RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ako je istina da ce ove godine raditi krov i reflektore onda i ne treba ocekivati neka pojacanja .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Neka pojačanja ne treba očekivati svakako. Evo su ovi pokušaji od nogometaša koji su još uvijek dio Veležovog rostera u drugom djelu sezone poprilični golddiggersi uzevši u obzir njihov kvalitet koji ne postoji. Trebali bi oni Veležu plaćat' što im se dopustilo da svojim tijelom prljaju i brukaju dres Veleža.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad usporediš generacije iz 70tih i 80tih i ove danas igrače dobiješ razliku od nekoliko klasa.Ovi današnji nebi im mogli ni kopačke čistit.zizu1991 je napisao/la:Neka pojačanja ne treba očekivati svakako. Evo su ovi pokušaji od nogometaša koji su još uvijek dio Veležovog rostera u drugom djelu sezone poprilični golddiggersi uzevši u obzir njihov kvalitet koji ne postoji. Trebali bi oni Veležu plaćat' što im se dopustilo da svojim tijelom prljaju i brukaju dres Veleža.
Ludji ste vi sta poredite
Ne mogu nigdje naci te prijedloge sto je Pirke nekad pisao ovdje, pa ako neko ima nek mi cimne na privatnu link ili fajl ili sta god. Tenks..
Ne mogu nigdje naci te prijedloge sto je Pirke nekad pisao ovdje, pa ako neko ima nek mi cimne na privatnu link ili fajl ili sta god. Tenks..
Support Velez, It's logical! ★
Bojim se da će klub morati tražiti odgodu prvog kola jer ako ovako nastave boga mi će zakasniti na utakmicu 
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
E moj Tosre, dok ovi naši "spavači" skontaju da je mali Obradovic dobar, neko ce ga vec preuzet od prvih pet timova iz gornjeg dijela tabele.Tosre je napisao/la:Sretna Nova Godina svima, puno srece i zdravlja...
Majke mi moje volio bih vidjeti malog Obradovica iz Radnika u crvenom dresu ovu narednu sezonu. Treba nam napadac kao on.
Ma majke mi nedaju mi da spavam ni djeca ni zena. Poludio bih da sam normalan majke mi moje.
Forza Velez
Danas je braćo treci januar, a Uprava se jos uvijek ne oglasava, boga mi ko da imaju roster od 25 igrača, pa ono u stilu "sta ce nama bilo ko". Aferim, samo oni neka provode svoje, pa ce biti pet do 12, nema na trzistu nista.
E tuge i organizacije u pi..u materinu
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
- pravnik1981
- Kontakt:
u pm na drugim pdf-ima svi pisu o pojacanjima...samo mi o odlascima..
Upravo budi se !!
Radovi na pomocnom terenu su jos uvijek na istom mjestu kao na slikama sto je neko postavio prije par stranica. Koliko znam, trebalo je do nove da se odradio dio radova, medjutim ako je ono taj dio radova, onda se mogu pohvaliti da ja iza kuce u bašti imam pomocni teren 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
sto se pojacanja tice sve zavisi od finasnija.......
po nekim pricama zele se okrenuti mladim igracima iz kkruzenja,napravljeni su neki kontakti s par momaka sad sta ce biti vidicemo u narednim danima.
pregovara se ali se ne izlazi u javnost zbog loseg iskustva predhodnih godina-tipa pruzili smo jedno drugom ruku i to je to
a sto se pomocnig terena tice nista se ne radi,navodno do kraja januara ce biti gotovo al daj boze,ako ovako nastave bice kraj januara al koje godine??
pozdrav rodjeni sretna vam nova

po nekim pricama zele se okrenuti mladim igracima iz kkruzenja,napravljeni su neki kontakti s par momaka sad sta ce biti vidicemo u narednim danima.
pregovara se ali se ne izlazi u javnost zbog loseg iskustva predhodnih godina-tipa pruzili smo jedno drugom ruku i to je to
a sto se pomocnig terena tice nista se ne radi,navodno do kraja januara ce biti gotovo al daj boze,ako ovako nastave bice kraj januara al koje godine??
pozdrav rodjeni sretna vam nova
Hvala ti brato za ove informacije ,s obzirom na zatisje koje vlada ovo nam dodje kao svata nesta novogVELEZDOGROBA je napisao/la:sto se pojacanja tice sve zavisi od finasnija.......
pregovara se ali se ne izlazi u javnost zbog loseg iskustva predhodnih godina-tipa pruzili smo jedno drugom ruku i to je to![]()
pozdrav rodjeni sretna vam nova![]()
![]()
Za mene je ipak najvaznija vijest da se razmislja o reflektorima i pokrivanju tribine,a kako sam ja shvatio Cevru u onom novogodisnjem intervjuu,to bi se moralo raditi radi licence ali nisam ga razumio da cemo to bas i uraditi.Znas li nam ti to malo pojasniti tj. da li imamo nekakav plan da to uradimo u propisanom roku. Hvala unaprijed i pozdrav
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Lakopo. Ližu šta su posssrali.pravnik1981 je napisao/la:u pm na drugim pdf-ima svi pisu o pojacanjima...samo mi o odlascima..![]()
Upravo budi se !!
