GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

spajk
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la spajk » 29 dec 2014, 19:23

Dinamo je prema nekim tvrdnjama zainteresiran za Denisa Klinara (22), desnog bočnog Rudara iz Velenja. Dolazak Rumunja Matela je, čini se, propao, pa se klub stoga okrenuo talentiranom Slovencu kao konkurenciji za portugalskog reprezentativca Ivu Pinta. Spominje se da po potrebi zna igrati i lijevog beka, za njegovo dovođenje je zainteresirana i Rijeka, a kao zadnja igračeva opcija navodi se Maribor.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 dec 2014, 22:03

2-3 na pol.protiv Nordic Starsa.Jedno 3500 tisuce u dvorani.

I izgleda da ono da ce clanska u 2015.biti 100 kn nije definitivno posto se ispunjava anketa i clanovi predlazu iznos.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 dec 2014, 00:02

4-6 poraz na kraju.Zadnji u prazan gol.Previse gresaka je bilo,vidi se da su igraci u glavama vec na odmoru.Glavno da je susret ispunio svrhu.

Znaj da te volim Dinamo ja,jer ti si ponos moga Zagreba,i neka cijeli svijet zna za to,ja volim samo Dinamo,ja volim Dinamo,ja volim Dinamooo...Jao tko ce sad docekat nastavak sezone :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 dec 2014, 12:02

[youtube][/youtube]

http://www.24sata.hr/nogomet/dinamo-pro ... var-400332" onclick="window.open(this.href);return false;

New York:
slika

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 30 dec 2014, 14:52

" onclick="window.open(this.href);return false; :clap:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 dec 2014, 15:33

I kad okrenem se često gledam iza sebe
Shvatim u životu nista više nemam
Samo tvoja pisma gitaru staru
I ovu dušu punu uspomena
Pa se sada pitam tko je zato kriv
Možda Bog možda nebo a možda i ti
A onda ipak shvatim boem sam u duši
I gdje god da krenem uvijek gubim ja
Jer opet da se rodim upoznam mnoge žene
Živio bih isto i volio tebe i više nikoga
Ne slušam Zečića inače,al ajd ova mu je dobra.Totalno pogođena pjesma za sinoć :tokralju:
I zvončići na poluvremenu :rol:
Prije pola godine teško je bilo zamisliti ovakav kraj, sa Šalate se teško nazirao vatromet u Ciboni. No ekipa okupljena oko Futsal Dinama je vjerovala, uspjela, a večeras organizirala veliki humanitarni tulum, s kojim je trijumfalno zaključena 2014. godina. - A 2015. bit će još i bolja... - poručuju momci iz Futsal Dinama. Naime, pred tri tisuće gledatelja u Ciboni odigrana je prijateljska internacionalna utakmica, s momčadi Nordic Stars, a sav prihod od ulaznica (svaka je stajala 40 kuna) išla je za Udrugu sv. Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog stanja te obiteljima s više djece.
Ujedno, prodavane su i prigodne božićne razglednice djece iz vrtića Didi, a cijeli hepening počeo je u 19 sati susretom mladih nada Dinama i Vukovara. Sve je, dakle, bilo u duhu blagdana i Grada heroja, kojeg, kako su svi istakli, "nikada ne smijemo i nećemo zaboraviti..."
Slika iz Cibone tradicionalno je nudila ljubav prema Dinamu, no u nekoliko se navrata zatresla podrškom koja se, budimo slikoviti, čula sve do znamenitog vukovrskog vodotornja. Rezultat? Ionako je bio nevažan, no gosti su slavili sa 6:4. Onaj važniji rezultat jučer se još prebrojavao, no i ovako je jasno kako će značajan broj Vukovaraca dobiti lijepi plavi, Dinamov poklon kojim će se lakše zaogrnuti u ovim sibirskim noćima...
slika
slika
slikaslika
slika
slika
slika

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 30 dec 2014, 16:49

Na mail stigla anketa o cijeni članarine za 2015. Klub to si ti :cool:

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 31 dec 2014, 18:22

http://www.dubrovackidnevnik.hr/vijesti ... hranitelja" onclick="window.open(this.href);return false;
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 jan 2015, 14:23

A ovo si želimo u novoj:
slika

1610 :cool:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jan 2015, 12:00

[youtube][/youtube]

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 jan 2015, 12:32

Osmina finala hrvatskog malonogometnog kupa

Futsal Dinamo - MNK Nacional Zagreb

To sam cekao, tek sad ce da gori :mrgreen:
Dvoboji osmine finala se igraju po klasičnom kup-sistemu (dvije utakmice), gdje ukupni pobjednik stječe pravo nastupa na završnom turniru “Final 8″! Prvi susreti na rasporedu su 27. i 28.01., dok su uzvrati predviđeni mjesec dana kasnije, no realna je mogućnost da se klubovi dogovore drugačije (npr. oba susreta na istom terenu).

