BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
A upada Damke onda skoro sigurno, Cilic,Rosol,Stepanek skoro sigurni a pojavice se jos koji padobranac sigurno koga uopste ne racunamo sledece sedmice 
SLOBODA NAVIJAČIMA
Vrlo je moguće da će nam faliti samo jedno odustajanje. Montanes bi nam baš legao momački.
Čitam izjavu Kyrgiosovog trenera, on kaže da AO nije upitan.
Kaže da u kvale neće ići."Ho partecipato Australian Open per molti anni. Sarebbe un viaggio troppo pesante, se fatto soltanto per le qualificazioni. Preferisco andare a Casablanca, che è molto più vicina", Montanes dichiarato nel corso di u intervista concessa telefonicamente.
Čitam izjavu Kyrgiosovog trenera, on kaže da AO nije upitan.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde Montanes odustaj. Daleko Australija a nećeš ništa napravit, đaba ćeš dolazit bolje igraj neke challengere. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma on čeka isto što i Damir. Ako mu se pruži šansa da uleti u MD, igraće, nije lud da odbije 30 hiljada dolara.
Nikad nije bio spremniji, baš se žestoko spremio za ovu godinu...sajo10 je napisao/la:
Izgleda ko da nam je se malo razvijo u teretani!
Bit će Damir na granici, vidjet ćemo sa koje strane 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo da se zna da Aldin igra u 01h i da ima stream. 
Trebamo se mi skupit i naći jednog i prebit ga.
Trebamo se mi skupit i naći jednog i prebit ga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kyrgiosa, u inat formancetuUnofficialpage je napisao/la:Trebamo se mi skupit i naći jednog i prebit ga.
Del Potra nemas razloga ubacivati, otkazao je ovu sedmicu cisto zbog taktike, iduce sedmice brani titulu u Sydneyu! Ako ne vjerujes, udjes na fb profil i vidis da je spreman totalno!Virtu4l je napisao/la:Gore sam zaboravio ubaciti Del Potra.
Max Allegri
Kakva taktika, do sada nije trenirao sa igračima...samo trenerove loptice može BHom kontrolisati...takav neće u Australiju sigurno
Sta je ovo, ne prati se Aldin ?
3:3 u prvom setu, ajmo Aldine ovo moras uzet
3:3 u prvom setu, ajmo Aldine ovo moras uzet
SAMO ČELIK !
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
daj link
Ja pratim preko bet365, ne radi mi nesto stream, evo ako nekom moze nek proba
http://www.yopika.tv/20150104/v-haha_sp ... 62693.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.yopika.tv/20150104/v-haha_sp ... 62693.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SAMO ČELIK !
Pa nije valjda da će zijanit' ovo...
Bez brejk prilike gubi set.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Gledaš li ovo il'? Je l' moguće da je ovakav raspad?Viper je napisao/la:Aldine bolanje*eni Jacob Grills..
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Ma druze stream ne radi, a trebao je bit. Pratim preko bet365 stvarno izgleda bolji, lakse uzima servise, imao i 4 BL, al
Ja ipak mislim da on ovo okrece, bolji je igrac za klasu 
EDIT: Eto brejka
EDIT: Eto brejka
SAMO ČELIK !
Mislim brate da si se zeznuo i da je Grills imao 4 brejk lopte... Na početku prva 2-3 servisa su bila dosta klimava, ovaj je tu i stvorio brejk prilike, ali se vadio nekako. I onda u tie-breaku na drugoj servi ne uze ništa i toga je koštalo.Viper je napisao/la:Ma druze stream ne radi, a trebao je bit. Pratim preko bet365 stvarno izgleda bolji, lakse uzima servise, imao i 4 BL, alJa ipak mislim da on ovo okrece, bolji je igrac za klasu
Evo brejka, sad hoće l' sačuvati ovo...
Ima i ovaj stream ali ne radi: http://www.****/tennis/274558/1 ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Haj' valjda okrene nekako, ne bi mi bilo žao da nije kvota 1,15 i da nije duplanje u pitanju.
Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 05 jan 2015, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.