Ajmo jos Hodzica vratit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Niko te nije pito za mišljenje, seres već sa stotog računa stalno, neku negativnost unosis dosta te vise bilo...perodeformero je napisao/la:To ukucanima mozes prosipati, ovdje ne mozes. Imam pravo da kazem sto mi smeta, a smeta mi svasta. Gredic nije neko ko moze biti na celu kluba kakav je Zeljo, tacka. Moje misljenje bilo i ostaloterabajt je napisao/la:Sta je ? Drugi dan kad si se registrovao rekao sam da smrdis na pitarluk i kad pogledam tvoje postove ni jedan pozitivan nisam nasao. Trebao da ohladis od komentarisanja na ovoj temi neko vrijeme ako nije neki problem.
Odovic za mene nema nikakvu osjetniju referencu vise u odnosu na Memica,prosao je pola premijerligaskih klubova,nesto je sa Slavijom osjetnije uradio i to je to. Memic je ucestvovau u osvajanju mnogih trofeja,bio je 4 godine uz Amara imao je od koga da uci i kupi fazone tako da mi se ova brza smjena cini nelogicnom.Mislim da Gredic ima licno nesto protiv Memica.Adviser je napisao/la:Znamo i mi situaciju u klubu! Odović ima bar iza sebe trenerskog iskustva, bar je nekog vodio ... Diskutabilno! Gredić "smislio", remont, kakvi su to zaključci? Ne znam, ne mogu da vjerujem da ga branim (Gredića), požuruješ sa mišljenjem i osuđuješ čovjeka koji ipak želi iskusnijeg/boljeg na klupi, je li to loše? Po meni, forsiranje Memića je suprotno. On zna situaciju? Je li to jedini razlog da bude ŠSŠ, je li se tako dovode treneri u klub, zato što razumije situaciju ili zato što treba znati nešto?ennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
Trebali smo sa Memicem izgurati ovu sezonu.
Sta je Gredic smislio sa ovim remontom u strucnom stabu i biznismenima koji ce nas kao pogurati ostaje da vidimo.
@invincible1921
Hvala za muštuluk! Te novine ne čitam ima bar 15 godina! Ja sam zadovoljan, kad bi bila istina, a nadam se i većina Željinih navijača a i forumaša (kako sam imao priliku pročitati na forumu).

ma inače se odino ime dovodi u kombinacije kad je riječ o šefu stručnog štaba, a ne mogu da formiram mišljenje nikako..storm_raider je napisao/la:Nije Odovic u pitanju, naveo sam gore iznad o kome se radi. Ko hoce neka vjeruje, ko nece ne mora.

Ovim bi trebao biti završen proces koji je u medijima označen kao buran završetak godine za najveći bh. klub ..![]()
http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-sj ... ora/12946/
partner se ne traži od juče, ako se konačno našao ni to se nije desilo juče, i amar je u sve bio uključen. priča ti damfa.perodeformero je napisao/la:Smislio je da pokaze ko je glavni baja, cim je Amar otisao momentalno se pobunio zbog Memica i evo sad pocinje prica oko ovih Misimovica, zasto nisu prije dosli? Nista jarane nije slucajno, rekoh ja da je atmosfera u klubu nezdrava i da mnogi jedva cekaju da Amaru vide ledja. Sujeta i ljubomira, nista drugoennis je napisao/la:Po meni je Memic bolji,zna situaciju u klubu,sve igrace u dusu,sistem rada. Odovic nije nikakav nivo iznad.
Trebali smo sa Memicem izgurati ovu sezonu.
Sta je Gredic smislio sa ovim remontom u strucnom stabu i biznismenima koji ce nas kao pogurati ostaje da vidimo.
Slazem se za ovaj dio kako smo najljepsi fudbal igrali dok je trener bio Odovic.storm_raider je napisao/la:Dobar je Oda, a i radio je kod nas. Mi ljepsi fudbal nakon rata nismo igrali kao u tom dijelu sezone dok nas je Odovic vodio. Naravno da to za VRS nije istina, ali bezveze ga spominjete. Avaz je "pobrkao loncice" o Vladi Capljicu se radi. Napisao sam iznad.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 26 gostiju.