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2015, 12:53

Auuu kad bi se uspjeli dogovorit za dvije u Ciboni,sta bi to bilo...

Inace,prvenstvo se nastavlja tamo negdje krajem drugog mjeseca.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 jan 2015, 13:14

Nesto sumnjam da ce Nacional to dozvoliti. Eventualno ako su zeljni zarade pa da oni svoju domacu organizuju u Ciboni ili nekoj vecoj dvorani i poberu pare od Dinamovih navijaca. Naravno, nebi im nitko na tome zamjerio.

Ja koliko sam skuzio oni igraju svoje utakmice na Velesajmu
slika
Tu ne stane 300 ljudi.

Zavrsni turnir, tj. Final 8 organizuje jedan klub. Bilo bi odlicno kada bi Dinamo prosao Nacionala i dobio domacinstvo. Vjerujem da bi se i Arena spominjala :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2015, 13:29

Pa da,tako nesto se i spominjalo.Igralo bi se u Ciboni,a sva zarada sa jedne utakmice bi išla Nacionalu.Sa Dinamove strane sigurno nitko nema ništa protiv toga.
Meni Arena nije nešto posebno,Cibona mi je daleko najbolja dvorana u Zagrebu.Iako bi i to u Areni bio spektakl,veća zarada za klub i sve to.A domaćina završnog turnira mislim da određuje neka HNSova komisija koja nema veze s futsalom pa ako je tako teško da bi Dinamu dali domaćinstvo.Ali daleko je još od toga...da je odigrat ravnopravno sa Nacionalom bi bilo vrh :mrgreen:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jan 2015, 13:35

SiamoNoi je napisao/la:Pa da,tako nesto se i spominjalo.Igralo bi se u Ciboni,a sva zarada sa jedne utakmice bi išla Nacionalu.Sa Dinamove strane sigurno nitko nema ništa protiv toga.
Meni Arena nije nešto posebno,Cibona mi je daleko najbolja dvorana u Zagrebu.Iako bi i to u Areni bio spektakl,veća zarada za klub i sve to.A domaćina završnog turnira mislim da određuje neka HNSova komisija koja nema veze s futsalom pa ako je tako teško da bi Dinamu dali domaćinstvo.Ali daleko je još od toga...da je odigrat ravnopravno sa Nacionalom bi bilo vrh :mrgreen:
Nacional je jelde najjaci klub u Hrvatskoj sto se tice malog fudbala ?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2015, 13:48

Nacional i Split.Iako je Alumnus preko kojeg se ušlo u državni kup trenutni prvak.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 jan 2015, 14:27

SiamoNoi je napisao/la:Pa da,tako nesto se i spominjalo.Igralo bi se u Ciboni,a sva zarada sa jedne utakmice bi išla Nacionalu.Sa Dinamove strane sigurno nitko nema ništa protiv toga.
Ma Cibona jest Cibona, nije ni meni Arena nesto privlacno i zvucno, ali je ipak dvorana od 15 tisuca mjesta i ako se to napuni i ako tu pjesma zaori, tek o tome ce se pisati.

Protiv Nacionala ce se jako tesko dalje. Alumnus jest aktualni prvak, al ima 13 bodova na sedmom mjestu dok je Nacional prvi s 29 bodova. 9 pobjeda i 2 remija. Dobili su i Alumnusa 4-3 kuci. Dobro je to sto je prva kuci i sto ce se u Ciboni igrat utakmica koja je barem prije pocetka neizvjesna i napeta. Za uzvrat cemo vidjet i gdje ce bit i koliko ce rezultatski bit napeto.

Ipak, vidim da se spominju neka pojacanja, mozda oni donesu neku prevagu.

Usput:
Treća hrvatska futsal liga
1. MNK NACIONAL II 14 bodova
2. MNK ALUMNUS II 13 bodova
3. MNK PETRUS 12 bodova
4. MNK FUTSAL DINAMO II 11 bodova
5.MNK GOLI VRH 10 bodova
6. MNK PODSLJEME 0 bodova

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 04 jan 2015, 19:06

http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... -2015.html" onclick="window.open(this.href);return false;

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 jan 2015, 20:15

Opa,opet poklon :mrgreen:
Zadovoljan sam rezultatima ankete i prijedlozima za 100kn kao i znatizeljan koja su ovo trojica koja se izdvajaju :lol:
Moze li se prebaciti 3500 clanova u 2015....

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 04 jan 2015, 20:19

Iako je broj u 2014. i više nego odličan,u 2015. očekujem 2500-3000 članova pogotovo ako se uđe u 1. ligu i onda u arenu :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []