a sad ja tebe pitam da mi izvuces najsigurniji od ove trojice,dr.van nostrand je napisao/la:ja bih uzeo kad vec pitas za 3.
vucevic 17,5 više
favors 14,5 više
teague 16,5 više
jer imam para samo jos na bet365 a tamo mora biti singl

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
a sad ja tebe pitam da mi izvuces najsigurniji od ove trojice,dr.van nostrand je napisao/la:ja bih uzeo kad vec pitas za 3.
vucevic 17,5 više
favors 14,5 više
teague 16,5 više
fixator je napisao/la:a sad ja tebe pitam da mi izvuces najsigurniji od ove trojice,dr.van nostrand je napisao/la:ja bih uzeo kad vec pitas za 3.
vucevic 17,5 više
favors 14,5 više
teague 16,5 više
jer imam para samo jos na bet365 a tamo mora biti singl
nocas je odigrao dobro uz 26 koseva,ali danas ide na noge domacinu koje ga je u posljednja 4 igranih u Por limitirao na samo 7.5 ppg uz 27% suta.Protiv ekipa iz West ubacuje 15.2 ppg i danas idu na megdan ekipi koja je slavila u posljednjih 7 igranih doma,limitiravsi protivnike na 91 koseva uz losih 27% za tricu.Kad njegova ekipa ostane ispod 100 koseva on je na prosjeku od 12.8 ppg
fino je pocelo a kako ce zavrsit samo Bog znaBMWspeed je napisao/la:Van Uytvanck, Alison - Hradecka, Lucie 2 2,85
Radwanska, Urszula - Siegemund, Laura 1 1,60
Mestach, An Sophie - Tatishvili, Anna 2 3,30 ( i na singlu ) 5KM
San Antonio - Washington 1 1,45
Troicki, Viktor - Mecir, Miloslav 1 1,20
na 2KM dob. 52KM
SRETNO!!!
6/8 nije lošeadis30 je napisao/la:
vucevic 17,5 više
favors 14,5 više
rose 17,5 više
matthews 15,5 više
howard 18,5 više
teague 16,5 više
griffin 23,5 manje
M.Gasol 20,5 više
Po vama 3 najizglednija su![]()
Koliko imas godina ? 13Arhitekt je napisao/la:Probati da ce biti penal na utakmici Valencija - Real. Odavno Real nije imao penala, danas je vrijeme za to, pogotovo ako malo zagusti, sudija ce pogurati.Shodno ovom uvezati da Ronaldo daje gol.
Čudno je da se Realu i Kristini sviraju penali i kada ne treba.Zamora je napisao/la:Koliko imas godina ? 13Arhitekt je napisao/la:Probati da ce biti penal na utakmici Valencija - Real. Odavno Real nije imao penala, danas je vrijeme za to, pogotovo ako malo zagusti, sudija ce pogurati.Shodno ovom uvezati da Ronaldo daje gol.
Penal ako treba da se svira treba...sta je tu cudno ?
ne pamtim kad sam u danu prosao sve sto sam uplatiofixator je napisao/la:Uzeo s na kraju Teague over 17.5 jer ostale nemaju u ponudi...sretno svima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.