A de mi recite, pošto sam rijetko na ovom pdf-u od kako je pauza (samo se preyebavaju sa malenim), jel' to sada kao Memić neće biti trener jer Greda želi nekog drugog ili?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bolje rjesenje od Memica kako god okrenes. Ja kad bih birao od nasih trenera Jusufbegovic je po meni daleko najbolji izbor, al nasi problemi su druge prirode. Ne moze se pita od goovana praviti..invincible1921 je napisao/la:kaze avaz odovic trener
Nije Avaz nego Sport Avaz, jako bitna razlika.invincible1921 je napisao/la:kaze avaz odovic trener
LapsusSteph je napisao/la:Nije Avaz nego Sport Avaz, jako bitna razlika.invincible1921 je napisao/la:kaze avaz odovic trener

Smislio je da pokaze ko je glavni baja, cim je Amar otisao momentalno se pobunio zbog Memica i evo sad pocinje prica oko ovih Misimovica, zasto nisu prije dosli? Nista jarane nije slucajno, rekoh ja da je atmosfera u klubu nezdrava i da mnogi jedva cekaju da Amaru vide ledja. Sujeta i ljubomira, nista drugoennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
Trebali smo sa Memicem izgurati ovu sezonu.
Sta je Gredic smislio sa ovim remontom u strucnom stabu i biznismenima koji ce nas kao pogurati ostaje da vidimo.
perodeformero je napisao/la:Smislio je da pokaze ko je glavni baja, cim je Amar otisao momentalno se pobunio zbog Memica i evo sad pocinje prica oko ovih Misimovica, zasto nisu prije dosli? Nista jarane nije slucajno, rekoh ja da je atmosfera u klubu nezdrava i da mnogi jedva cekaju da Amaru vide ledja. Sujeta i ljubomira, nista drugoennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
Sta je Gredic smislio sa ovim remontom u strucnom stabu i biznismenima koji ce nas kao pogurati ostaje da vidimo.

Sto mi je ovo nekako poznato, kao da sam vec negdje cuo..Na Grbavici nista nece biti kao prije..

Ne diprterabajt je napisao/la:perodeformero je napisao/la:Smislio je da pokaze ko je glavni baja, cim je Amar otisao momentalno se pobunio zbog Memica i evo sad pocinje prica oko ovih Misimovica, zasto nisu prije dosli? Nista jarane nije slucajno, rekoh ja da je atmosfera u klubu nezdrava i da mnogi jedva cekaju da Amaru vide ledja. Sujeta i ljubomira, nista drugoennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
e ti si odma doso traziti mahane i pametovati. Dok je bio amar njega si blatio sad si udario po ovima pa dokle vise pitaru.
Jos si bio prije sahat napisao komentar o sjednici ovo ono pa si ga onda izbrisao i napisao nesto drugo.
Znamo i mi situaciju u klubu! Odović ima bar iza sebe trenerskog iskustva, bar je nekog vodio ... Diskutabilno! Gredić "smislio", remont, kakvi su to zaključci? Ne znam, ne mogu da vjerujem da ga branim (Gredića), požuruješ sa mišljenjem i osuđuješ čovjeka koji ipak želi iskusnijeg/boljeg na klupi, je li to loše? Po meni, forsiranje Memića je suprotno. On zna situaciju? Je li to jedini razlog da bude ŠSŠ, je li se tako dovode treneri u klub, zato što razumije situaciju ili zato što treba znati nešto?ennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
To ukucanima mozes prosipati, ovdje ne mozes. Imam pravo da kazem sto mi smeta, a smeta mi svasta. Gredic nije neko ko moze biti na celu kluba kakav je Zeljo, tacka. Moje misljenje bilo i ostaloterabajt je napisao/la:Sta je ? Drugi dan kad si se registrovao rekao sam da smrdis na pitarluk i kad pogledam tvoje postove ni jedan pozitivan nisam nasao. Trebao da ohladis od komentarisanja na ovoj temi neko vrijeme ako nije neki problem.
 Jos da mi pocnemo pricu o "setanju ligom" i da posaljemo koga da popije kafu sa Misimovocem i gdje bi nam kraj bio
  Jos da mi pocnemo pricu o "setanju ligom" i da posaljemo koga da popije kafu sa Misimovocem i gdje bi nam kraj bio  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.