Ne vidim da ima bilo kakav kvalitet za repku. Prosjecan igrac u najboljem slucaju. Ima skoro 30 godina. Ne vrijedi.rishaaa je napisao/la:Šta će biti s ovim Danijelom Miličevićem iz Genka,rekao je da bi igrao za nas... Krilo je čovo...
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sa je Sušić selektor, Miličević bi već bio u rangu CR7.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Istina...Virtu4l je napisao/la:Sa je Sušić selektor, Miličević bi već bio u rangu CR7.
Ja stvarno ne vidim kakve veze ima Pape... lik je prošlost! Virtual i Calcio,probudite se! Ili je vama mozda potreban malo duži period za oporavak...
Kako god,muke su to 

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ubi nostalgija moj @rishaaa ubi.rishaaa je napisao/la:Ja stvarno ne vidim kakve veze ima Pape... lik je prošlost! Virtual i Calcio,probudite se! Ili je vama mozda potreban malo duži period za oporavak...Kako god,muke su to

-
I prosjecan igrac dobro dodje kada zagusti. Neko je napravio dobru paralelu sa Custovicem,slicna klasa, isti klub (Gent), Custa je bio jos stariji... a dao je vrlo vazan gol, protiv Turaka i donio tri boda.Cartman je napisao/la:Ne vidim da ima bilo kakav kvalitet za repku. Prosjecan igrac u najboljem slucaju. Ima skoro 30 godina. Ne vrijedi.rishaaa je napisao/la:Šta će biti s ovim Danijelom Miličevićem iz Genka,rekao je da bi igrao za nas... Krilo je čovo...
E sada je pitanje da li se treba pokretati procedura za igraca u njegovim godinama i njegovog kvaliteta, sta mu se moze ponuditi, ako ista i moze ?
Ne bi bio na odmet, 5 golova je dao, vise nego bilo koji reprezentativac u ovom trenutku, Belgija je pristojana liga, a i hajrovic, na desnom krilu, je u ocajnoj formi.
DJuric je mlad seria A mi nemamo 3ceg napadaca u trenutnoj situaciji kada nam ni prva dva ne igraju savsim opravdano,što se tiče Salatica ne vidim razloga on već ima 30godinanije presao nigdje iz GC u vremenu kada je bio u usponu i ne vidim razloga kako bi nas popravio pored jednog Bešića MEdunjaninaDonCorleone je napisao/la:Kako se Bazdarevicevo razmisljanje uklapa u koncepciju Papetovca?
Covjek namjerava posmatrati i razgovarati sa igracima poput Salatica i Djurica, igraci koji ne cine razliku na terenu i koji su u pet deka sa ostalim reprezentativcima? Zar to nije potpuno gubljenje vremena i totalni promasaj.? .
-
- Kontakt:
ja ne znam zasto se vracate na papeta zavrsio je svoje hvala dovidjenja prijatno ,ja sam bio za papeta sad kad je Mesa selektor ima moju punu podrsku mislimda su mu ovo dobri potezi sto zeli da prosiri bazu igraca ,vak mislim da bi dobar potez bio i b reprezentacija ili neka novinarska selekcija i tu bi sigurno neko od igraca vidio priliku da se dokaze Meši.treba nam pozitvna atmosfera a ne trazenje svake i manje greske da pljujemo selektora .
zato je kriv Safet SUsic ok necemo se vracati na te stvari ali kada se izgubi kormilar na brodu onda svi fataju za volan to se upravo sad dešava..Da je Izvrsni odbor NSBiH reagovo na vrijeme mi ne bi razmisljali sad o vracanju nekog povjerenja i dobre atmosfere nego kako pobijedit Izrael Vels kuci..bordobijeli je napisao/la:treba nam pozitvna atmosfera a ne trazenje svake i manje greske da pljujemo selektora .
Zeljin covjek, garancija bavljenja fudbalom...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
-
- Kontakt:
to je najmanje bitno iz kojeg kluba dolazi ,trebalo bi tako biti kad je reprezentacia u pitanju ,meni ne smeta sto je mesa u zelji igrao al mnogim je smetalo sto je pape igrao u SarajevuHusika je napisao/la:Zeljin covjek, garancija bavljenja fudbalom...

Kad gringo stari pitar napise, onda mora da je tako.Husika je napisao/la:Zeljin covjek, garancija bavljenja fudbalom...
Sad ce i za raju to da potvrdi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Baždarević 11. januara u posjeti Martiću. Ovako se bori za igrače a ne ko njegov prethodnik.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma ne, upravu su Papetovci nije to dužnost selektora. Bolje gledati PSG, uvijek biloŽeljooooo je napisao/la:Baždarević 11. januara u posjeti Martiću. Ovako se bori za igrače a ne ko njegov prethodnik..

Bravo za Bazdarevica ovaj covjek vec na samnom pocetku pokaziva pravi put kojim se mora ici. Bravo jos jednom.Željooooo je napisao/la:Baždarević 11. januara u posjeti Martiću. Ovako se bori za igrače a ne ko njegov prethodnik..
-
- Kontakt:
Meša je krenuo pravim putem ,nadat je se da ce rezultatski biti uspjesan da nece biti problema s povredama i srece ce nam trebati ma sve se mora poklopiti da spasimo ove kvalifikacije
Ovo volim vidjeti. Selektora koji će "špartati" kontinentom u potrazi za rješenjenima i novim igračima. Nevjerojatno je za povjerati da prošli selektor u pet godina nikada nije posjetio nekog igrača, a Baždarević to radi dok je preuzeo kormilo reprezentacije. Mi smo malo specifična reprezentacija po tome što se oslanjamo na dijasporu i zbog toga svaki selektor mora biti spreman da obilazi potencijalne reprezentativce po raznim zemljama. To treba da bude početna tačka pri izboru svakog selektora, koju će NSBiH postavljati kao uvjet svim potencijalnim kandidatima. Jednostavno bez pristanka na to ne može da se bude selektor naše reprezentacije.dubrovnik je napisao/la:Bravo za Bazdarevica ovaj covjek vec na samnom pocetku pokaziva pravi put kojim se mora ici. Bravo jos jednom.Željooooo je napisao/la:Baždarević 11. januara u posjeti Martiću. Ovako se bori za igrače a ne ko njegov prethodnik..
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Husika je napisao/la:Zeljin covjek, garancija bavljenja fudbalom...

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bazdarev ... icu/149777" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada se uporedi Mesin rad u samom pocetku sa Safetom, primjeti se odmah koliko je Sajo nonsalantno shvatao desavanja oko novih igraca. Mislim da jednog pot. igraca nije obisao u citavom mandatu a to dovoljno govori o njemu kao i njegovim pristalicama.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.