ja imam netFlat 10 (29,25 KM), evo ti i ostali paketimadridist je napisao/la:Ko od forumasa koristi net od bh telecoma ,kakvi su paketi i po kojoj cijeni?
http://www.bhtelecom.ba/privatni_net_adsl.html
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ja imam netFlat 10 (29,25 KM), evo ti i ostali paketimadridist je napisao/la:Ko od forumasa koristi net od bh telecoma ,kakvi su paketi i po kojoj cijeni?
neću da griješim dušu jesi, samo sam ti prvo morao objasniti đe Interex, znaš velika zgrada, u centru...legenda reala je napisao/la:DANTES je napisao/la: bio mi je sumnjiv jer sam ga jednom nešto pitao za neke prodavnice i ispalo je da ja bolje znam GZ
što lažeš, jesam ti i broj telefona nabavio![]()
izvini molim te ti mi nisi komšija... računa se goražde, ne tamo neko selolegenda reala je napisao/la:ne seri komšija
koje seloDANTES je napisao/la:izvini molim te ti mi nisi komšija... računa se goražde, ne tamo neko selolegenda reala je napisao/la:ne seri komšija
pa rekoše Ustukolina...legenda reala je napisao/la:koje seloDANTES je napisao/la:izvini molim te ti mi nisi komšija... računa se goražde, ne tamo neko selolegenda reala je napisao/la:ne seri komšija
aaaaaaa ma jok nego to ljevak hoće gore da ide na pecanjeDANTES je napisao/la:
pa rekoše Ustukolina...
koji? bogoslovski? ili medicinski?legenda reala je napisao/la:aaaaaaa ma jok nego to ljevak hoće gore da ide na pecanjeDANTES je napisao/la:
pa rekoše Ustukolina...a šta fali Ustikolini blizu im Foča mogu ići na fakultet
Ništa ne fali, pratiš je samo do trga i onda ona laganini na autobuslegenda reala je napisao/la:a šta fali Ustikolini
nedelja jbg ti, nije za pričuUnofficialpage je napisao/la:@legendo kako nisi na poslu? Šta radiš? Koji posao?
medicinskiDANTES je napisao/la: koji? bogoslovski? ili medicinski?
čekaj malo zar nema u goraždu onaj aperion, kako već?
jesi to imo neku što si do piljare pratioVirtu4l je napisao/la:Ništa ne fali, pratiš je samo do trga i onda ona laganini na autobuslegenda reala je napisao/la:a šta fali Ustikolini
To bi mogo Dantes on je na tromeđiOtelo je napisao/la:Legenda sverca Ukrajinke i Ruskinje preko granice Srbije i BiH
On iz Bugarske primi, preda Tribu u Beogradu i onda Trib tebi preda u Bosnulegenda reala je napisao/la:To bi mogo Dantes on je na tromeđiOtelo je napisao/la:Legenda sverca Ukrajinke i Ruskinje preko granice Srbije i BiH
Ne, on bi samo mogo primati iz CG i SrbijeOtelo je napisao/la:On iz Bugarske primi, preda Tribu u Beogradu i onda Trib tebi preda u Bosnulegenda reala je napisao/la:To bi mogo Dantes on je na tromeđiOtelo je napisao/la:Legenda sverca Ukrajinke i Ruskinje preko granice Srbije i BiHi kasnije Dubrava dodje po njih
o ybte 27 000... šta li će biti kad dođeš do 30 000? nek ti daju neki poklon.... šta znam pakovanje orbita, durexa, i dopunu od 10km npr?Virtu4l je napisao/la:Ništa ne fali, pratiš je samo do trga i onda ona laganini na autobuslegenda reala je napisao/la:a šta fali Ustikolini
EDIT: oj 27 hiljada, k'o da je jučer bilo 26