FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Oda bolji od Memica, ali nije ni Oda za nas. Nama treba neko ko zna sa djecom i spreman je rizikovati s njima.
Gredić: Moramo pokazati investitorima da smo transparentni
Lijepo je vidjeti,da i kod komsija situacija ide na bolje.
Vidim i naslove na raznim sportskim portalima,gdje Gredic najavljuje bolje dane, samo još malo da se izdrži. Ubrzo ce vam,i novi trener.Super vas krenula,ova nova godina.
Svaka čast, komšije.
Lijepo je vidjeti,da i kod komsija situacija ide na bolje.
Vidim i naslove na raznim sportskim portalima,gdje Gredic najavljuje bolje dane, samo još malo da se izdrži. Ubrzo ce vam,i novi trener.Super vas krenula,ova nova godina.
Svaka čast, komšije.
Prosli put kada je Amar otišao nedugo za njim došao je Oda, igrali smo lijepo sa njim, sjećam se njegovih protesta u Travniku protiv sudije, e tad je Oda bio pola godine i nakon toga znamo sta se desilo, danas mi imamo ekipu i igrače dovoljne za evropske lige, ali postavlja se pitanje šta kasnije hocemol se svake godine krpit sa trenerima, ko god da dođe Oda ili Čapljic treba ga pustit da radi ne skidat odma glavu ako nas Široki pobijedi, što se tiče Memica može odgovorit na mjestu pomoćnog trenera ali ako je višak nismo mi socijalna ustanova ima klubova gdje se moze dokazat kao šef stručnog štaba, ovi Misimovici mi nisu jasni dok ne ubace koju marku sve.će.mi biti nejjajsniji isto kao onaj bananama, mi imamo kurs na mladim našim igračima toga se treba držati i uz dva tri dobra igrača moze se mnogo u ovoj ligi, iskreno ako nam niko ne ode i sa oporavljenim Stanom spremnim Hasanovicem i dobrim pripremama mi ćemo glatko izboriti Evropu, a Oda će znati kako sa Vareom gdje će biti Najkorisniji,fali nam jos dobar stoper i eto, ništa nije strasno samo se treba držati svojih snaga a ne upadati u dublje dubioze, ako je otiso Amar nisu ostali.ljudi koji vode klub retardirani.
Gledam Gredu na ss.ba i djeluje mi kao da zna šta radi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prosli put kada je Amar otišao nedugo za njim došao je Oda, igrali smo lijepo sa njim, sjećam se njegovih protesta u Travniku protiv sudije, e tad je Oda bio pola godine i nakon toga znamo sta se desilo, danas mi imamo ekipu i igrače dovoljne za evropske lige, ali postavlja se pitanje šta kasnije hocemol se svake godine krpit sa trenerima, ko god da dođe Oda ili Čapljic treba ga pustit da radi ne skidat odma glavu ako nas Široki pobijedi, što se tiče Memica može odgovorit na mjestu pomoćnog trenera ali ako je višak nismo mi socijalna ustanova ima klubova gdje se moze dokazat kao šef stručnog štaba, ovi Misimovici mi nisu jasni dok ne ubace koju marku sve.će.mi biti nejjajsniji isto kao onaj bananama, mi imamo kurs na mladim našim igračima toga se treba držati i uz dva tri dobra igrača moze se mnogo u ovoj ligi, iskreno ako nam niko ne ode i sa oporavljenim Stanom spremnim Hasanovicem i dobrim pripremama mi ćemo glatko izboriti Evropu, a Oda će znati kako sa Vareom gdje će biti Najkorisniji,fali nam jos dobar stoper i eto, ništa nije strasno samo se treba držati svojih snaga a ne upadati u dublje dubioze, ako je otiso Amar nisu ostali.ljudi koji vode klub retardirani.
Stanić neće igrati do kraja sezone , neki dan sam čitao njegovu izjavu .
Stanić neće igrati do kraja sezone , neki dan sam čitao njegovu izjavu .
Brkica
-
KontraNogama
- Kontakt:
Ama jasno buraz da zna. za ove nase uslove ima iskustvo, nije neobrazovan, ostao uz Amara dok se sve ovo zakuhavalo i otkuhavalo. pa nismo Man.Unt. pa da sad gledamo ko je od pet najboljih na svijetu dovoljno dobar za nas. Ovo ovde je jedna vrsta rata, valja napravit rucak ni od cega.Virtu4l je napisao/la:Gledam Gredu na ss.ba i djeluje mi kao da zna šta radi.
Treba podrzat ovaj kurs i to je to. Ovo neko spomenu nisu strani investitori ali bolje ista nego nista.
