 te gresaka 4,9
sad cemo vidjet sta je dobio:
Aldridge: 22,9 p,10,7 sk,1,9 as,45%,84%,0,7 ukradene,1,3 blokade,0,5 trica,i gresze 1,7
Deron:14,4p,3,0 sk,6,4 as,39%,85%,ukradene 1,blokade 0,3,trice 1,4 te greske 2,4

ukupno:37,3 poeni,skokovi 13,7, asisti 8,3, 42 % sut iz igre,slobodna 84,5 %,ukradene 2,3,blokovi 1,6,trice 1,9 i greske 4,1.

e sad ovaj sto mi pametuju jer ga je stid sto je ovako ga presao jeli ti sad imalo jasnije:

ukupno u 6 kategorija bolji tmac u 2 su tu negdje a u jednoj asistencijama bolji ovaj,e sad lik je za 4 asistencije cudo dao

analiza ovog trade-a lik je oderan ali komesaaru se moze

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 21:27

ovaj drugi sa Westbrookom cu poslije analizirat sad mi mrsko,komesaru ogadio si mi ligu.Prevrtljiv si,nisi od rijeci.Kriteriji ti nisu isti za sve.Rule ti napisa da komesar tu da liga bude realna ili tak nesto pa to je smijesno ubuduce ga pitaj neka ti on slozi ponude za trade ili tako nesto.Ja dosad od pocetka 5-6 povreda niti jednog tradea i jedan uradim i lik mi ponisti dok 2 jos gora svoja lagano potvrdi.Bez da ovdje kaze e sta vi mislite da glasamo o ovim mojim trade-ovima u kojima ja drasticno poboljsavam ekipu.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 21:30

JHam je napisao/la:Haloo kakvo odobravanje lik i ne igra vise ba. Pusti se takvih trejdova daj onda da igramo ligu sa 8 ekipa pa da svi udju u PO. Glupo je da se ovsko poklanjaju igraci jer neko ne igra vise..
al ga ti lupas,lik ne igra a pristao na trade,sta ti je ,da si mu ti predlozio i on odobrio ovakav trade bili se ovdje bunio

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 jan 2015, 21:45

Ja vjerovatno ne bih se bunio, da sam ga ja predlozio, ali posto se neko drugi pobunio trade treba ici na glasanje. Lik od 15. decembra ne namjesta postavu , znaci igraju mu oni igraci koji se zateknu u util ili pozicijama svojim, a cesto ima i po 2 na klupi koji su mogli igrati i to fine statistike(preko 15 poena, nekad i dbl dbl), to nije igranje, drugo sto si ga ti napomenuo sad, pa par dana pravi postave....Onima koji su van POa treba zabraniti tradeove, bar one sto ce ih unazaditi...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 21:51

JHam je napisao/la:Ja vjerovatno ne bih se bunio, da sam ga ja predlozio[/b], ali posto se neko drugi pobunio trade treba ici na glasanje. Lik od 15. decembra ne namjesta postavu , znaci igraju mu oni igraci koji se zateknu u util ili pozicijama svojim, a cesto ima i po 2 na klupi koji su mogli igrati i to fine statistike(preko 15 poena, nekad i dbl dbl), to nije igranje, drugo sto si ga ti napomenuo sad, pa par dana pravi postave....Onima koji su van POa treba zabraniti tradeove, bar one sto ce ih unazaditi...

halo jesam li ja to kriv jesam li ja komesar,sta mene briga ko igra a ko ne igra
kakve sve gluposti pisete da mi ponistite trade te nerealan,te lik ne igra,te nisam dai neke odgovarajuce pozicije,te uzet cu zvijer u free agent itd.
komesar sebi stima trade-ove kakve zeli slazes li se tim,reci mi ovako jesu li njegovi tradeovi ista bolji od ovog mog
i reci mi sto on ne prati ko igra a ko ne i ne izbacuje te koji ne igraju

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 21:55

ti se nebi bunio da si ti predlozio ni komesar se nebi bunio da je on predlozio ali on kao nebi ni predlozio hehe smijesno
e sad tebi smeta jer lik ne igra redovno ali opet ti ni to nebi smetalo da si ti dogovorio trade jeli tako,bilo bi ti svejedno igra li on

uostalom nadijte mi gdje ste stavili u pravilima sve ovo sto meni sad pripisujete i ako nadjete odmah primjenite na sve
ponisti komesare svoje trade-ove i nemoj pricat prosli su mi ,normalno kad ih momentalno sam sebi odobris

