FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mehmed Janjoš podnio ostavku!
Nakon poraza od Travnika Mehmed Janjoš podnio je ostavku na mjesto trenera FK Sarajevo
Nakon poraza od Travnika Mehmed Janjoš podnio je ostavku na mjesto trenera FK Sarajevo. Ovu vijest potvrdio je i prvi čovjek bordo tima Hajrudin Šuman.
„Istina je. Janjoš je podnio ostavku na mjesto trenera. Za sutra je u 13 sati zakazana pres konferencija, nakon čega ćete dobiti više informacija“, izajvio je Šuman.
Podsjetimo, Sarajevo je uvezalo dva uzastopna poraza s čime polako gube korak za vodećim ekipa, kao i mjestom koje naredne sezone vodi u Evropi. Svoj glas jučer su digli i navijači, koji se kako se čini neće zadovoljiti samo odlaskom Janjoša, već će tražiti i odlazak čelnih ljudi Uprave FK Sarajevo.
izvor sport centar
Nakon poraza od Travnika Mehmed Janjoš podnio je ostavku na mjesto trenera FK Sarajevo
Nakon poraza od Travnika Mehmed Janjoš podnio je ostavku na mjesto trenera FK Sarajevo. Ovu vijest potvrdio je i prvi čovjek bordo tima Hajrudin Šuman.
„Istina je. Janjoš je podnio ostavku na mjesto trenera. Za sutra je u 13 sati zakazana pres konferencija, nakon čega ćete dobiti više informacija“, izajvio je Šuman.
Podsjetimo, Sarajevo je uvezalo dva uzastopna poraza s čime polako gube korak za vodećim ekipa, kao i mjestom koje naredne sezone vodi u Evropi. Svoj glas jučer su digli i navijači, koji se kako se čini neće zadovoljiti samo odlaskom Janjoša, već će tražiti i odlazak čelnih ljudi Uprave FK Sarajevo.
izvor sport centar
.............::za bordo-bijele::.............
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
Gdje god bili uvijek smo korak ispred vaS
... VAMOS SARAJEVO ! ...
ency_hz87 je napisao/la:Mehmed Janjoš podnio ostavku!
izvor sport centar
Ako ode ova uprava koda smo prvaci Premijer Lige,ali ja nesto nevjerujem da ce se to desit!

Joj kad bi se vratio sad Husref ! Inače, gdje on sada ?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
cestitam vam na ostavci Janjosa sad trebte ovo iskoristiti da otjerate i ostale iz uprave.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Slobodan je,ali nebi valjalo sad da se vrati,uprava bi raji zamazala oci za njim kao trenerom i glavni problem bi pao u drugi plan...mislim da ni on nije lud da se vrati u trenutku kad su svi u klubu na udaruZagor je napisao/la:Joj kad bi se vratio sad Husref ! Inače, gdje on sada ?
Husref ce se vratiti ali kad ovima vidimo ledja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
moje misljenje da trebaju u paketu da idu, janjos prvi, a ostali za njim!!
na sjeveru uvijek spica
- TheManiacs
- Kontakt:
Mehmed Janjoš podnio je ostavku na mjesto trenera Fudbalskog kluba Sarajevo, nakon poraza bordo ekipe od Travnika.
ovo je 12-ti trener koji se promjenio u nasoj ligi
ovo je 12-ti trener koji se promjenio u nasoj ligi

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
miky_hz je napisao/la:Slobodan je,ali nebi valjalo sad da se vrati,uprava bi raji zamazala oci za njim kao trenerom i glavni problem bi pao u drugi plan...mislim da ni on nije lud da se vrati u trenutku kad su svi u klubu na udaruZagor je napisao/la:Joj kad bi se vratio sad Husref ! Inače, gdje on sada ?
Nije provjerena informacija,ali se prica da Suman navodno nekom novinaru izjavio da on nece podnijeti ostavku ni pod pritiskom Hordi,jer ga navijaci nisu ni doveli,ali ako ga skupstina smjeni da ce otici.Problem je dok se skupstina skupi kraj prvenstva.To je ono sto cijelo vrijeme pricamo nece se povuci!Sad ce gledati da Husrefa,ili nekog dobrog trenera dovedu bace prasinu i sve po starom.

- kupus army
- Kontakt:
nece doci husref budite sigurni,neki dan sam bio blizu njega na utakmici u janji i neki covjek ga je pitao dal ima namjeru u sarajevo da se vraca,a on je rekao da se zasitio nase lige,a i pogotovo zbog ove uprave sarajeva.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Kad bi vam se Husref vratio da malo uvede reda u svlacionicu ....
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Dosao bi Husref odmah,samo da se rijesimo ovih debila iz uprave,al dobro je bar je krenulo 1 po 1 lagano noga.
Ja ne znam kako čovjek može spavati, ako je onoliki broj ljudi protiv njega !cena je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Slobodan je,ali nebi valjalo sad da se vrati,uprava bi raji zamazala oci za njim kao trenerom i glavni problem bi pao u drugi plan...mislim da ni on nije lud da se vrati u trenutku kad su svi u klubu na udaruZagor je napisao/la:Joj kad bi se vratio sad Husref ! Inače, gdje on sada ?
Nije provjerena informacija,ali se prica da Suman navodno nekom novinaru izjavio da on nece podnijeti ostavku ni pod pritiskom Hordi,jer ga navijaci nisu ni doveli,ali ako ga skupstina smjeni da ce otici.Problem je dok se skupstina skupi kraj prvenstva.To je ono sto cijelo vrijeme pricamo nece se povuci!Sad ce gledati da Husrefa,ili nekog dobrog trenera dovedu bace prasinu i sve po starom.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
- Kontakt:
lijepo
))))

ako je neko bio u travniku moze li mi se javiti na pm?
cena je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Slobodan je,ali nebi valjalo sad da se vrati,uprava bi raji zamazala oci za njim kao trenerom i glavni problem bi pao u drugi plan...mislim da ni on nije lud da se vrati u trenutku kad su svi u klubu na udaruZagor je napisao/la:Joj kad bi se vratio sad Husref ! Inače, gdje on sada ?
Suman i nije na udaru i u njemu se ne vidi preveliki problem mislim nije ni njegovo za Ramazana ali on nije na udaru kao ta famozna trojka Zvaljak,Merdanovic i Alihodzic od kojih se traze da odu...
U svakom slucaju bitno je da nije mrtva tacka desava se nesto,pritiskaju ih sa svih strana,mislim i da se cekaju ti famozni izbori za mjesto u savezu da se i tu vidi ko ce kako proci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ta trojka nemogu da, ime od muke reci samo platu dizu, nek neko ako zna kaze da su i jednu stvar korisnu uradili za F.K.Sarajevo da im se odma izvinem! 

Ako guto Suman nije problem ja ne znam ko je. Ako on ne ide nemora onda niko.
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ljudi jel istina da sutra od 13 00 Husref preuzima sarajevo
Ma to su nagadjanja samo ili bolje receno nade mnogih.ZELJO MOJA je napisao/la:ljudi jel istina da sutra od 13 00 Husref preuzima sarajevo
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
ne znam dali su nagadjanja al sam to cuo danas na kafici u makijatu da zele sa njim da zamazu navijacima ociiiButmiran je napisao/la:Ma to su nagadjanja samo ili bolje receno nade mnogih.ZELJO MOJA je napisao/la:ljudi jel istina da sutra od 13 00 Husref preuzima sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], laznokrilo, NeSamSafetee, Proximic i 25 gostiju.