FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma i mi smo zasluzili utakmicu bez publike,tu nema dileme,sve drugo bi bilo cudno!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Ma i mi smo zasluzili utakmicu bez publike,tu nema dileme,sve drugo bi bilo cudno!
Polako moderator, sacekaj sluzbeno obavjestenje. Iznenadit ces se.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne bitno ko je uletio,uletio je,znaci NAS propust!muamer10 je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Ma i mi smo zasluzili utakmicu bez publike,tu nema dileme,sve drugo bi bilo cudno!
Polako moderator, sacekaj sluzbeno obavjestenje. Iznenadit ces se.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
pogledajte slike na forum stranici zeljeznicara i sve ce vam biti jasno ko je udario golmana
i ocito je jasno da su neki zeljeli prekid utakmice na grbavici
alo..titula nam ne treba...aj sad lagano....sanjinzeljo je napisao/la:pa kontam da podjelimo misljenja malo...i vas navijac je maloprije dosao na nasu temu!!!dao je komentar dobio odgovor i nestao...pa rekoh da ga potrazimp.s. nemate vi iskustva u borbi za titulu...kada ste je osvojili zadnji put...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Red bi bio da se Cupo danas upise u strijelce...Het trik! 
Treci put castimo
Bit ce danas gusto u BL, vi ste igrali kup, zvijezda je odmorna, moze vam zagorcati zivot posebno ako ih podcijenite.
Cuva Bog Zelju svog!
" сте ? " пропуст. " постове $ " $ $ је за & " $ & & са 2 " & ". $ - ' вјероватно " ' &, у " не вјероватно него 100%!ZELJO MOJA je napisao/la:pogledajte slike na forum stranici zeljeznicara i sve ce vam biti jasno ko je udario golmana
ја не " " " " & "tatamata je napisao/la:Red bi bio da se Cupo danas upise u strijelce...Het trik!
" овај ? " се $? ? je napisao/la: ' " 4:0 & " ? $...
$, " густо, % ' не " /, ? ја се $ $ - " $, ? ? " " & $ не $ опет ? у $ ". " ? срцеmirzza je napisao/la:Bit ce danas gusto u BL, vi ste igrali kup, zvijezda je odmorna, moze vam zagorcati zivot posebno ako ih podcijenite.
$ $ је &, $ се $ - " $ $ на ", с " $ је $ " ? "
"" ПУТ ""
- TheManiacs
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
Koliko se ja sjecam bilo je tri utakmice pred praznim tribinama.
Posto je slucaj identican ovome veceras i kazna ce biti identicna,a to znaci da cemo igrati na Grbavici pred praznim tribinama,a to povecava nase sanse za pobjedu u toj utakmici,mada ne znam da li da mi bude drago,jer bio bi to pravi spektakl.
Dobro za Borac a steta za fudbal i prave navijace.
Pametni problem je u tome sto se ne zna jeli navijac slavije ili zelje,problem je u tome sto je golman odglumio pad,problem je u vasoj ljubomori
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Jesam li ja to nešto propustioSchlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
Posto je slucaj identican ovome veceras i kazna ce biti identicna,a to znaci da cemo igrati na Grbavici pred praznim tribinama,a to povecava nase sanse za pobjedu u toj utakmici,mada ne znam da li da mi bude drago,jer bio bi to pravi spektakl.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
$ јесте " ' ", " ' " ?,ето & ' ?, а " $ " ? је " & & $TheManiacs je napisao/la:Schlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
Pametni problem je u tome sto se ne zna jeli navijac slavije ili zelje,problem je u tome sto je golman odglumio pad,problem je u vasoj ljubomori
а & % " " $ ", / ? " не ?
"" ПУТ ""
Ja ne znam zasto si se ti nasao da mene citiras,ali ja sam ovdje samo pisao kako bi se ova situacija mogla reflektovati u svjetlu naseg kluba. Nisam dolazio na temu FK Zeljeznicar da dijelim moralne lekcije,pa bih takodje i tebe zamolio da na ovoj temi ne pises o stvarima vezanim za FK Zeljeznicar jer imas nekoliko stranica gdje mozes istomisljenicima objasnjavati da je u pitanju bio navijac Slavije,da je 70 navijaca Slavije napalo cijelu tribinu,da penal za Slaviju nije bio a da je za Zeljeznicar bio cist kao suza,itd....Mi se slazemo sa svim time,samo nas postedi daljeg objasnjavanja,molim te....Pametni problem je u tome sto se ne zna jeli navijac slavije ili zelje,problem je u tome sto je golman odglumio pad,problem je u vasoj ljubomori
Pusti nas da se radujemo ovako lijepom danu i odlasku na utakmicu naseg kluba.