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 jan 2015, 22:11

Jesi li ti prirodno glup ili treniras??
Kazem ti, ja se ne bih bunio, ali vjerovatno bi se neko bunio sto bi bilo logicno i ne bih imao nista protiv, za to i postoji komesar, i za to i na yahoo ima da prijavis trade, bas da se ne bi desavale ove stvari.
Ja, da nisam na forumu procitao da se neko budni vjeorvatno ne bih skontao, jer slabo pratim tudje tradeove, vjerovatno i ti pa se nisi zalio na komesarove, to pravilo je uvijek bilo da se moze ukinuti trade, ne samo znaci u nasoj ligi, i kod nas na forumu, nego je to pravilo Yahoo lige!!!
Ti ili prepravi trade malo, ili gledaj s nekim drugim da ga radis, trade ti je ponisten i nemas tu vise sta pricati bzvze...Svako se nekad zajebe u tradeu, ali pustiti da ostetis covjeka koji do neki dan nije ni igrao(vjerovatno ste mislili da niko nece ici dalje od zadnjih par dana da vidi je li namjestao ekipu), i time direktno utices na borbu za 8. mjesto(koja meni nista ne znaci, ali glupo bi bilo da neko ko se muci trazeci pravog FA i trazeci kroz tradeove to malo poboljsanje koje ce ga prebaciti na tu 8. poziciju, sad izgubi sve sanse za isto) nije fer, ali nikako..
Hoces i ja da ti posaljem Griffina i Lawsona za Illyasovu kad ga uzmes od ovog??Taman mi treba jedan takav igrac da malo promijenim ekipu, da vidim kako ce to sve ici dalje..

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 22:21

JHam je napisao/la:Jesi li ti prirodno glup ili treniras??
Kazem ti, ja se ne bih bunio, ali vjerovatno bi se neko bunio sto bi bilo logicno i ne bih imao nista protiv, za to i postoji komesar, i za to i na yahoo ima da prijavis trade, bas da se ne bi desavale ove stvari.
Ja, da nisam na forumu procitao da se neko budni vjeorvatno ne bih skontao, jer slabo pratim tudje tradeove, vjerovatno i ti pa se nisi zalio na komesarove, to pravilo je uvijek bilo da se moze ukinuti trade, ne samo znaci u nasoj ligi, i kod nas na forumu, nego je to pravilo Yahoo lige!!!
Ti ili prepravi trade malo, ili gledaj s nekim drugim da ga radis, trade ti je ponisten i nemas tu vise sta pricati bzvze...Svako se nekad zajebe u tradeu, ali pustiti da ostetis covjeka koji do neki dan nije ni igrao(vjerovatno ste mislili da niko nece ici dalje od zadnjih par dana da vidi je li namjestao ekipu), i time direktno utices na borbu za 8. mjesto(koja meni nista ne znaci, ali glupo bi bilo da neko ko se muci trazeci pravog FA i trazeci kroz tradeove to malo poboljsanje koje ce ga prebaciti na tu 8. poziciju, sad izgubi sve sanse za isto) nije fer, ali nikako..
Hoces i ja da ti posaljem Griffina i Lawsona za Illyasovu kad ga uzmes od ovog??Taman mi treba jedan takav igrac da malo promijenim ekipu, da vidim kako ce to sve ici dalje..
ne nego citam vase gluposti ,u tome ste bez premca
lupate da mi ovo sve postaje smijesno,hoces li ti da ti dam cijelu ekipu
sta se pravis pametan
kakve sve nebuloze pisete a ni jedno slovo o tome jesu li komesarovi tradeovi ista razliciti od mog
fer bi bilo da si t i napravio trade ali nije fer da neko drugi
nista nisam gledao pojma nemam o aktivnosti drugih
sve sam trade-ove propratio i vidio da lik dere druge ali se ne bunim ko je kriv ovome sto pristane to i jest trade
i ne uci me pravilima ti jer bi i sam za sebe jedna pravila a za druge druga

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 jan 2015, 22:24

HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kazem ti fino, logicno da se niko nece buniti za SVOJ trade, ali zato nas ima 16 u ligi, i svako ima pravo da se buni. Ja ne pratim te tradeove, ali neko je ovde napisao kako ga otimas i onda sam pogledao, i lik nista pogrijesio nije. Ako ti se treba ovo isto nacrtati, u redu, ali znam da ces ti opet procitati samo prvih 10ak rijec do 2. zareza, i onda opaliti po "Odgovori"...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 03 jan 2015, 22:25