Haloooo, u Bosnu nece ni S.Arabija da ulozi osim da napravi dzamiju. Dobro je da u ovoj zemlji nadjes ikoga ko ce malo da rizikuje u sportu. Eno onaj tuzlak dao svoju lovu za Slobodu cisto iz ljubavi, a statuta nidje, mogu ga izlevatit kad god budu htjeli. Kod nas ce se nesto odradit pa kad malo stanemo na svoje noge onda moze prica o nakim strancima. Ako i ovo prodje,puna saka brade.
Samo naprijed Zeljo je vjecan.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
samo da statut prodje na skupstini:imaju dvije zainteresovane strane za ulaganje u klub (jedna sa zapada a jedna sa istoka)znaci ostaje nas JUG(koji nikom nedamo) i sjever (sa sjevera ne zelimo nista),malo sale al sam ozbiljan za ove prve dvije opcije,najavljivao sam prije dva mjeseca sta ce se desavati oko moguceg ulaganja a da dodam :za klub je najbitnije da skupstina odradi usvajanje i onda klub nece vise dolaziti u situaciju da ga neciji potpis koci za dobijanje licence...pozzz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ma dobro, zapravo nista posebno i ne znamo. Skupstina je najvaznija, pa cemo vidjeti kako ce ovi prijedlozi proci na skupstini. Do tada se nista nije ni desilo. Prakticno su nam kazali da nesto rade i da postoje neki subjekti koji bi uz korekcije statuta ako se ne varam, mogli prici klubu i malo podici nivo poslovanja. Sve su ovo prijedlozi, konkretno i ne mogu biti izlozeni nesto detaljnije dok ne prodje skupstina, pa ne mozemo ni znati u kojem smjeru nas ovo moze odvesti, odnosno kakav bi trebao biti plan i sta bi mi tu mogli dobiti i pod kojim uslovima. Treba biti oprezan sa ovim, a ne sumnjam da nasi ljudi u klubu ispravno razmisljaju. Ostaje nam da cekamo sta ce da se desi.
Sto se tice odabira strucnog staba, volio bih da u svim kombinacijama kao pomocnik bude Edis Mulalic, pa zasto da ne i Almir Memic, samo da ostane na svom mjestu. Volio bih i dobrog trenera golmana, jer je ovo cirkus sto sada imamo na toj poziciji. Tu trebamo isto ojacati. Svako ime koje bude sef ovim nabrojanim je dobro doslo, jer oba ova trenera koja se spominju imaju svoje atribute, a opet su nasi ljudi iz svijetle istorije kluba.Kada bi uz Odu ili Capljica ostali Mulalic i Memic, imali bi dobar spoj trenera koji su stalno u ovom klubu, Mema uz prvi tim, a Edis koji je maksimalno upoznat sa nasom skolom. Dodamo li Adzema koji bi trebao usko saradjivati sa ovom linijom kroz juniore i taj prelazni dio u prvi tim, to bi moglo biti dobro. Mada sa ovom ekipom koju imamo ne trebamo ni ocekivati neke velike pomake. Odovic voli da njegovi igraci igraju lopte, a mi u timu nemamo bas igrace koji mogu napraviti sitni vez. Capljic gura borbeniju varijantu i to bi moglo biti na ustrb ljepoti,ali i ekipa koju bi dobio bi mozda bolje mogla odgovoriti toj vrsti fudbala, sto je zapravo slicno Adzemovoj igri sa ovim igracima, jedino mozda uz neke pomake i promjene pozicija nekih igraca, da to Capljic malo iskusnije prepozna.
U svakom slucaju svaki ishod nam nije los, s obzirom na igracki kadar. Mi od trenera mozemo zahtijevati i traziti nesto novo i posebno samo onda kada budemo u stanju malo igracki da se popravimo. Mozda ce nam vrijeme uskoro to i donijeti. Zavisi od skupstine.
