Pajo, sta si se upalio.Pa ne ide u Arsenal.BigBigBang je napisao/la:Joj najjace su mi ove ublehe sto klan Susic preko medija bombarduje javnost cuj Inter, mislim jesu oni postali odron i nebitan faktor u evropskom fudbalu ali zar da takav klub padne tako nisko da dovede Tina panja Susica i to za 5 miliona?![]()
![]()
![]()
Pa ovaj kloc se nije mogao ni poslije svjetskog i silnih poziva u reprezentaciju koje nnije zasluzio nije mogao prodati eto sada ce Inter da ga uzme...
Ovo ce biti garant ko nesto u rangu one provale za Alena Skoru ma nije lose u Marseilu ali forsiraju nekakvog Drogbutako ce biti a eto umalo da potpise ali dodje neki Podolski
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Jest jest čovjek dao izjavu za njih, ko u ovo povjeruje nek odma ujtru krene na pregled kod psihologaGifron je napisao/la:– Sušić nam se silno sviđa, pratili smo ga i znamo da može pokriti sve četiri uloge u veznom redu, ako igramo u rombu može biti na svakoj od te četiri pozicije sredine terena, on je pravi “jolly di centrocampo” (što bismo mi rekli joker, op. a.). Smatramo da se može sjajno sporazumjeti s Kovačićem, kojega držimo kao da su zemljaci njih dvojica, razumiju se.
Međutim:
– Moram kazati da još ništa nije potpisano, mnogo toga jest dogovoreno, ali fali još završni potpis i definiranje cijelog posla – izjavio je Piero Ausilio za “Slobodnu Dalmaciju”.
Ma lass je dosta bliži potpisu od Fife neko odovrenje čekaju, kad dodas njega inter ima 9 igrača koji konkurisu za 3 pozicije vezne, tako da 10 veznog dovodit za 5miliona imala vama logike?Ajax je napisao/la:A ko bi ti bio desni krilni napadac u 4-3-3 i koju bi poziciju igrao Kovacic bas centralnog veznog ?? Ne vidim da bi gurao Kovacica umjesto Podolskog za kojega mislim da ce biti siguran starter. Jedino na desnog krilnog-napadaca mada neznam dali je ikada to Kovacic igrao. A sta je sa Guarinom mislis da ce on skroz ispasti iz kombinacija ?? Evo sad vidim da ga je Mancini forsirao Guarina na tom desnom krilu protiv Rome, Milana i Chieva ( 4-4-2 romb odnosno i u 4-5-1 protiv Rome ) u 3 od zadnjih 5 utakmica Intera. Koliko je realan transfer Shaqirija jos za to desno krilo ??SiamoNoi je napisao/la: Susic,pod pretpostavkom da dodje,po meni moze konkurirat samo na tom centralnom veznom u 4-3-3 uz Kovacica polulijevo i Medela kao holdera.Znaci Hernanes,Guarin,Kuzmanovic i Susic u konkurenciji za jednu poziciju...poludesno u vezi sa 3.
Znaci mislio si ovako:
-------------------------------------- Handanovic ---------------------------------------------------
Jonathan/D'Ambrosio -- Rannochia -- Juan/Vidic ------------------------------ Dodo/Juan
--------------------------------- Medel -- MVila/Hernanes -----------------------------------------
---------------------------- Kovacic/TSS/Guarin/Kuzmanovic ------------------------------------
X ------------------------------------------ Icardi ------------------------------------------- Podolski
Isto tako ne mogu da vjerujem sta je u pitanju pa pokreće te tolike rasprave oko novinarskih izmišljotina i prodavanja igrača po novinama
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
Tino je još pred sedmicu dana prodan, sljedeći tjedan će objava.
The agent of Hajduk Split's, Tino-Sven Susic has revealed that Tottenham came close to signing the player.

Hebem ti sunce Zagrebacko samo da ne ide u Inter, pa ne mogu vjerovatiSiamoNoi je napisao/la:E vidis to sam zaboravio da se govori da bi to bilo tek od ljeta.U tom slucaju se stvarno nadam da Guarin i Kuzmanovic tada nece biti u klubu.Medel nema razloga nigdje odlaziti,tek je stigao prije 4,5 mjeseci i klubu treba takav igrac.