JHam je napisao/la:HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kazem ti fino, logicno da se niko nece buniti za SVOJ trade, ali zato nas ima 16 u ligi, i svako ima pravo da se buni. Ja ne pratim te tradeove, ali neko je ovde napisao kako ga otimas i onda sam pogledao, i lik nista pogrijesio nije. Ako ti se treba ovo isto nacrtati, u redu, ali znam da ces ti opet procitati samo prvih 10ak rijec do 2. zareza, i onda opaliti po "Odgovori"...
smijesaan si

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 00:14

Dema brate vracas se predaleko, u prvom trejdu jesam dobro prosao, ali tada je Westbrook bio skoro mjeseca povredjen, dok je liku trebalo centara Ja sam njemu dao blokade, skokove, FG, i izgubljene lopte. Dok je on meni dao ostalih 5. Stim da je lik ovdje molio ko ce mu dati centra, i ja sam mu u jednom trenu dao 2, lik je bio zadnji i posle tih trejdova je nanizao par pobjeda, jer je imao plan sta zeli postici sa trejdovima, isto je bilo i kad je trazio Ibaku i na kraju ga dobio. Jedini je to trejd gdje sam ja dobro prosao ali nikog sigurno nisam unistio sa tim trejdom. Ostale trejdove Grk-Josh Smith, Burke-Mirza, Wade-Anderson ne komentarises, jer sam ja tu statisticki losije prosao, ali meni pasu ovi igraci i to je svrha fantasya zar ne. Ispravi malo trejd, i nece biti problema, kao sto ih i 3 -4 godine nije bilo. Jer ovdje brate dobijas Cousinsa i Bledsoa za Knight-a koji nece zavrsiti ovim tempom do kraja, i raspale Lee-a i Shahbaza, ne bas raspale, ali malo bolje ode FA igraca. I kad vidis da se 85% ljudi buni, zasto si napao samo na mene nije mi jasno. Kao sto JHam kaze, imate se pravo buniti za svaki trejd i vjeruj mi da mi nikad nije bio cilj da oslabim druge a da sebe napravim boljim, ako hoces vjeruj, ako ne onda ti ja ne mogu nista. Ti ispravi trejd i napravi ga koliko toliko realnim i ja ti ga istog trena odobravam, ovako 3 za 2 ne moze.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jan 2015, 00:21

Tracy3McGrady je napisao/la:Dema brate vracas se predaleko, u prvom trejdu jesam dobro prosao, ali tada je Westbrook bio skoro mjeseca povredjen, dok je liku trebalo centara Ja sam njemu dao blokade, skokove, FG, i izgubljene lopte. Dok je on meni dao ostalih 5. Stim da je lik ovdje molio ko ce mu dati centra, i ja sam mu u jednom trenu dao 2, lik je bio zadnji i posle tih trejdova je nanizao par pobjeda, jer je imao plan sta zeli postici sa trejdovima, isto je bilo i kad je trazio Ibaku i na kraju ga dobio. Jedini je to trejd gdje sam ja dobro prosao ali nikog sigurno nisam unistio sa tim trejdom. Ostale trejdove Grk-Josh Smith, Burke-Mirza, Wade-Anderson ne komentarises, jer sam ja tu statisticki losije prosao, ali meni pasu ovi igraci i to je svrha fantasya zar ne. Ispravi malo trejd, i nece biti problema, kao sto ih i 3 -4 godine nije bilo. Jer ovdje brate dobijas Cousinsa i Bledsoa za Knight-a koji nece zavrsiti ovim tempom do kraja, i raspale Lee-a i Shahbaza, ne bas raspale, ali malo bolje ode FA igraca. I kad vidis da se 85% ljudi buni, zasto si napao samo na mene nije mi jasno. Kao sto JHam kaze, imate se pravo buniti za svaki trejd i vjeruj mi da mi nikad nije bio cilj da oslabim druge a da sebe napravim boljim, ako hoces vjeruj, ako ne onda ti ja ne mogu nista. Ti ispravi trejd i napravi ga koliko toliko realnim i ja ti ga istog trena odobravam, ovako 3 za 2 ne moze.
evo ispravio nek rule pristane ti odobri i ne pametuj vise,pola tog sto si napisao nije istina u oba svoja trade-a si bio dobar vise nego ja u ovom,ti govoris za Shabaza.Leea da su se raspali a uvalio si liku 2 visoka igraca koji se najcesce povredjuju fakat ti imas jedne kriterije za druge jedne za sebe
ti mozes oderat nekog a meni ne moze proc trade koji dogovorim
nisi ti nigdje losije prosao ovi tradeovi jedan na jedan su bezveze Wade si dao jer je cesto povredjen a dobio si visokog igraca koji zabija trice sto je rijetkost,Burke-Mirza isto tu je to i to su tradeovi reda radi i sam znas a ovi gdje ucestvuju jaci igraci i vise njih su bitni
tu ti se moze kako hoces
i de mi reci gdje ti iskopa tih 85 % koji te podrzalo kad su te 3 podrzala lika a ovamo sam bio ja,rule i majestic za trade to je 3-3 ne znam po kojoj logici je to 85 %

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 04 jan 2015, 00:29

Tracy3McGrady je napisao/la:Dema brate vracas se predaleko, u prvom trejdu jesam dobro prosao, ali tada je Westbrook bio skoro mjeseca povredjen, dok je liku trebalo centara Ja sam njemu dao blokade, skokove, FG, i izgubljene lopte. Dok je on meni dao ostalih 5. Stim da je lik ovdje molio ko ce mu dati centra, i ja sam mu u jednom trenu dao 2, lik je bio zadnji i posle tih trejdova je nanizao par pobjeda, jer je imao plan sta zeli postici sa trejdovima, isto je bilo i kad je trazio Ibaku i na kraju ga dobio. Jedini je to trejd gdje sam ja dobro prosao ali nikog sigurno nisam unistio sa tim trejdom. Ostale trejdove Grk-Josh Smith, Burke-Mirza, Wade-Anderson ne komentarises, jer sam ja tu statisticki losije prosao, ali meni pasu ovi igraci i to je svrha fantasya zar ne. Ispravi malo trejd, i nece biti problema, kao sto ih i 3 -4 godine nije bilo. Jer ovdje brate dobijas Cousinsa i Bledsoa za Knight-a koji nece zavrsiti ovim tempom do kraja, i raspale Lee-a i Shahbaza, ne bas raspale, ali malo bolje ode FA igraca. I kad vidis da se 85% ljudi buni, zasto si napao samo na mene nije mi jasno. Kao sto JHam kaze, imate se pravo buniti za svaki trejd i vjeruj mi da mi nikad nije bio cilj da oslabim druge a da sebe napravim boljim, ako hoces vjeruj, ako ne onda ti ja ne mogu nista. Ti ispravi trejd i napravi ga koliko toliko realnim i ja ti ga istog trena odobravam, ovako 3 za 2 ne moze.
ako je bar ovo velikim slovima istina onda ponisti i svoje trade-ove jer su veca nepravda od ovog mog
a ovo da poznajes kako ce ko igrat do kraja je cudo,mogao bi u NBA radit ,sta ti znas kako ce ko odigrat,pogledaj statistiku Shabaza za mjesec Decembar ima na ESPN i onda mi nadji takvog igraca na free agent ja cu ti dat Love odmah djaba

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 04 jan 2015, 00:33

dema je napisao/la: i de mi reci gdje ti iskopa tih 85 % koji te podrzalo kad su te 3 podrzala lika a ovamo sam bio ja,rule i majestic za trade to je 3-3 ne znam po kojoj logici je to 85 %
Pa pogledaj prije nego se pokrenulo glasanje sta su ljudi pisali :/ ne mislis valjda da bi promjenili misljenje tek tako.

PS: Eto Wade povredjen, a Anderson zdrav ko King James, obojica su na tankom ledu, ali Wade dere ligom dok Anderson igra toplo hladno, ali bez rizika nema dobiti. A eto ja sam znao da ce se Varejao povrediti :crazy: :crazy: :crazy:

Znam iz iskustva, isto kao sto je Fournier stao, kao sto mnogi stanu, jedino sto tvoj Butler drzi ritam na koji nije navikao, ali to su samo predvidjanja, nisam se drzao te teorije kad sam blokirao trejd.

Eto ako si izmjenio jos bolje, valjda prestanemo ovdje raspravljati, a ja nmg. ponistiti trejd jer su ti igraci trenutno razbacani po cijeloj ligi koji su ucestovali u trejdovima ;)
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.