Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

hosicz
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la hosicz » 05 jan 2015, 03:19

Ja samo kažem da ga se odričem od večeras a vi bom kako hoćete......

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hosicz
Kontakt:

Post Postao/la hosicz » 05 jan 2015, 03:29

LloriS je napisao/la:
hosicz je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:samo cekaj hosicz, dok cashman ustane
šta pričaš ti... Ne razumijem te buraz

Razumjeces sutra kad ustanes, sve ce ti biti jasno :kafa:
Onaj sta se ovdje ne smje reci nista

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 05 jan 2015, 09:45

@hosicz ne trollaj, jos jedan glup post i letis na hladjenje

@lloris, pomalo jarane, pomalo... je li vrijedno zbog ovakvih da ides u banovice? mislim da nije...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 jan 2015, 11:07

Ajax je napisao/la:slika

Wade Prekuco. Da Brooklyn ima ovakvog igraca bili bi sami vrh. Ovako imaju po meni odlicne centre. Solidne bekove ako Jack ne solira previse solidnu cetvorku Mirza i Garnett ( mada Garnett sa 38 godina nije vise onaj stari sto je na neki nacin dobro jer bi to trebalo da znaci vecu Mirzinu buducu minutazu ). Fali jos jedan vrhunski igrac na dvojki-trojki osim ako Johnson ne pocne pruzati odlicne partije za vrhunske rezultate.
Ma JJ ce biti najbolji kada bude najpotrebnije. Takav je on kroz cijelu karijeru. Cijelu sezonu igra 40% i onda u PO rasturi. Tempira formu.

Mirza odlican sinoc, raduje 30 minuta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 05 jan 2015, 11:31

Uh, jedva sam jutros ustao. Mirza je u napadu bio solidan, iako je nekoliko vaznih trica fulio (kad god se lomio rezultat). Međutim, odbrana mu je nekad i vise nego smijesna. Ovdje sam vec spominjao, a i ponovit cu. Mirza ne zna branit pick-a. Uzas kako ispada. A veceras je pokazao jos jednu svoju slabu tacku, a to je udvajanje. Cak je reziser to fino objasnio i nacrtao kako je Mirza pogrijesio. Covjece, on pomaze na udvajanju u postu, i pusta samog Bosha na liniji za tri poena i ovaj naravno ne grijesi...Nekad ga ne razumijem. Nekad nikakve logike nema u njegovim odbrambenim zadacima i to je ono sto nije uspio popraviti u ove tri godine. Nazalost...

Medjutim, prejeruje se Mirza sa pljuvanjem. Mirza je nas najbolji igrac u reprezentaciji! I treba mu dati podrsku i kad ga lose ide...a ne odmah drvlje i kamenje! Veceras double double :cool:
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 jan 2015, 11:40

Vedad87 je napisao/la:Uh, jedva sam jutros ustao. Mirza je u napadu bio solidan, iako je nekoliko vaznih trica fulio (kad god se lomio rezultat). Međutim, odbrana mu je nekad i vise nego smijesna. Ovdje sam vec spominjao, a i ponovit cu. Mirza ne zna branit pick-a. Uzas kako ispada. A veceras je pokazao jos jednu svoju slabu tacku, a to je udvajanje. Cak je reziser to fino objasnio i nacrtao kako je Mirza pogrijesio. Covjece, on pomaze na udvajanju u postu, i pusta samog Bosha na liniji za tri poena i ovaj naravno ne grijesi...Nekad ga ne razumijem. Nekad nikakve logike nema u njegovim odbrambenim zadacima i to je ono sto nije uspio popraviti u ove tri godine. Nazalost...

Medjutim, prejeruje se Mirza sa pljuvanjem. Mirza je nas najbolji igrac u reprezentaciji! I treba mu dati podrsku i kad ga lose ide...a ne odmah drvlje i kamenje! Veceras double double :cool:
pick slabo koji igrac dobro brani,inace ni Mirza ne bi ostajao sam na tricama,kada odradi pick &pop,roll :) obrati paznju na druge igrace,samo trazite neke sitnice kod Mirze :!:

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 05 jan 2015, 11:50

lumani je napisao/la:
Vedad87 je napisao/la:Uh, jedva sam jutros ustao. Mirza je u napadu bio solidan, iako je nekoliko vaznih trica fulio (kad god se lomio rezultat). Međutim, odbrana mu je nekad i vise nego smijesna. Ovdje sam vec spominjao, a i ponovit cu. Mirza ne zna branit pick-a. Uzas kako ispada. A veceras je pokazao jos jednu svoju slabu tacku, a to je udvajanje. Cak je reziser to fino objasnio i nacrtao kako je Mirza pogrijesio. Covjece, on pomaze na udvajanju u postu, i pusta samog Bosha na liniji za tri poena i ovaj naravno ne grijesi...Nekad ga ne razumijem. Nekad nikakve logike nema u njegovim odbrambenim zadacima i to je ono sto nije uspio popraviti u ove tri godine. Nazalost...

pick slabo koji igrac dobro brani,inace ni Mirza ne bi ostajao sam na tricama,kada odradi pick &pop,roll :) obrati paznju na druge igrace,samo trazite neke sitnice kod Mirze :!:

