Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Pozdrav raja iz hladnog Cazina...Evo da se i ja javim,do sada sam kao gost redovito pratio Mirzinu temu i ovaj forum generalno,bas kao i Mirzine i Jukine utakmice...
Inace ja i moja braca smo svaku noc budni ili igramo NBA 2K15 ili pratimo tekme nasih reprezentativaca(aBd)...
Veceras Mirzine stare musterije,ajmo Mirza novi career high...
Inace ja i moja braca smo svaku noc budni ili igramo NBA 2K15 ili pratimo tekme nasih reprezentativaca(aBd)...
Uopce nije u Cazinu hladno ovih zadnjih par danaAdoCazin je napisao/la:Pozdrav raja iz hladnog Cazina...Evo da se i ja javim,do sada sam kao gost redovito pratio Mirzinu temu i ovaj forum generalno,bas kao i Mirzine i Jukine utakmice...

Welcome

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uhh bas jeste,zubato sunce biloOtelo je napisao/la:Uopce nije u Cazinu hladno ovih zadnjih par danaAdoCazin je napisao/la:Pozdrav raja iz hladnog Cazina...Evo da se i ja javim,do sada sam kao gost redovito pratio Mirzinu temu i ovaj forum generalno,bas kao i Mirzine i Jukine utakmice...
Veceras Mirzine stare musterije,ajmo Mirza novi career high...![]()
Welcome

Hvala drug...
Ma kako je bilo prosle sedmice tj. ona prva 4 dana ovo je ljeto 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
to sam i ja pomislioVedad87 je napisao/la:Kad se sjetim ove tekmeKoliko sam samo puta pregledao sazetke, a i komentare Dirka i kompanije
Ma nek bude upola ko prošli put, bit ce super

3 satasamirr je napisao/la:Još 5 sati i 30-ak minuta
Ja ode probati zaspati do pola 2 jmirzatele je napisao/la:3 satasamirr je napisao/la:Još 5 sati i 30-ak minuta

Ma bacis jedan film, kakvo spavanjeOtelo je napisao/la:Ja ode probati zaspati do pola 2 jmirzatele je napisao/la:3 satasamirr je napisao/la:Još 5 sati i 30-ak minuta

Otelo je napisao/la:Ja ode probati zaspati do pola 2 j

Do 01.40h se spava

A 10min da se dignem iz kreveta, nadjem stream, namjestim, bacim koji postJanez je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ja ode probati zaspati do pola 2 j![]()
![]()
Do 01.40h se spava

@mirzatele vecinom gledam serije a ne da mi se ustajati da promjenim epizodu

Popio sam dzugum kafe, tesko cu zaspati

Kad bi veceras upolovio Career High bio bi presretan.
Ajmo Mirzete, oderi im guzove

Ajmo Mirzete, oderi im guzove

Jedan grad, jedna ljubav!
Mozda Mirza veceras bude u prvoj petorci, posto se radi u back to back utakmici. Ne mogu da nadjem informaciju u vezi KG-a, ako neko naleti na nju, nek javi sto prije.

Nets say Deron Williams (sore left side) is "probable" for tonight's game.
Cekamo vec 4 god ovo, Mirza ajde veceras poludi
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ko zna spanski?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
pola nisam čuo zbog galame, al' pitali su ga dokle mogu dogurat' Netsi, on je rekao da treniraju, ovo ono i da se nadaju da će doći što dalje, onda su ga pitali za Bojana, pa je rekao da mu je teško, da se navikava, da ima iste probleme što je i on imao, pa su ga pitali nešto za Laboral Kutxa-u, njegov bivši klub iz Španije, valjda da uporedi tim u kome je on igrao i sada, al' zbog buke nisam čuo, osim da je na kraju rekao nešto u fazonu, da budu dobra ekipa za dvije-tri godine
Deron i KG out.
Deron Williams and Kevin Garnett are both OUT vs. the Mavericks.
Tele sa klupe.Brook Lopez will start at center alongside Mason Plumlee.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 05 jan 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
ne da se usranom do potoka, Tele vjerovatno počinje, a D-Will ne igra 
ko će gledat' onog debila, nogu slomio dabogda

ko će gledat' onog debila, nogu slomio dabogda

Bice nerviranja i veceras