- TheManiacs
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:Ja ne znam zasto si se ti nasao da mene citiras,ali ja sam ovdje samo pisao kako bi se ova situacija mogla reflektovati u svjetlu naseg kluba. Nisam dolazio na temu FK Zeljeznicar da dijelim moralne lekcije,pa bih takodje i tebe zamolio da na ovoj temi ne pises o stvarima vezanim za FK Zeljeznicar jer imas nekoliko stranica gdje mozes istomisljenicima objasnjavati da je u pitanju bio navijac Slavije,da je 70 navijaca Slavije napalo cijelu tribinu,da penal za Slaviju nije bio a da je za Zeljeznicar bio cist kao suza,itd....Mi se slazemo sa svim time,samo nas postedi daljeg objasnjavanja,molim te....Pametni problem je u tome sto se ne zna jeli navijac slavije ili zelje,problem je u tome sto je golman odglumio pad,problem je u vasoj ljubomori
a stani koji ti qrac na ovoj temi pises o Zeljeznicaru
Jos si ti moderator,umjesto da se drzis svoje teme ti se hebajes sta je bilo na utakmici Zeljo-Slavija
Ne grijesim kad kazem ljubomora
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
rudarprijedor
- Kontakt:
ma kakva crna ljubomora...kako vi jos imate srama i #obraza# da jos uvijek mozete tvrditi da je onaj penal opravdan...pa cijela drzava je vidjela to...kako zeljo uzima bodove...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne! Problem je sto ti ne razumijes da je domacin odgovoran za organizaciju, sve ostalo su trivijalne stvari! Takodje, ti ne razumijes da NIJE problem u tome sto je golman Slavije glumio vec u tome da do udaranja nije smjelo doci! Glumio je i onaj igrac Sarajeva, kada ga je onaj debil na utakmici Borac-Sarajevo osamario a ovaj pao kao pokosen, ali NIJE POENTA U TOME!!!TheManiacs je napisao/la:Schlager je napisao/la:Moze li se neko sjetiti koliko smo utakmica kazne dobili da igramo pred praznim tribinama kad je onaj narkoman uletio u teren i udario igraca Sarajeva?
A ovo o ljubomori govori samo da si jos nezreo sa normalnu komunikaciju. Najgore je to sto nisi jedini!
HAJ FAJV
Sve je tu nevazno ci je navijac.Zeljo ce sigurno platiti kaznu ili ce dobiti 1-2 ili cak 3 tekme bez gledalaca.Dzaba nama sto placamo i to masno agenziju za zastitu koja organizuje sigurnost na utakmici skupa sa policijom.Zeljo moze od nji traziti nadoknadu stete zbog propusta u radu ali 100% cemo biti kaznjeni nazalost.E sad kako vidjecemo.Samo se nadam da nece biti dvije bez gledalaca jer tad bi sa Borcem igrali pred praznim tribinama a to bi bila steta.Bila bi staeta i za nas ali i za Borac jer sigurno bi to bijo spektakl i na terenu i na tribinama.Ali sacekajmo nase iz saveza da vidimo kako ce reagovati..........
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Simpatizer
- Kontakt:
Slazem se da bi za derbi bilo pogubno da se igra pred praznim tribinama. Umjesto 10000 ljudi, medju kojima bi vjerovatno bilo 300-400 navijaca Borca, gledali bismo mrtvaju na praznom stadionu.
Najvjerovatnije ce biti 1 utakmica kazne i novcano deranje.
Najvjerovatnije ce biti 1 utakmica kazne i novcano deranje.
HAJ FAJV
Strumph_tm87 je napisao/la:O cemu ba vi pricate, slike govore vise od 1000 rijeci. Sto bi Zelji uzimali bodove ili suspendovali stadion kad je navijac slavije svog golmana pomilovao po glavi nebi li se utakmica prekinula i tako dobili 3 boda? Halo ba?
http://www.fkzeljeznicar.com/najave-i-i ... -poraz.php
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Simpatizer
- Kontakt:
Vec je objasnjeno zasto. Nema potrebe da crtamo nekom ko, zbog navijacke zaslijepljenosti, ne moze ili ne zeli da razumije.1921 je napisao/la:Strumph_tm87 je napisao/la:O cemu ba vi pricate, slike govore vise od 1000 rijeci. Sto bi Zelji uzimali bodove ili suspendovali stadion kad je navijac slavije svog golmana pomilovao po glavi nebi li se utakmica prekinula i tako dobili 3 boda? Halo ba?
http://www.fkzeljeznicar.com/najave-i-i ... -poraz.php
HAJ FAJV
Nadam se da ce biti samo jedna pred praznim tribinama pa da svi zajedno uzivamo u derbiju prvenstva pred punim stadionom,za razliku od prethodnih godina kad su utakmice Zeljeznicara i Borca odlucivale ko ce ispasti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.