Sto se tice odabira strucnog staba, volio bih da u svim kombinacijama kao pomocnik bude Edis Mulalic, pa zasto da ne i Almir Memic, samo da ostane na svom mjestu. Volio bih i dobrog trenera golmana, jer je ovo cirkus sto sada imamo na toj poziciji. Tu trebamo isto ojacati. Svako ime koje bude sef ovim nabrojanim je dobro doslo, jer oba ova trenera koja se spominju imaju svoje atribute, a opet su nasi ljudi iz svijetle istorije kluba.Kada bi uz Odu ili Capljica ostali Mulalic i Memic, imali bi dobar spoj trenera koji su stalno u ovom klubu, Mema uz prvi tim, a Edis koji je maksimalno upoznat sa nasom skolom. Dodamo li Adzema koji bi trebao usko saradjivati sa ovom linijom kroz juniore i taj prelazni dio u prvi tim, to bi moglo biti dobro. Mada sa ovom ekipom koju imamo ne trebamo ni ocekivati neke velike pomake. Odovic voli da njegovi igraci igraju lopte, a mi u timu nemamo bas igrace koji mogu napraviti sitni vez. Capljic gura borbeniju varijantu i to bi moglo biti na ustrb ljepoti,ali i ekipa koju bi dobio bi mozda bolje mogla odgovoriti toj vrsti fudbala, sto je zapravo slicno Adzemovoj igri sa ovim igracima, jedino mozda uz neke pomake i promjene pozicija nekih igraca, da to Capljic malo iskusnije prepozna.
U svakom slucaju svaki ishod nam nije los, s obzirom na igracki kadar. Mi od trenera mozemo zahtijevati i traziti nesto novo i posebno samo onda kada budemo u stanju malo igracki da se popravimo. Mozda ce nam vrijeme uskoro to i donijeti. Zavisi od skupstine.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
KontraNogama
- Kontakt:
Je li ba Super reci ti nama koliko ovi indijanci iz skupstine koji nista ne rade mogu da nam koce ovaj nas put???super je napisao/la:samo da statut prodje na skupstini:imaju dvije zainteresovane strane za ulaganje u klub (jedna sa zapada a jedna sa istoka)znaci ostaje nas JUG(koji nikom nedamo) i sjever (sa sjevera ne zelimo nista),malo sale al sam ozbiljan za ove prve dvije opcije,najavljivao sam prije dva mjeseca sta ce se desavati oko moguceg ulaganja a da dodam :za klub je najbitnije da skupstina odradi usvajanje i onda klub nece vise dolaziti u situaciju da ga neciji potpis koci za dobijanje licence...pozzz
-
KontraNogama
- Kontakt:
Ama ko god dodje nece mu biti lako kao sto nije ni Adzemu pa se opet borio, malo grijesio, al u najboljoj namjeri.boccaccio je napisao/la:Ma dobro, zapravo nista posebno i ne znamo. Skupstina je najvaznija, pa cemo vidjeti kako ce ovi prijedlozi proci na skupstini. Do tada se nista nije ni desilo. Prakticno su nam kazali da nesto rade i da postoje neki subjekti koji bi uz korekcije statuta ako se ne varam, mogli prici klubu i malo podici nivo poslovanja. Sve su ovo prijedlozi, konkretno i ne mogu biti izlozeni nesto detaljnije dok ne prodje skupstina, pa ne mozemo ni znati u kojem smjeru nas ovo moze odvesti, odnosno kakav bi trebao biti plan i sta bi mi tu mogli dobiti i pod kojim uslovima. Treba biti oprezan sa ovim, a ne sumnjam da nasi ljudi u klubu ispravno razmisljaju. Ostaje nam da cekamo sta ce da se desi.
Ruku na srce trenutno nemamo kadar na terenu sa kojim mozes praviti razne kombinacije. Ne kritikujem samo konstatujem. Kako god okrenemo imamo sta imamo, i treba biti realan. Ove sezone ako odemo u evropu( licno mislim da nece biti problema) to je vise nego dovoljno. momci ce dobiti na iskustvu sto je takodje bitno.Tacno je da je trener moze mnogo doprinijeti ali ni jedan ne moze napraviti cudo. Vec sam rekao bi Oda ili Vlado bili pojacanje(uz duzno postaovanje prema Memi) ali cudo nece napraviti ni jedan , a svaki normalan navijac ne bi ni trebao ocekivati nesto specijalno. Po meni ovaj statut je vazniji od bilo kakvog plasmana ove godine. Trenutno se radi na stvarima koje ce biti krucijalne za funkcijonisanje i buducnost kluba.
Imajmo strpljenja i vjere. Nemojte da ne vidite sumu od drveta. Zeljo postoji gotovo sto godina, jedna sezona ne znaci nista.
Amin za ovo sto napisa @super samo da skupstina usvoji statut i time nam otvori put za boljitak u klubu. Jos ako ima zainteresovanih strana za ulaganje i saradnju jos bolje po nas.
Ako Bog da sve ce proci kako treba.
