Ja sam jednom kao gost odigrao parove za domacina i onda citava moja tima odigra istolegenda reala je napisao/la:šta dalje da pričamoVirtu4l je napisao/la:Čovjek je odigrao ss.ba ligu u temi film i kinematografija
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Od kad je škola završila nemam pojma koji je dan. Sumnjiv si mi.legenda reala je napisao/la:nedelja jbg ti, nije za pričuUnofficialpage je napisao/la:@legendo kako nisi na poslu? Šta radiš? Koji posao?![]()
Nije mi @legenda za šverc žena, naš'o bi sebi kakvu, on mi je više za suho meso, nije se đaba uvez'o sa @samo_lijevo (suhomesnati kako ga @legenda zove)
@Virtu njega je sistem zayebo, to je bila teorija zavjere ss.ba portala protiv njega.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja sam legendi davno predložio da idemo u Albaniju tražiti žene, kila žene 1,5 eur, nađeš sebi jednu od 65-70 kg, sto evrića i miran.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- legenda reala
- Kontakt:
tebi je vakatVirtu4l je napisao/la:Ja sam legendi davno predložio da idemo u Albaniju tražiti žene, kila žene 1,5 eur, nađeš sebi jednu od 65-70 kg, sto evrića i miran.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
momak nastala je 2015-taVirtu4l je napisao/la:Nije, nije, sve dok je 'vako
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
znam čovjeka koji je sebi kupio... imaju troje đece...Virtu4l je napisao/la:Ja sam legendi davno predložio da idemo u Albaniju tražiti žene, kila žene 1,5 eur, nađeš sebi jednu od 65-70 kg, sto evrića i miran.
ona je gornaka valjda, fina, 25 godina, on 48...
a za ss.ba ligu.. nepravda decenije....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
misliš da je rekao?! mada šuškalo se da je oko 3-4 hiljade eura sve koštalo... ljudi su cirkuzali, ovo ono... kad bi im neko došao u kuću, ona se skloni, kad on dođe sa posla ona trči nosi lavor da pere mu noge, kad on neće to, ona počne plakati... kasnije se navikli i ljudi, i ona malo civilizovala, počela gledati grandove zvijezde i farmu...(hm i danas nisam siguran ko je tu bio civilizovan)Virtu4l je napisao/la:DANTES, koliko je imala kg? koliko je platio?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma čuo sam mnogo sličnih priča, jedno vrijeme je to uzelo maha. Te žene su kao roboti, sve po pravilima, zastrašujuće.
Samo moraš paziti da ti Liam Neeson ne uleti u kuću.
- samo_lijevo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
dantes garant ima skladiste robe,steta da nema zbog dobre pozicije.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
e pazi ovo... al odmah je našla neku svoju u višegradu da se druže... jbt ko da imaju gprs....Virtu4l je napisao/la:Ma čuo sam mnogo sličnih priča, jedno vrijeme je to uzelo maha. Te žene su kao roboti, sve po pravilima, zastrašujuće.
gledao sam davno na hrt, kod njih cura od 20 je matora... neki čudni goranski običaji
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa da, većinom idu čim napune 18.DANTES je napisao/la:e pazi ovo... al odmah je našla neku svoju u višegradu da se druže... jbt ko da imaju gprs....
gledao sam davno na hrt, kod njih cura od 20 je matora... neki čudni goranski običaji
kakve robe? albanki?samo_lijevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
@virtu ma kakav 18... udaju ih sa 15, 16... bolesno majke mi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Znao sam da ce kad tad da nas raskrinkaju.Otelo je napisao/la: On iz Bugarske primi, preda Tribu u Beogradu i onda Trib tebi preda u Bosnui kasnije Dubrava dodje po njih
DANTES je napisao/la: misliš da je rekao?! mada šuškalo se da je oko 3-4 hiljade eura sve koštalo... ljudi su cirkuzali, ovo ono... kad bi im neko došao u kuću, ona se skloni, kad on dođe sa posla ona trči nosi lavor da pere mu noge, kad on neće to, ona počne plakati... kasnije se navikli i ljudi, i ona malo civilizovala, počela gledati grandove zvijezde i farmu...(hm i danas nisam siguran ko je tu bio civilizovan)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- samo_lijevo
- Kontakt:
visokoakcizna roba.kakve robe? albanki?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Šta je smiješno momčino, pa to je san svakog muškarca.Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
"Ženo kome više vjeruješ, meni ili svojim očima?",
"Tebi ljubavi"
E moj @ Virtu4l sta si docekao , pazaris zene po Albaniji.
a ovaj kao naivan ...

a ovaj kao naivan ...
a on je taj gprs, organizuje im druzenja i slicno.al odmah je našla neku svoju u višegradu da se druže... jbt ko da imaju gprs....
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pa kupi sebi, legenda castiVirtu4l je napisao/la:Šta je smiješno momčino, pa to je san svakog muškarca.Tribalian je napisao/la:![]()
![]()
"Ženo kome više vjeruješ, meni ili svojim očima?",
"Tebi ljubavi"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.