Sitnice? Prvo, pregledaj malo moje komentare u vezi Mirze ;) Ja ga vazda branim...ali on nije ALL STAR igrac i samim tim ima stvari koje on moze i mora popraviti. Njegova slaba odbrana nije sitnica ;) On nekad toliko slabo igra odbranu da se zacudim...ali ne samo ja, vec i strucnjaci koji ga prate. I pratim ja i druge igrace i skoro niko ne ispade u picku kao on ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 05 jan 2015, 11:57

Cijela ekipa uzasno brani pnr, meni je vise zasmetalo, i komentatori su to spomenuli, Bosh je ljevak i on želi da ide na lijevu stranu, a Mirza ga cijelo vrijeme usmjerava na tu stranu, tek pred kraj kad ga je usmjerio kontra uspio je nesto i odbranit s poludistance. Takvi propusti se ne smiju desavati, ajd da je to protiv nekog anonimusa, koji se ne skautira, ali protiv Bosha :neznam: Ako nista, Mirza je po meni neko sa visokim bbiq-om, što mu daje neku prednost nad ovim atletskim frikovima kojih ima tona u nba, zato mi je sinocna situacija i bila cudna. Idemo nocas protiv stare musterije Dirka proradit, svi preduslovi su tu, sut je bar malko proradio :-)

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 05 jan 2015, 12:07

lumani je napisao/la:

Ma ako je dobar blok nema tu odbrane. Znam da mnogi zele najbolje Mirzi, ali niko p&p i p&r nije uspio braniti 100%. A Bosha je morao usmjeravati na desnu stranu, to je istina. Kasnije se toga sjetio. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jan 2015, 12:10

ma kako su Bosh i Wade bili raspoloženi, niko ih ne bi mogao zaustavit' od igrača Netsa :D pitam se uopšte koliko igrača iz čitave NBA lige bi zaustavilo onakvog Bosha? igrao je protiv Bosha, koji je bio izuzetno raspoložen, a ne protiv nekog slabijeg igrača, pa da se toliko priča o lošoj odbrani :roll: isto kao što nije uspio branit' Lovea, šta ćeš

inače, bitno je da ga je trojka krenula, četiri komada, valjda i noćas ubaci 3-5 trojki :D sad je na broju od 48 ubačenih trojki u sezoni, još je to jako daleko od prošlosezonskih 136 :D al' et', ako ga šut konačno krene, vjerujem da će to izjednačit', ako ne i nadmašit' :D

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 05 jan 2015, 12:12

Nema veze, ovaj put je barem pokušavao igrati odbranu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 05 jan 2015, 12:44

Valja večeras mixat Mirzu i Juku :bih:
1921 !
05.06.1998

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 jan 2015, 17:29

Ovi sa thebrooklyngame ga ne yebu ni 2%. Zadnjih 10-ak utakmica nit mu daju ocjene nit ga komentarisu :mrgreen:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 05 jan 2015, 18:28

Vedad87 je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Sitnice? Prvo, pregledaj malo moje komentare u vezi Mirze ;) Ja ga vazda branim...ali on nije ALL STAR igrac i samim tim ima stvari koje on moze i mora popraviti. Njegova slaba odbrana nije sitnica ;) On nekad toliko slabo igra odbranu da se zacudim...ali ne samo ja, vec i strucnjaci koji ga prate. I pratim ja i druge igrace i skoro niko ne ispade u picku kao on ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 jan 2015, 19:00

MT33 dosta bolje sutira trojke s lijeve strane terena nego s desne...treba mu to neko reci i problem rijesen :D

Odbrana mu sinoc jeste bila losa, ali fazon je u tome sto mi samo njegov svaki korak pratimo pa vidimo neke nedostatke koje kod drugih igraca na primjecujemo...zamislite kada bismo svakog igaca pratili kao sto Mirzu pratimo, vidjeli bismo da nista bolji od njega nisu, bar vecina...
mi kada gledamo Netse, ne gledamo loptu, igru, vec gledaamo samo u Teleta, svaki njegov pokret, cak primjetimo i kada migne ili mu se sorc iz guzice izvuce...a u tom slucaju nikako objektivni ne mozemo biti.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 jan 2015, 19:21

[quote="hurem"]MT33 dosta bolje sutira trojke s lijeve strane terena nego s desne...treba mu to neko reci i problem rijesen :D

Odbrana mu sinoc jeste bila losa, ali fazon je u tome sto mi samo njegov svaki korak pratimo pa vidimo neke nedostatke koje kod drugih igraca na primjecujemo...zamislite kada bismo svakog igaca pratili kao sto Mirzu pratimo, vidjeli bismo da nista bolji od njega nisu, bar vecina...
mi kada gledamo Netse, ne gledamo loptu, igru, vec gledaamo samo u Teleta, svaki njegov pokret, cak primjetimo i kada migne ili mu se sorc iz guzice izvuce...a u tom slucaju nikako objektivni ne mozemo biti.[/quote

Fino si to rekao..Ima gore klip I neka pogledaju one 4 trice od Mirzeta i odbranu Miamia kod trica.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 jan 2015, 19:24

[youtube][/youtube]

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 05 jan 2015, 19:39

mirzatele je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kad se sjetim ove tekme :D Koliko sam samo puta pregledao sazetke, a i komentare Dirka i kompanije :D Ma nek bude upola ko prošli put, bit ce super :D

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 05 jan 2015, 19:44

Kad je vcrs tekma? I ima li slučajno na SK?

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 05 jan 2015, 19:54

Fidelito je napisao/la:Kad je vcrs tekma? I ima li slučajno na SK?
U 1.40h. Mislim da nema...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.