FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Mi smo za sličan incident kažnjeni sa tri utakmice bez prisustva publike, simptomatično je međutim i to da je ta jedna odrađena upravo protiv Željezničara... Dal je ovo prst sudbine ili nešto drugo tek ćemo da vidimo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ja nesto mislim da nije bio zeljeznicar,vec orasje,zepce....tako nesto....
ako dodje do kazne da se igra pred praznim tribinama mislim da nije iskljuceno da se ta odluka donese nakon utakmice sa borcem, nije sad mi trazimo to vec znamo svi koliko su brzi ovi u savezu kad se o tome rad pa zalebe pa svasta nesto...stvarno bi bila steta sto se mene tice, ako ce nam vec dati kaznu nek daju sad da je ispucamo protiv travnika
Jedna je bila protiv Željezničara, znam to sigurno, izgubili smo 0-1, mislim da je gol zabio Štilić, a Olja mašio penal... To je u sezoni kada je predsjednik bio Brane Janković...Schlager je napisao/la:ja nesto mislim da nije bio zeljeznicar,vec orasje,zepce....tako nesto....
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ajde kanite se Zelje ima do tad vremena,nogo iduce subote dolazite "masineriji" koja jos nije dala gola iz igre pa eto cuvajte se! 
HSK Zrinjski Mostar
Iskren da ti budem mi se dole nadamo bodovima...Babilon je napisao/la:Ajde kanite se Zelje ima do tad vremena,nogo iduce subote dolazite "masineriji" koja jos nije dala gola iz igre pa eto cuvajte se!
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Mislite li vi danas normalno pobjediti (da gol zabijete prije 95 minute), pa da vas igram na kladionici. Nije velika kvota, ali treba mi sigurica. 
Kod nas ništa nije normalno, bitno je da mi pobijedio pa makar morali i reflektore paliti, znači što se mene tiče može pobjeda i poslije 95 minute...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ne igra Vukelja znaci nema gola u 90-oj,tako da morate to pre resavati. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sanjao sam da smo izgubili 1-2 i probudio se obliven znojem

Želim da ti se snovi ispune 
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Simpatizer
- Kontakt:
Ko misli igrati nasu utakmicu neka stavi golove 0-2! Zvijezda oslabljena a mi bez Vukelje, patnja u najavi. 
HAJ FAJV
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
u koliko igrate?
-
borcev_navijac
- Kontakt:
znas ono sa snovima, uvijek ide suprotno od snovaSchlager je napisao/la:sanjao sam da smo izgubili 1-2 i probudio se obliven znojem![]()
![]()
ja nekako mislim da je važno da im brzo damo go i onda bi to išlo glatko.
istina ne igra nama vukelja,( dobro to što ne igra bojić i nije neka šteta prevelika) ali ne igra njima 5 do 6 igrača i to ključnih, ne igra im onaj hamzić njihov najbolji igrač , pa im ne igra onaj šest i tako poprilično su desetkovani oni, čak bi rekoa puno više nego mi.
Nego daas je jako lijep dan, samo da se ne pokvari, trebalo bi biti jedno 5000 do 6000 hiljada ipak igra se sa zvijezdom iz gradačca nije toliko atraktivna.
mejdutim ono što se ja bojim u pogledu posjete je :
ljudi nisu pomjerili sat, pa će doći na utakmicu u 5 sati
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Simpatizer
- Kontakt:
Trebalo je po svim okolnim selima polijepiti plakate da danas igraju Borac i Zvijezda,ali ne napisati da je Zvijezda iz Gradačca već samo napisati Zvijezda!
Bilo bi 20 000 ljudi
Bilo bi 20 000 ljudi
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Moram da kažem, bez šale, da je slaba najava utakmice, jesenas je to bolje bilo, nes je svakih pola sata imao najavu a i na atv je bila, plakati svu po graduSchlager je napisao/la:Trebalo se po svim okolnim selima polijepiti plakate da danas igraju Borac i Zvijezda,ali ne napisati da je Zvijezda iz Gradačca!
Bilo bi 20 000 ljudi
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
borcev_navijac
- Kontakt:
dan je lijep, nadam se da ce mi takav biti i u 18,00:)
Polako se gibsam prema stadionu , vidimo se tamo momci!!!
AJ BORAC!
Polako se gibsam prema stadionu , vidimo se tamo momci!!!
AJ BORAC!
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ajmo lagano na naš gradski, daće bog tri boda...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Uuuhhhh,jedva!!!
Znači,fenomenalna utakmica! Svega je bilo,golova,promašenih penala,crvenih kartona,20 šansi,šuteva,parada,navijanja.....