Sto se tice pomocnog terena,od maja prosle godine kad je sve pocelo pa do sada je samo blamiranje,nista drugo.Ono posla sto su uradili do sada (od pocetka navodnih radova) bih se moglo odraditi za 5 dana
(taman ono para sto je dijaspora skupila da plate bagere da kopaju) .Bola dosta mi je vise lazi i petljanija,bolje bi bilo da nista nisu ni dirali, imali bi i sada kakav-takav pomocni teren,ovako ni to vise nemamo
.Ja znam da je tesko namaknuti pare za bilo sta,ali definitivno mi i ovo ide na neku stvar
.Bola da su sazvali radnu akciju navijaca do sada bi napravili taj yebeni pomocni krampama i lopatama.Evo da cekaju na umjetnu travu pa da nemaju dovoljno para razumio bih,ali vidi ovo,razrovali sve,uslikali par puta bagere i ovdje bacaju supljake i pomicu iz mjeseca u mjesec konacan kraj zavrsetka radova a niko nista ne radi mjesecima,bola ko je ovdje lud,hljeb ti yebem.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Zimski prelazni rok je od 02.02.-25.02.2015, znaci tek u februaru mozemo ocekivati neka zvucnija imenazizu1991 je napisao/la:Lakopo. Ližu šta su posssrali.pravnik1981 je napisao/la:u pm na drugim pdf-ima svi pisu o pojacanjima...samo mi o odlascima..![]()
Upravo budi se !!
Daj bolan Upravo dovedite nam nekog špica-centarfora, a ovi ostali uz Blagoju, Nikolica i Janku neka se rotiraju.
Zna li iko gdje se nalazi Sinan Ramović, cuo sam da je pravo isticao u prvoj ligi Federacije, igrao za ekipu Gorazda. Valjo bi nam pravo, zna momak igrati i dobar je tehnicar i koliko se sjecam tada su ga neke povrede udaljile od prvog tima Rodjenih.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Rama nas je koštao pobjeda na 2 gostovanja zarad njegove dekoncentracije (Zenica, i još jedno kojeg ne mogu da se sjetim iz glave). Da je talenat za naše uslove, nesumnjivo, ali povrede su ga omele da nešto više napravi kod nas. Uprava očito nije imala previše strpljenja za njega te nas je kao i mnogi, napustio.
I sad sanjam onaj promašaj u zenici 
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Jos nas je dva puta kostao pobjede (osim Zenice). Kuci protiv Sarajeva i kuci pod Bijelim Brijegom protiv zrinjskog. Svejedno Rama zna lopte i ja bi ga rado opet gledao u svetom dresu. Imao je problema sa kicmom/ledjima i zato su ga se nasi rijesili. Mora da su se povrede prepali jer Rama sigurno posjeduje kvalitet.zizu1991 je napisao/la:Rama nas je koštao pobjeda na 2 gostovanja zarad njegove dekoncentracije (Zenica, i još jedno kojeg ne mogu da se sjetim iz glave). Da je talenat za naše uslove, nesumnjivo, ali povrede su ga omele da nešto više napravi kod nas. Uprava očito nije imala previše strpljenja za njega te nas je kao i mnogi, napustio.
Prkosni i Ponosni od 1922
Puštanje Ramovićaje jedan od meni neshvatljivih poteza uprave i stručnog štaba Veleža. Igrač koji bez ikakve sumnje ima talenat,ima fizičke predispozicije ( brzinu) da bude pravi igrač. Zašto je pušten a dovedeni poluigrači tipa haurdića je meni i sada nejasno.
Uopšte me ne čudi ako u Goraždu pruža dobre partije. Dečko i zna i može.
Uopšte me ne čudi ako u Goraždu pruža dobre partije. Dečko i zna i može.
želim ukratko da dam svoje mišljenje povodom ovih informacija iz kluba koje izlaze na kapaljku. Čini mi se da su se u klubu pomirli s činjenicom da teško možemo preko prvenstva u Evropu, te nam ostaje Kup, pa su tako odlučili se zahvaliti mahom najstarijim igračima. Iz ovoga se može zaključiti da se žele maksimalno smanjiti troškovi jer klub čeka mnogo bitnija stvar a to je OČUVANJE LICENCE PL. Izgleda da ne žele reprizu 2003. godine kada smo ispali iz lige, pa su sada svim silama ALI SE ISKRENO NADAM krenuli u daljnju dogradnju stadiona ne zato što mi želimo, nego zato što UEFA to traži.
Niko nije lud da izgubi teško stečenu licencu PL, i zato možemo očekivati u 2015. godinu radova na stadionu.
Vjerujte mi savez bi jedva dočekao ispadanje Veleža iz PL.
Zato se može očekivati angažovanje mahom mladih igrača iz regije, a ako finansije dozvole, možda i neko zvučno pojačanje stigne. Ko zna...
Niko nije lud da izgubi teško stečenu licencu PL, i zato možemo očekivati u 2015. godinu radova na stadionu.
Vjerujte mi savez bi jedva dočekao ispadanje Veleža iz PL.
Zato se može očekivati angažovanje mahom mladih igrača iz regije, a ako finansije dozvole, možda i neko zvučno pojačanje stigne. Ko zna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.