Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
koliko asistencija u jednoj slikiplavipatriota je napisao/la:
da mi je nalupat ovu dvojicu, halalio bi mjesec dana tvorze..
Janez je napisao/la:I dalje igra pa vala i Hollinsu kapa dole kad ga ispoštuje i ne otjera na klupu, ali do kada će ovo trpiti pitanje je....
Pa Mirza nije basket u Jablanici majka mu stara zagradi loptu i jače na polaganje
mirzateletovicc je napisao/la:Janez je napisao/la:I dalje igra pa vala i Hollinsu kapa dole kad ga ispoštuje i ne otjera na klupu, ali do kada će ovo trpiti pitanje je....
Pa Mirza nije basket u Jablanici majka mu stara zagradi loptu i jače na polaganje
JANEZ Hollins to ne trpi.Mirzi je tačno napisano toliko i toliko češ odigrati utamica sa minutazom oko 30 minuta. I AKO IGRA SLABO ILI DOBRO.I ako ne izkoristi to, onda se vrača na klupu, kao prije. Neznamo tačno koliko mu je još ostalo utakmica sa takvom minutazom. Vidis da ga pusca u igri i kad igra slabo i dobro. A neki počnu ovdje pisati uhhh kako MiRZA DOBRU ODBRANU ODIGRO pa ga zbog toga pušča u igri. heheheh
70Chinaglia je napisao/la:koliko asistencija u jednoj slikiplavipatriota je napisao/la:
u cijeloj karijeri, moždaemir79 je napisao/la:70Chinaglia je napisao/la:koliko asistencija u jednoj slikiplavipatriota je napisao/la:
Tačno Semir neče ga menjati zbog jedne ili dvije greške.A zar ti nije čudno da Mirza igra zadnje vreme punoooooooooooooooooo punoooooooooooo. ZNA IGRATI 10 MInuta a kaoo da ga nema u igrii. SAD ČE NEKI REČI, igra dobno odbranu, širi igru i tako tako. MA DAJ BOLAN. OD Mizre se očekuje tricee bodoviiiiiiiiii.semir01 je napisao/la:@mirzateletovicc
pa nece ga radi jedne/dvije greske mijenjati odmah... pa vidi koliko greska ima ovaj Jack pa opet igra
Hoce nam Deron da se dokazemirzatele je napisao/la:Daj bolan vrati Derona u petorku, otkad je rezerva neda nikom loptu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.