To sam i ja cuo, to je bilo nakon utakmice kada je pricao sa Osimom (odlicno popraceno slikom)...Seyo_TM je napisao/la:
Ovaj kloc nas naziva nogometnim klubom...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
u povratku u busu rjesavo krizaljku iz dnevnog avaza iiii potres mozgaAYAN je napisao/la:Treba mu preporučit da ne pokušava glavom udarati loptu, da nebi dobio moždani udar.scorpion je napisao/la:Košarac: "Dujković je imao simptome potresa mozga"
Prije da je dobio kakvu upalu od silne kise,mozda je otisao kuci a nije osusio kosu...ccc

HSK Zrinjski Mostar
Da je on dobio potres mozga pao bi ko pokosen , ali on je barem 3 minuta cucao i onda kad mu je njegov igrac prisao pao i uhavtio se za glavu.
A ovaj sto je uletio nije ga uopste dirao po glavi, nego ga je gurnuo u predjelu ramena. To se jasno vidi na snimci.

A ovaj sto je uletio nije ga uopste dirao po glavi, nego ga je gurnuo u predjelu ramena. To se jasno vidi na snimci.
× Plava krv ispod koze ×
Samo me zanima, kako se ta snimka, još uvijek nigdje ne objavljuje...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
I mene.Evo ja trazijo po netu i nenadjoAYAN je napisao/la:Samo me zanima, kako se ta snimka, još uvijek nigdje ne objavljuje...
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Snimka utakmice ima na stranici: bihsoccer.com
na facebooku ako ste, ukucajte soccerBiH vec je jedan momak stavljao ima snimak sa tv-a, nije nesto ali moze se vidjeti sta je uzrokovalo "potres mozga"
I sad čitav rad i lijepa sportska atmosfera da budu ugroženi zbog neke tamo ****...