Ako Bog da sve ce proci kako treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dakle najitnije je da se usvoji ovaj statut i sve će krenuti na bolje. Mi trebamo biti samo strpljivi. Ubrzo će i prozivka, nek je vala prošao ovaj dosadni dio pauze, sad će ipak biti malo zanimljivije. Moguć povratak Hodžića 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nije mi bitno ti ko je trener ni ko je uprava, evropu moraju izboriti 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
KontraNogama
- Kontakt:
Ama mora se samo umrijet. Bio je Zeljo i u drugoj ligi pa nas je opet bilo sa zastavama i salovima vise nego ove godine.fedeltafrotta je napisao/la:nije mi bitno ti ko je trener ni ko je uprava, evropu moraju izboriti
- storm_raider
- Kontakt:
Dajte nemojte da vas budala zapali. Prijavite post i ignorisite. Statut ce biti usvojen u sljedecih 10 dana.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nikad ne kritikujem bez razloga ali po meni jako lose vremenski tempirano. Iz vise razloga a to je da su do sada trebali imati sve izdefinisano po pitanju kadra, jer pripreme krecu za koji dan.Znaci vec su se trebali baviti dolaskom novih igraca i slaganjem tima.A mi se bukvalno bavimo trenerskom pozicijom i zamjenom za Amara.
Isto tako opravdavam postupak Gredica da makne Memu jer je dogovor bio da ce mu Amar biti od pomoci, kako Amara nema logicno je da potrazimo kvalitetnije trenersko rijesenje.Na kraju krajeva u slucaju loseg rezltata svi bi gledali u Gredu i svaka mu cast kad preuzima odgovornost.
Za sve ostalo sacekati skupstinu i onda se dalje moze pricati bitno je samo da postoje dvije stvari da otvoris mogucnost investiranja i da to bude transparentno da bi se upste stekli preduslovi zainterosavanih ima sad je opet do kluba jer ne smiju propustati sanse.
Isto tako opravdavam postupak Gredica da makne Memu jer je dogovor bio da ce mu Amar biti od pomoci, kako Amara nema logicno je da potrazimo kvalitetnije trenersko rijesenje.Na kraju krajeva u slucaju loseg rezltata svi bi gledali u Gredu i svaka mu cast kad preuzima odgovornost.
Za sve ostalo sacekati skupstinu i onda se dalje moze pricati bitno je samo da postoje dvije stvari da otvoris mogucnost investiranja i da to bude transparentno da bi se upste stekli preduslovi zainterosavanih ima sad je opet do kluba jer ne smiju propustati sanse.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ne mislim ja da bi Amar tek tako otisao, a da vec imate spremne investitore. Ostao bi on sigurno da je sve tako sjajno kako prikazujete.
Na kraju je donesena i odluka da budućim sjednicama Izvršnog odbora prisustvuje sekretar Udruženja navijača FK Željezničar, čime se dodatno doprinosi transparentnosti u radu i razvijanju uzajamnog povjerenja uzmeđu Uprave i navijača našeg Kluba.
bistrikboy je napisao/la:O Megamixu ne znam nista kao ni o njegovim vlasnicima,ako se ne varam bave se uvozom necega.
Za početak ja bih bio zadovoljan i generalnim sponzorstvom.Megamix je osnovan 1993. godine i jedan je od vodećih distributera robe široke potrošnje i proizvoda za ugostiteljstvo u Bosni i Hercegovini.
Naši logistički centri su smješteni u Sarajevu i Tuzli, sa skladišnim kapacitetom od 9.000 paletnnih mjesta. Sa 98 vozila u našoj distributivnoj floti, vršimo dostavu za 3.000 klijenata, uključujući ključne kupce, tradicionalne trgovine i ugostiteljstvo.
135 predanih zaposlenika Megamixa doprinijeli su prometu od preko 23 miliona € u 2011. godini.
http://ba.megamix.ba/onama
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Da ne znam kakve investitore imamo (a imaju i saznat ce se za koji dan o svemu) ne moze zaraditi milion kod nas. A on je ponude odbijao svake godine i sada je prihvatio zato sto je zeljo u sigurnim rumkama i sigurno ima investitor.cobefks je napisao/la:Ne mislim ja da bi Amar tek tako otisao, a da vec imate spremne investitore. Ostao bi on sigurno da je sve tako sjajno kako prikazujete.
- themaniaks
- Kontakt:
ko su ovi ljudi na sjednici,zna li iko imena i prezimena tih koji ucestvuju i kao nesto odlucuju.Adviser je napisao/la:U međuvremenu, dok se mi nerviramo, skupština FK Željezničar ...
Ovim bi trebao biti završen proces koji je u medijima označen kao buran završetak godine za najveći bh. klub ..![]()
http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-sj ... ora/12946/
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.