vrijeme ti je za spavanjehosicz je napisao/la:Ma veze on nema od kosarke

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
vrijeme ti je za spavanjehosicz je napisao/la:Ma veze on nema od kosarke
mrš sa teme !! veze ti nemas o zivotusamirr je napisao/la:vrijeme ti je za spavanjehosicz je napisao/la:Ma veze on nema od kosarke
Ma salim se ja nemoj se sikirati...samirr je napisao/la:vrijeme ti je za spavanjehosicz je napisao/la:Ma veze on nema od kosarke
Ono je bilo samo novogodišnje izdanje sa dva klipa, čekajte sljedeću za novo.Janez je napisao/la:@vedator
Ja ti ne priznajem ovaj video, digao si standarde sad očekujem dva pregleda jedan obični i drugi u HD. Sam si kriv čekam doradu nema spavanja bez HD-a.![]()
![]()
![]()
Pa kad bi svi igrali tako idealnu odbranu kao što se od Mirze ovdje očekuje vjerovatno bi utakmice završavale nekim rukometnim rezultatima. OK, ispao je tu, bolje reći napravio lošu odluku, dešava se svima. Nekad se to iskoristi, nekad ne. Večeras je imao takvu sreću da se sve njegove greške kazne. Ispao je još jednom kad je poletio na fintu šuta kao dijete ali s obzirom na broj napada koje je branio to je sasvim prihvatljivo ( ne odlično nego prihvatljivo). Pogledajte malo i druge utakmice i preko koga sve Bosh pogađa i radi iste ove stvari. Da je Hollins mislio da će neko drugi uraditi bolji posao promjenio bi nešto.Janez je napisao/la:
Ma naravno brate, ali Bogami u par navrata je u odbrani opasno zakazao.![]()
Onaj replay akcije ako je @vedator ubacio će najbolje pokazati koliko je jeftino ispadao u odbrani. Ali okej je sve u svemu 14 poena treba biti zadovoljan.![]()
Ako ga uopšte i imaš...hosicz je napisao/la:Odričem ga se...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
šta pričaš ti... Ne razumijem te burazmirzatele je napisao/la:samo cekaj hosicz, dok cashman ustane
Razumjeces sutra kad ustanes, sve ce ti biti jasnohosicz je napisao/la:šta pričaš ti... Ne razumijem te burazmirzatele je napisao/la:samo cekaj hosicz, dok cashman ustane
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.