http://www.ifeed2all.eu/watch/310213/3/ ... -heat.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:neko live stream?
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Semper Fidelis
Nemoj Bogati neka ga ovako ako ništa pokoju i doda Mirzi da valja, ako bude se vratio kao starter onda će Mirza više igrati sa JJ zvanim : "Jarret Ja Jack Ja i samo JA i nikom drugom lopta"mirzatele je napisao/la:Daj bolan vrati Derona u petorku, otkad je rezerva neda nikom loptu

- Ljiljani87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Janez je napisao/la:@mirzateletovicc
Ti očigledno ideš i potenciraš na slučaj Bojana gdje ga je od startera doveo do igrača koji dobija minute na kapaljku. Ali sumnjam da bi Hollins tako nešto priredio Mirzi jer od Mirze ima puno više koristi nego sa Bojanom. Ali ako će ga ohladiti sa par tekmi i natjerati da zaigra bolje neka bude tako samo da ga šut krene i da se više bori. Sve je ovo nekako tanko vještački mi igra.
DWill i ti si ga počeo solirati previše
JANEZ, Bojan je Bojan a Mirza je Mirza. Nemaju veze nikakve jedan sa drugim.U nijednom smislu.Jedino da su iz Evrope

ma dobar je D-Will, noćas ga je krenulo, pa je malo sebičan
ide noćas 20+ 

Nama se dokazuje asistencijama za Mirzu, ne znam za Hollinsaemir79 je napisao/la:Hoce nam Deron da se dokazemirzatele je napisao/la:Daj bolan vrati Derona u petorku, otkad je rezerva neda nikom loptu

-
- Kontakt:
Da nema Darona u Brookynu Mirza vjerovatno 5o posto manji prosjek nego sto je sve do sada imo u NBA.Jer Mirza je igrač koji je odvisan o playai drugih suigrača.Nemoz on sam jedan na jedan i da mi prosjek 10 poena.Mirzi više manje moraju sastavti akciju za ŠUT.Rijetkost je da Mirza da 10 čistih poena a da odigra sam jedan na jedan
Ma moraju mu samo dodavati puno kada je na trici a ne da soliraju. Ako ga krenu trice on je "na konju". Ako ga ne krenu vjerovatno ce imati losu partiju ukupno. Donekle je logicno zasto ga ne forsiraju puno ako mu lose ide sut. Znaci sve je do Mirze da ga krene sut za trice tu je kljuc svega. Samo to stvara veliki pritisak na njega jer zna da mora da pogodi te trice. Mozda kod Kidda nije bio toliki pritisak i osjetio je da mu trener vise vjeruje mada mu ovaj sadasnji daje solidnu minutazu - trenutno. Mozda mu vise lezi trener koji vise cijeni sut nego odbranu i to forsira u svojim timovima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 05 jan 2015, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
NetsDaily.com @NetsDaily 2m2 minutes ago
Time for Mirza
Hajde coach vadi Garnetta i ubacuj Mirzu trebaju ti poeni.
Sad kad Mirzu ne uvede nikako

Evooooooooo ga

Evooooooooo ga

- plavipatriota
- Kontakt:
razlika između wade-a i johnsona:
wade prođe dvojicu, ako vidi da može ide na koš, ako ne može dodaje loptu..
johnson prođe dvojicu, ako vidi da može ide na koš, ako ne može opet ide na koš, ako je istekao napad opet ide na koš, ako ga napadne svih 5 igrača i klupa i protivnički trener-opet ide na koš..
u životu ogavnijeg košarkaša nisam vidio

wade prođe dvojicu, ako vidi da može ide na koš, ako ne može dodaje loptu..
johnson prođe dvojicu, ako vidi da može ide na koš, ako ne može opet ide na koš, ako je istekao napad opet ide na koš, ako ga napadne svih 5 igrača i klupa i protivnički trener-opet ide na koš..
u životu ogavnijeg košarkaša nisam vidio

@plavipatriota
I zaboravio si dodati kad utakmica završi uzme loptu i kući je ponese da puca na svoj vlastiti koš

I zaboravio si dodati kad utakmica završi uzme loptu i kući je ponese da puca na svoj vlastiti koš

Zadnja izmjena: Janez, dana/u 05 jan 2015, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ovo soliranje Johnsona je preslo svaku mjeru !!! fuj 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- plavipatriota
- Kontakt:
i kad ga maleni rođak pita da mu je da da se igra, on mu opali čvoku..Janez je napisao/la:@plavipatriota
I zaboravio si dodati kad utakmica završi uzme loptu i kući je ponese![]()
Kaze car da neko osim Johnsona MUST STEP UP hahahah pa konju jedan kak da step up kad covjek neda lopte rodjenoj materi.
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 05 jan 2015, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.
Mirza hocemo još 2-3 trojke a moze i više xd. Joe u svom stilu 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Bem ti ovaj TO koliko ga otegnu 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- plavipatriota
- Kontakt:
kakvu ovo čunu nacrtaše na bostonu?
Budite pozdravljeni, nemam ja zivaca veceras za ove Netse

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."