FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi koji praitite danasnje tekme imate temu http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=3&t=2527
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samir_tm87
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:Svi koji praitite danasnje tekme imate temu http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=3&t=2527
bgm bistrik imas ti previse posla ovdje , odo i ja trazit mod-a

-
- Kontakt:
Ljudi kolko je bilo juce navijaca na utakmici?????
- samir_tm87
- Kontakt:
6000-7000 tako negdje 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Na temi na kojoj se predvidjaju rezultati tj. tipovi dosta drugih navijaca nam je predvidjalo redom: X protiv Celika, lagani poraz u Sirokom, neugodnu Zvijezdu i jos jedan X, poraz od Zrinjskog koji je previse bodova kuci izgubio, X ili poraz te prekid naseg niza na utakmici sa Slavijom (Slavija prosula puno bodova pa ce se vaditi na Grbavici) a bi to sto bi.
Idemo dalje!

Sljedeca stanica, stadion Grbavica, utakmica sa Travnikom!
Idemo dalje!

Sljedeca stanica, stadion Grbavica, utakmica sa Travnikom!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
Zna li neko tacan termin utakmice protiv travnika?
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug u potpunosti se slazem sa tvojim teksom osim sa jednim djelom ,a to je sto se tice ovog igraca H.Bešlija taj po meni i mnogim mojim prijateljima ne moze igrati ni u famosu a kamoli u timu ko sto je zeljeznicar ti si zapamtio jedan njegov prodor a nisi zapamtio minimalno 15 izgubljeni lopti a to je i previse za jednog igraca koji igra na njegovioj pozicijiBlueSharks je napisao/la:Poslušat ćemo moderatora i da okrenom priču o igri, a ne navijanju. Evo kako sam ja vidio sinoćnju igru i svakog igrača pojedinačno.
BlueSharks je napisao/la:E da nešta šarnem o utakmici. Sve u svemu mogu reći da sam zadovoljan, a isto tako mogu reći da mi je ovo jedna od čudnijih utakmica. Bogičević sjajan, extra pojačanje, strpo je Spalevića u dzep, Mešić standardno odličan, skoro pa bez greške. Radovanović isto kao Mešić. Bajić FENOMENALAN, vremenom mi se nevjerovatno dopao i sad mogu reći moj najdraži Željin igrač. Ćuluma je suvišno komentarisati, sve pohvale. M.Bešlija trudi se, bori al nije to to, po meni uz Popovića večeras najslabiji. H.Bešlija po meni sjajano odigrao, samo još da je onu priliku iskoristio kad izredao 2-3 i izašao sam pred golmana. Ne znam zbog čega njega raja ne gotivi i kako god odigra ne valja. Bekrić nije bilo loše, igračima poput njega najviše smeta ovakav teren i tu ga mogu malo opravdati, mada je i večeras i više nego solidno uradio svoj posao. Bučan ponovo jedan od bolji. Svoje je uradio izborio penal i prekršaj kod gola i to je to. Još da je iskoristio onu priliku kad je sam izašao pred golmana, da je imalo razmišljao mogao je izboriti faul i direktni crveni golmanu. Popović vrlo loš, jes se borio, trudio al valjda je Osimu jasno da on ne može nikako sam igrati, kad je ušao Rovčanin i on je počeo bolje igrati iako se dotad istrošio momački. I na kraju Šeha kapitenski, bez greške, iz utakmice u utakmicu sve je manje zvižduka, mislim da je vrijeme da se i aplauzi počnu dijeliti za njegove intervencije.
I da ne zaboravima onog smrdljivog divljaka Spalevića, njega definitivno treba deportirati u Srbiju. Opet je provocirao sa svoja tri prsta. I pored toga konstanto je tražio neku frku da pokaže svoj divljački arsenal.
- samir_tm87
- Kontakt:
adis_macak je napisao/la:Zna li neko tacan termin utakmice protiv travnika?
Datum: 03.04.2010. u ??.?? sati ~ rijetko tko ce ti to sad znat

mislim da je u 18.00.samir_tm87 je napisao/la:adis_macak je napisao/la:Zna li neko tacan termin utakmice protiv travnika?

