FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 13:10

Seyo_TM je napisao/la:slika
Ovaj kloc nas naziva nogometnim klubom...
To sam i ja cuo, to je bilo nakon utakmice kada je pricao sa Osimom (odlicno popraceno slikom)... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 28 mar 2010, 13:18

AYAN je napisao/la:
scorpion je napisao/la:Košarac: "Dujković je imao simptome potresa mozga"
Treba mu preporučit da ne pokušava glavom udarati loptu, da nebi dobio moždani udar.
u povratku u busu rjesavo krizaljku iz dnevnog avaza iiii potres mozga :D

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 mar 2010, 13:25

Prije da je dobio kakvu upalu od silne kise,mozda je otisao kuci a nije osusio kosu...ccc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 28 mar 2010, 13:28

Da je on dobio potres mozga pao bi ko pokosen , ali on je barem 3 minuta cucao i onda kad mu je njegov igrac prisao pao i uhavtio se za glavu.

A ovaj sto je uletio nije ga uopste dirao po glavi, nego ga je gurnuo u predjelu ramena. To se jasno vidi na snimci.

:twisted:
× Plava krv ispod koze ×

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 mar 2010, 13:32

Samo me zanima, kako se ta snimka, još uvijek nigdje ne objavljuje...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 mar 2010, 13:34

AYAN je napisao/la:Samo me zanima, kako se ta snimka, još uvijek nigdje ne objavljuje...
I mene.Evo ja trazijo po netu i nenadjo :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 28 mar 2010, 13:35

Snimka utakmice ima na stranici: bihsoccer.com

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 28 mar 2010, 13:36

na facebooku ako ste, ukucajte soccerBiH vec je jedan momak stavljao ima snimak sa tv-a, nije nesto ali moze se vidjeti sta je uzrokovalo "potres mozga"

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 28 mar 2010, 13:42

I sad čitav rad i lijepa sportska atmosfera da budu ugroženi zbog neke tamo ****...

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 28 mar 2010, 13:44

slika

a sta kad je vidio da ga je navijac udario onda je dobio potres :?
Zadnja izmjena: kinone, dana/u 28 mar 2010, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 28 mar 2010, 13:46

hahaha...

Detalj, golman čući, prilaze mu dva igrača i onda on nešto trza glavom prema njima, nakon toga se zavalio na zemlju nepomičan... :lol: :lol: :lol:

Koji Jad
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 28 mar 2010, 13:47

AYAN je napisao/la:hahaha...

Detalj, golman čući, prilaze mu dva igrača i onda on nešto trza glavom prema njima, nakon toga se zavalio na zemlju nepomičan... :lol: :lol: :lol:

Koji Jad
Oskar u kategori : "Najgore odglumljen potres mozga" :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 28 mar 2010, 13:49

Koji Jad
Pa mora nekako pritisak da se izvrši. Jel ko vidio odakle je došao ovaj što je uletio, jel naš ili njihov?

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 28 mar 2010, 13:50

MaliMemo je napisao/la:

Koji Jad
Oskar u kategori : "Najgore odglumljen potres mozga" :mrgreen:
Rame uz rame sa onim Didinim protiv Celtica... :mrgreen:
Al najjaci su igraci Slavije, masu rukama satro da se prekine utakmica, haman misle tako do bodova... koja ofirna banda... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 28 mar 2010, 13:52

emchoz je napisao/la:

Koji Jad
Pa mora nekako pritisak da se izvrši. Jel ko vidio odakle je došao ovaj što je uletio, jel naš ili njihov?
Ja koliko sav vidjeo dosao je sa Istoka.E sad ci je nemam blage veze.Dali je sa Sjevera neko preskocijo ogradu tamo kod Istoka stvarno neznam ali sa Istoka je dosao 100%.Tacnije ja sam ga vidjeo od onoga prolaza izmedju Istoka i Sjevera gdje se parkiraju Vatrogasna kola.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 28 mar 2010, 13:52

Rame uz rame sa onim Didinim protiv Celtica... :mrgreen:
Al najjaci su igraci Slavije, masu rukama satro da se prekine utakmica, haman misle tako do bodova... koja ofirna banda...
Koliko se ja sjecam Dida je bio kaznjen radi toga.
× Plava krv ispod koze ×

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 mar 2010, 13:55

- Predsjedniče Slavije, naravno da su vam kapije širom otvorene kad vam je to jedina prilika da nešto zaradite u sezoni! Ulaznice budu 7 ili 8 KM, ne sjećam se tačno, a čisto sumnjam da za navijače Slavije toliko koštaju, što predstavlja ilegalnu diskriminaciju, obzirom da se radi o tribinama istog kvaliteta!
-To što je uletio jedan navijač, nije nikakav naročit propust u osiguranju. Lik uleti na finale Kupa Francuske, na St. Dennyu i nosi pehar osvajača kupa, slavi s igračima, obučen kao igrač. Milijardu i jedan primjer gdje daleko bogatiji organizatori dopuste daleko gore stvari.
- Ovaj što spomenu Borac i registraciju 3:0 kandidira za najgluplji post mjeseca i baš bih volio da se ponovo javi, ako može od stida. Da vidimo kako je sebi objasnio svoju glupost.
- Potres mozga - Ovo već govori da je cijela Slavija puna primitivaca, koji hoće kazne za ŽELJU i bodove na guzove. NEEEEEEEEEEEEMA BODOVAAAAAAAAAA! 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 28 mar 2010, 13:55

123456 je napisao/la:
emchoz je napisao/la:

Koji Jad
Ja koliko sav vidjeo dosao je sa Istoka.E sad ci je nemam blage veze.Dali je sa Sjevera neko preskocijo ogradu tamo kod Istoka stvarno neznam ali sa Istoka je dosao 100%.Tacnije ja sam ga vidjeo od onoga prolaza izmedju Istoka i Sjevera gdje se parkiraju Vatrogasna kola.
Glupo mi je, dobijamo tekmu i neko od naših da ulijeće u teren... niđe veze...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 mar 2010, 13:57

kao prvo debil je ko je god uletio nas ili njihov, a golman slavije nek se odma pocne baviti glumom...

jedino sto je vazno je to sto smo mi nastavili niz nepobjedivosti i da smo makar prenocili na prvoj poziciji...tesko je ocekivat da cemo tu ostati nakon sto borac odigra svoju tekmu, ali sportski se nadati...pozzz
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 28 mar 2010, 13:58

19TM87 je napisao/la:kao prvo debil je ko je god uletio nas ili njihov, a golman slavije nek se odma pocne baviti glumom...

jedino sto je vazno je to sto smo mi nastavili niz nepobjedivosti i da smo makar prenocili na prvoj poziciji...tesko je ocekivat da cemo tu ostati nakon sto borac odigra svoju tekmu, ali sportski se nadati...pozzz
Nema veze ako Borac uzme , mi smo vec od sljedece subote prvi. :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Mahalasi, Plavamamba i 40 gostiju.