a sta kad je vidio da ga je navijac udario onda je dobio potres
Zadnja izmjena: kinone, dana/u 28 mar 2010, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
hahaha...
Detalj, golman čući, prilaze mu dva igrača i onda on nešto trza glavom prema njima, nakon toga se zavalio na zemlju nepomičan...
Koji Jad
Detalj, golman čući, prilaze mu dva igrača i onda on nešto trza glavom prema njima, nakon toga se zavalio na zemlju nepomičan...
Koji Jad
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Oskar u kategori : "Najgore odglumljen potres mozga"AYAN je napisao/la:hahaha...
Detalj, golman čući, prilaze mu dva igrača i onda on nešto trza glavom prema njima, nakon toga se zavalio na zemlju nepomičan...![]()
![]()
![]()
Koji Jad
× Plava krv ispod koze ×
Pa mora nekako pritisak da se izvrši. Jel ko vidio odakle je došao ovaj što je uletio, jel naš ili njihov?AYAN je napisao/la:hahaha...
Detalj, golman čući, prilaze mu dva igrača i onda on nešto trza glavom prema njima, nakon toga se zavalio na zemlju nepomičan...![]()
![]()
![]()
Koji Jad
Rame uz rame sa onim Didinim protiv Celtica...MaliMemo je napisao/la:Oskar u kategori : "Najgore odglumljen potres mozga"AYAN je napisao/la:hahaha...
![]()
![]()
Koji Jad
Al najjaci su igraci Slavije, masu rukama satro da se prekine utakmica, haman misle tako do bodova... koja ofirna banda...
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Ja koliko sav vidjeo dosao je sa Istoka.E sad ci je nemam blage veze.Dali je sa Sjevera neko preskocijo ogradu tamo kod Istoka stvarno neznam ali sa Istoka je dosao 100%.Tacnije ja sam ga vidjeo od onoga prolaza izmedju Istoka i Sjevera gdje se parkiraju Vatrogasna kola.emchoz je napisao/la:Pa mora nekako pritisak da se izvrši. Jel ko vidio odakle je došao ovaj što je uletio, jel naš ili njihov?AYAN je napisao/la:hahaha...
![]()
![]()
Koji Jad
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Koliko se ja sjecam Dida je bio kaznjen radi toga.Rame uz rame sa onim Didinim protiv Celtica...![]()
Al najjaci su igraci Slavije, masu rukama satro da se prekine utakmica, haman misle tako do bodova... koja ofirna banda...
× Plava krv ispod koze ×
- Predsjedniče Slavije, naravno da su vam kapije širom otvorene kad vam je to jedina prilika da nešto zaradite u sezoni! Ulaznice budu 7 ili 8 KM, ne sjećam se tačno, a čisto sumnjam da za navijače Slavije toliko koštaju, što predstavlja ilegalnu diskriminaciju, obzirom da se radi o tribinama istog kvaliteta!
-To što je uletio jedan navijač, nije nikakav naročit propust u osiguranju. Lik uleti na finale Kupa Francuske, na St. Dennyu i nosi pehar osvajača kupa, slavi s igračima, obučen kao igrač. Milijardu i jedan primjer gdje daleko bogatiji organizatori dopuste daleko gore stvari.
- Ovaj što spomenu Borac i registraciju 3:0 kandidira za najgluplji post mjeseca i baš bih volio da se ponovo javi, ako može od stida. Da vidimo kako je sebi objasnio svoju glupost.
- Potres mozga - Ovo već govori da je cijela Slavija puna primitivaca, koji hoće kazne za ŽELJU i bodove na guzove. NEEEEEEEEEEEEMA BODOVAAAAAAAAAA!
-To što je uletio jedan navijač, nije nikakav naročit propust u osiguranju. Lik uleti na finale Kupa Francuske, na St. Dennyu i nosi pehar osvajača kupa, slavi s igračima, obučen kao igrač. Milijardu i jedan primjer gdje daleko bogatiji organizatori dopuste daleko gore stvari.
- Ovaj što spomenu Borac i registraciju 3:0 kandidira za najgluplji post mjeseca i baš bih volio da se ponovo javi, ako može od stida. Da vidimo kako je sebi objasnio svoju glupost.
- Potres mozga - Ovo već govori da je cijela Slavija puna primitivaca, koji hoće kazne za ŽELJU i bodove na guzove. NEEEEEEEEEEEEMA BODOVAAAAAAAAAA!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Glupo mi je, dobijamo tekmu i neko od naših da ulijeće u teren... niđe veze...123456 je napisao/la:Ja koliko sav vidjeo dosao je sa Istoka.E sad ci je nemam blage veze.Dali je sa Sjevera neko preskocijo ogradu tamo kod Istoka stvarno neznam ali sa Istoka je dosao 100%.Tacnije ja sam ga vidjeo od onoga prolaza izmedju Istoka i Sjevera gdje se parkiraju Vatrogasna kola.emchoz je napisao/la:Pa mora nekako pritisak da se izvrši. Jel ko vidio odakle je došao ovaj što je uletio, jel naš ili njihov?AYAN je napisao/la:hahaha...
![]()
![]()
Koji Jad
kao prvo debil je ko je god uletio nas ili njihov, a golman slavije nek se odma pocne baviti glumom...
jedino sto je vazno je to sto smo mi nastavili niz nepobjedivosti i da smo makar prenocili na prvoj poziciji...tesko je ocekivat da cemo tu ostati nakon sto borac odigra svoju tekmu, ali sportski se nadati...pozzz
jedino sto je vazno je to sto smo mi nastavili niz nepobjedivosti i da smo makar prenocili na prvoj poziciji...tesko je ocekivat da cemo tu ostati nakon sto borac odigra svoju tekmu, ali sportski se nadati...pozzz
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nema veze ako Borac uzme , mi smo vec od sljedece subote prvi.19TM87 je napisao/la:kao prvo debil je ko je god uletio nas ili njihov, a golman slavije nek se odma pocne baviti glumom...
× Plava krv ispod koze ×
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Mahalasi, Plavamamba i 40 gostiju.