Eno ti snimak na bihsoccer, pa mi nađi da je izgubio više od 3(TRI) lopte. Šta ste više navalili na momka?! Eto vi bolje znate od Amara.ZELJO MOJA je napisao/la: drug u potpunosti se slazem sa tvojim teksom osim sa jednim djelom ,a to je sto se tice ovog igraca H.Bešlija taj po meni i mnogim mojim prijateljima ne moze igrati ni u famosu a kamoli u timu ko sto je zeljeznicar ti si zapamtio jedan njegov prodor a nisi zapamtio minimalno 15 izgubljeni lopti a to je i previse za jednog igraca koji igra na njegovioj poziciji

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
MA NEK NE ZNAMO MNOGO AL NECE ON OSTATI JOS KOD NAS DUGO TO JE SRECA HEHEHEEEEŽeljovac je napisao/la:Eno ti snimak na bihsoccer, pa mi nađi da je izgubio više od 3(TRI) lopte. Šta ste više navalili na momka?! Eto vi bolje znate od Amara.ZELJO MOJA je napisao/la: drug u potpunosti se slazem sa tvojim teksom osim sa jednim djelom ,a to je sto se tice ovog igraca H.Bešlija taj po meni i mnogim mojim prijateljima ne moze igrati ni u famosu a kamoli u timu ko sto je zeljeznicar ti si zapamtio jedan njegov prodor a nisi zapamtio minimalno 15 izgubljeni lopti a to je i previse za jednog igraca koji igra na njegovioj pozicijiPresmiješno! Da je dao jedan gol iz one dvije prilike, koje je sam stvorio, bilo bi sad da je ekstra! A naravno da nećeš spomenuti nijedan njegov prodor i ubačaj po strani ili izborene faulove. Ti i tvoji drugovi znate najbolje
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
al necemo se svadjati valjda oko nekog pojedinca u timu
za mene je trenutno ljepse vidjeti da su pitari prestali da lete sada rone heheeee
za mene je trenutno ljepse vidjeti da su pitari prestali da lete sada rone heheeee
Nek' bude kako bude. Ko god da igra za nas i bori se, treba ga podržati 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo Coca protiv Jahe. Sad počelo. Igraju obojica od početka.
http://www.atdhe.net/16211/watch-aek-at ... ios-athens
http://www.atdhe.net/16211/watch-aek-at ... ios-athens
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ovo kolo je za nas odlicno zavrsilo sto se tice rezultata ostali ekipa.Realno tesko je bilo ocekivati kiks Borca,ali su zato:Sarajevo,Zrinjski i donekle Siroki ispali iz utrke za prvaka porazima.Zrinjski igra lose i ima veliki bodovni zaostatak za nama.Mislim da ce nama biti puno lakse u Prijedoru jer Rudar polako bjezi iz opasne sezone tako da nece imati toliki imperativ sigurno da bi on bio puno veci da mu je Zrinjski bod ili sva tri uzeo.Srajevo je u krizi jos kad se uzme u obzir da sljedece kolo gostuju Laktasima,a tu je uz Tusanj veoma tesko uzeti bod,a kamoli tri.Siroki jos uvijek ima sansi,ali su one znatno umanjene danasnjim porazom.Velez po meni nema sanse za titulu.
Tako da po ovome jedino mi i Borac ostajemo u utrci za titulu.Nadam se porazu Borca u Mostaru
te nasoj rutinskoj pobjedi protiv Travnika.

Tako da po ovome jedino mi i Borac ostajemo u utrci za titulu.Nadam se porazu Borca u Mostaru

AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
de prestanite vise postavljat te slike... vidio sam 15 istih u proslih 4-5 stranica 

mislim da ce se sve naredne igrati u u terminu 20 i 15 pa cak moguce je zadnje kolo na grbavici da se igra 20 i 30, 20 i 45nime_tm87 je napisao/la:mislim da je u 18.00.samir_tm87 je napisao/la:adis_macak je napisao/la:Zna li neko tacan termin utakmice protiv travnika?
btw: sinoc nije bilo 6000-7000...moje misljenje je da je bilo oko 4500
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ljudi ne znam sta vi mislite, ali ja sam za to da onom idiotu sto je sinoc upao u teren treba j mater za sva vremena!
Ispricano prepricano mislim da je vrijeme da se vratimo FK Zeljeznicaru a da malo popustimo s desavanjima na tribinama i oko njih!!Manijakk je napisao/la:Ljudi ne znam sta vi mislite, ali ja sam za to da onom idiotu sto je sinoc upao u teren treba j mater za sva vremena!

A sta tu ima da se prica, titula, kup i zdravo 

Trenutno korisnika/ca: b00t, knoa, Komercijala19, Levin, Majestic-12 [Bot], Orvel, Paromlinac i 59 gostiju.