Prvo poluvrijeme smo odigrali fenomenalno,dali gol,promašili penal,pogodili dvije prečke i promašili 5 mrtvih šansi...Zvijezda nije prelazila centar,a naš golman je cijelo poluvrijeme stajao na trideset metara od gola.Naše najbolje poluvrijeme u ćitavoj sezoni,a za Zvijezdu sam se cijelo vrijeme pitao kako uopšte ovakva ekipa može igrati u Premijer Ligi,i kakva je to liga gdje ovakva ekipa može igrati~
A zašto igraju u Premijer ligi,jasno su mi pokazali čim je počelo drugo poluvrijeme.Njihov trener je odmah u poluvremenu izvršio dve izmjene,i u prvih pet minuta nastavka su promašili dvije stopostotne šanse,a do 60 minuta još dvije mrtve šanse,gdje je naš golman čuda pravio,i da je branio danas Starčević ili bilo ko drugi,izgubili bi ubjedljivo!Nakon te četiri šanse Zvijezde,Sale Kajkut promašuje našu jedinu pravu šansu u drugom poluvremenu,a u istom napadu drugi žuti,odnosno crveni dobija naš Sakan jer je nabio jednu loptu u aut...Opravdano,nema šta,ali kamo sreće da se i na drugim BH terenima tako lako isključuju domaći igrači.
A nakon toga tek počinje prava drama,naš golman vadi dvije lopte ispod same prečke,dva puta brani situacije jedan na jedan,i brani dva fenomenalna šuta sa distance....I kad smo svi na stadionu mislili da nema šanse da sačuvamo tri boda,naš car, "Jovetić" daje drugi gol i skida nam svima na stadionu teret težak nekoliko tona sa leđa!!!
Igrači Zvijezde liježu na teren i hvataju se za glavu,znaju da je gotovo,ali ne predaju se i do kraja stvaraju još dvije prilike koje naš fenomenalni Milinović brani i tri zlatna,dragocjena boda ostaju u Banjaluci. Imali smo tada i mi dvije situacije tri na dva i 4 na dva,ali nije bilo završnog pasa.
Kapa do poda za Zvijezdu,ali isto tako i za naše momke,idemo dalje,dobri smo,sreća nas mazi,nama stajanja!!!!
Eto tako je bilo na utakmici iz ugla običnog navijača,a o taktičko-tehničkim postavkama i eventualnim greškama trenera nega elaboriraju stručniji od mene.
Pozdrav svima,odoh piti!
Znači,fenomenalna utakmica! Svega je bilo,golova,promašenih penala,crvenih kartona,20 šansi,šuteva,parada,navijanja.....
Prvo poluvrijeme smo odigrali fenomenalno,dali gol,promašili penal,pogodili dvije prečke i promašili 5 mrtvih šansi...Zvijezda nije prelazila centar,a naš golman je cijelo poluvrijeme stajao na trideset metara od gola.Naše najbolje poluvrijeme u ćitavoj sezoni,a za Zvijezdu sam se cijelo vrijeme pitao kako uopšte ovakva ekipa može igrati u Premijer Ligi,i kakva je to liga gdje ovakva ekipa može igrati~
A zašto igraju u Premijer ligi,jasno su mi pokazali čim je počelo drugo poluvrijeme.Njihov trener je odmah u poluvremenu izvršio dve izmjene,i u prvih pet minuta nastavka su promašili dvije stopostotne šanse,a do 60 minuta još dvije mrtve šanse,gdje je naš golman čuda pravio,i da je branio danas Starčević ili bilo ko drugi,izgubili bi ubjedljivo!Nakon te četiri šanse Zvijezde,Sale Kajkut promašuje našu jedinu pravu šansu u drugom poluvremenu,a u istom napadu drugi žuti,odnosno crveni dobija naš Sakan jer je nabio jednu loptu u aut...Opravdano,nema šta,ali kamo sreće da se i na drugim BH terenima tako lako isključuju domaći igrači.
A nakon toga tek počinje prava drama,naš golman vadi dvije lopte ispod same prečke,dva puta brani situacije jedan na jedan,i brani dva fenomenalna šuta sa distance....I kad smo svi na stadionu mislili da nema šanse da sačuvamo tri boda,naš car, "Jovetić" daje drugi gol i skida nam svima na stadionu teret težak nekoliko tona sa leđa!!!
Igrači Zvijezde liježu na teren i hvataju se za glavu,znaju da je gotovo,ali ne predaju se i do kraja stvaraju još dvije prilike koje naš fenomenalni Milinović brani i tri zlatna,dragocjena boda ostaju u Banjaluci. Imali smo tada i mi dvije situacije tri na dva i 4 na dva,ali nije bilo završnog pasa.
Kapa do poda za Zvijezdu,ali isto tako i za naše momke,idemo dalje,dobri smo,sreća nas mazi,nama stajanja!!!!
Eto tako je bilo na utakmici iz ugla običnog navijača,a o taktičko-tehničkim postavkama i eventualnim greškama trenera nega elaboriraju stručniji od mene.
Pozdrav svima,odoh piti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.