Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Alen Islamović - Aida
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ako ovdje ima poznavaoca ovog benda nek baci playlistu najboljih pjesama. Ne ide mi se sad kroz citavu diskografiju

@cala, meni su najbolje bile: Forsaken, Stupify, Down With the Sickness, Liberate i obrada Shout, ali slusao sam ih prije 100 godina, ne znam novije nista.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Sve nabrojao a zaboravio -Stricken-, a to im je opus magnum.....@cala, meni su najbolje bile: Forsaken, Stupify, Down With the Sickness, Liberate i obrada Shout, ali slusao sam ih prije 100 godina, ne znam novije nista.
[youtube][/youtube]
Rino nemoj mi High Hopes postavljati, na tu pjesmu sam posebno slab..a i Division Bell, meni najbolji album PF
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
@Astren, prvi put cujem za nju... poslusao album The Sickness par puta i zasitio se.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- akisarajevo92
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
the most incredible man in the world
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

- theboss_RD07
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Giuseppe1 i 7 gostiju.