Eto ako postoji ta ponuda Seville neka to prihvati i svi sretni i zadovoljni
ipak nemoj Hajdukovca u Inter. Bolje mu je u Sevili. Ma neka ide gdje mu bude pruzena sansa pa taman i da ostane u Hajduku taj momak ima nesto u sebi. On ce ako nastavi raditi i zivjeti sportski zivot i ne zadese ga kakve povrede imati solidnu karijeru. Vrlo dobar je prospect za buducnost ove repke. Ja mu zelim Inter veliki klub i veliko ime a ipak trenutno ekipa u kojoj bi sa svojim nogometnim znanjem u dogledno vrijeme mogao i zaigrati.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Posto WEnger ima istancan ukus za dovesti polovnjaka i ublehu cudi me da se bar nismo povezivali dosada...harishp je napisao/la:Pajo, sta si se upalio.Pa ne ide u Arsenal.BigBigBang je napisao/la:Joj najjace su mi ove ublehe sto klan Susic preko medija bombarduje javnost cuj Inter, mislim jesu oni postali odron i nebitan faktor u evropskom fudbalu ali zar da takav klub padne tako nisko da dovede Tina panja Susica i to za 5 miliona?![]()
![]()
![]()
Pa ovaj kloc se nije mogao ni poslije svjetskog i silnih poziva u reprezentaciju koje nnije zasluzio nije mogao prodati eto sada ce Inter da ga uzme...
Ovo ce biti garant ko nesto u rangu one provale za Alena Skoru ma nije lose u Marseilu ali forsiraju nekakvog Drogbutako ce biti a eto umalo da potpise ali dodje neki Podolski
Eno sad Totenhem hahah pa ova Germania je cudo
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
Kalasnjikov
- Kontakt:
Uzalud trud Tottenhamu, prodan je već Interu.Sheyi je napisao/la:The agent of Hajduk Split's, Tino-Sven Susic has revealed that Tottenham came close to signing the player.
Sheyi je napisao/la:The agent of Hajduk Split's, Tino-Sven Susic has revealed that Tottenham came close to signing the player.
Cekamo samo Barsu ali tek 2016 (jer Barsa je pod susp. FIFE)
X
-
BigBigBang
- Kontakt:
Navodno u zadni tren ulijece i Chelsea, prica se da Mourinho i nije bas zadovoljan Maticem te da traze defanzivnog veznog koji zna sa loptom...
Bilo je vec oko ChelseaBigBigBang je napisao/la:Navodno u zadni tren ulijece i Chelsea, prica se da Mourinho i nije bas zadovoljan Maticem te da traze defanzivnog veznog koji zna sa loptom...
X
-
BigBigBang
- Kontakt:
E ne znam ja sam od fudbalskih strucnjaka cuo da je on defanzivni vezni koji zna sa loptom
mada opet mozda je defazivni vezni koji igra sa loptom ko Van Persie 
Novi dan, nova nafaka.... ups... Novi dan, nova ''ponuda''..... 
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Sad će se javiti patriote koji će tvrditi da Tino panj Sušić ima potreban kvalitet da zaigra za nekog evropskog velikana.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
bordobijeli
- Kontakt:
kako ba objasniti ovo da ljudi zele da momak propadne

Novi dan, novi klubMrMuscle je napisao/la:Novi dan, nova nafaka.... ups... Novi dan, nova ''ponuda''.....
X
Niko ne želi da on propadne al' treba biti realan što je kod nas u Bosni strana riječ.Njemu je vrhunac Hajduk ili možda neki turski provoligaš sve ostalo je domen naučne fantastike.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemam nista ni protiv jednog igraca bez obzira ko on bio. Neke mozda ne volim ali ne po cijenu da im zelim da im karijera propadne. Susic ako je zasluzio ili zavrijedio svojim igrama da igra u vecem evropskom klubu nek igra i zelim mu srecu. Na kraju opet, sve su to vrhunski skauti koji procjenjuju igrace i ako se oni sloze da mali treba da igra u Interu ili bilo gdje ne vidim razlog zbog cega bi mi tvrdili drugacije.
-
bordobijeli
- Kontakt:
kako ne zeleSaurman je napisao/la:Niko ne želi da on propadne al' treba biti realan što je kod nas u Bosni strana riječ.Njemu je vrhunac Hajduk ili možda neki turski provoligaš sve ostalo je domen naučne fantastike.
- DonCorleone
- Kontakt:
Euforicni se stisali mnogo, ko biva i njima pomalo glupo izlijevati pogresnu nadu
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], lol89, napapijri1987, s4mke i 39 gostiju.