legenda..sad mi se i ne gleda kad ga nemadaffy je napisao/la:ma niko kao Kimi..
legenda.. historiju ispisao.. Kimiii
sta je sve cinio sa slabim boldiom ferarija prosle godine
Moderator/ica: rio_Ferdy88
legenda..sad mi se i ne gleda kad ga nemadaffy je napisao/la:ma niko kao Kimi..
legenda.. historiju ispisao.. Kimiii
samo se sat sutra pomjeraTed Mosby je napisao/la:U 8tax je napisao/la:u kolko je sutra trka
Sta sam sad zgrijesiodaffy je napisao/la:upravo to.. proslu sezonu su pred kraj se poceli dizati i osvajati bodove.. ove sezone gledam ovog Sutila.. pa momak odlicno vozi i drugi put zarednom ide u Q3.. super ekipa i jako jako lijepe boje ima..The Game je napisao/la:Mene podsjecaju na RB od prije 2-3 godine, znaci polahko se priblizavaju najboljim.aD ceVin je napisao/la:evo da pitam sta vi mislite o force india team ? Po meni su dobri uvijek su u vrhu po onim brzinama na stazi zaista ne stede na gasu,,,,,))))
Ako nastave ovako sigurno ce i oni kao i RB za 2-3 godine biti u vrhu
@The_Game
Sad se moramo probuditi, ako profulimo start, fulili smo haman sveGunnerS je napisao/la:u 08:00
Sat navijen, samo se trebam probudit
Ih Monako 2006. i Schumijevo divljanje kad je ono bas napredovao sto se tice plasmana, nakon sto je dan ranije kaznjen zbog situacije koju mu je Alonso danas 'vratio'Neutral je napisao/la:Pa da, ništa od utrke, start je ono jedino zanimljivo što je ostalo. Utrke su sve kao u Monako, s tim da je u Monaku bilo zanimljivh sitauacija kroz boks, ili po kiši, ali kada nije padala kiša bilo je više spektakla nego sada.
Ma nema sanse, nakon prosle godine i dominacije onog antivozaca, zelim da gledam najboljeg matorog, trojicu najboljih mladih i dvojicu najboljih srednjih godinaNeutral je napisao/la:Ma lijepa stara vremena. F1 je dosadna postala i to je to.Bojkot današnje utrke ako Bog da od moje strane.
Dobro je ,i mene je zahebala ali sam ustao na devetom kruguGunnerS je napisao/la:Heh, hebem ti pomjeranje saa, zaheba me... Ja navio u 8, a ono navio u 9Došao 20-tak krugova prije kraja.... Hajd dobro, bar sam malo gledao...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.