FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 06 jan 2015, 12:41

Adviser je napisao/la:
Za početak ja bih bio zadovoljan i generalnim sponzorstvom.
Nije on jedini bio na sastanku bio je vlasnik jos jedne firme e pa njih dvojica su bili predstavnici eventualnih buducih ulagaca a radi se o vecem broju ljudi tj firmi kad bi svi po 100 000 uletili mi nebi imali vise duga...ali opet sacekajmu skupstinu pa vidimo sve.
@themaniaks na slici ti je ciko o kojem cijelo jutro pisemo :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jan 2015, 12:41

amypitar je napisao/la:Najlakše je napisati, i usvojiti statut.I šta onda. :?: :idea:
U ovakvoj situaciji kakva je trenutna u našoj drzavi,ni mnogo profitabilnije firme, ne mogu naci investitore. :idea: Pa kod nas ni dan žalosti u oba entiteta, se ne mogu usaglasiti.Politicka i ekonomska situacija katastrofa.Mislim da treba da budete manji optimisti (malo vas super loži).Jer bi vam ovaj put pad mogao biti mnogo bolniji,od šarene laže koji vam je dotični prosipao, i pisao o Areni i bagerima na istoj.(nešto slicno kao sad o ivenstitorima, sa istoka i zapada :urnebes: )
Haj vidjecemo ,šta ce od svega biti. :wave:
ostavi ti supera malo,sta tebe uostalom interesuje,imas svoj klub bavi se sa tim i nas ostavi na miru,rekao sam prije svih izlazaka u medije,da se radi statut(sad je gotov)jesam li slagao-nisam
rekao sam ko koci investitore u gradnji stadiona i da ce se izaci u medije (izaslo se-prozvao se koldzo)jesam li slagao-nisam
postoje 2 potencijalna ulagaca(ovaj sa istoka je daleko bogatiji od vaseg kineza)i to ces vidjeti u roku dva tri mjeseca ako se statut usvoji
za kajkuta sam govorio da treba(pa covjek je najmanje dva puta dog sve sa Amarom i na kraju izradi)potpisati i nije al svi koji znaju(bliski Amaru) vezano ovo za kajkuta znaju da je istina
postoje ljudi u klubu za vid svojih sitnih interesa koji ce mozda kociti statut i to je istina,dal ce uspjeti u tome znat cemo 12.1.2015 na skupstini
da nije malo prpa da moj klub od moguceg propadanja dodje do situacije da opet zakucava ligu
pozz
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jan 2015, 12:42

skontao i gredic u neka doba da moras ponudit nesto da bi neko ulozio u tebe ,prije 10 mjeseci se smijao na ulaganje Tana u FKS kao zeljo to nikad ne bi a vidi danas cuda po svaku cijenu trazi investitore .

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 06 jan 2015, 12:43

Koga bi ti Pile vodio vidjeti na klupi ?

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 06 jan 2015, 12:43

themaniaks je napisao/la:
Adviser je napisao/la:U međuvremenu, dok se mi nerviramo, skupština FK Željezničar ...
slika
Ovim bi trebao biti završen proces koji je u medijima označen kao buran završetak godine za najveći bh. klub .. :thumbup:
http://fkzeljeznicar.ba/foto-odrzana-sj ... ora/12946/
ko su ovi ljudi na sjednici,zna li iko imena i prezimena tih koji ucestvuju i kao nesto odlucuju.
Neki od ovih ljudi su mnogo para Želji dali proteklih godina. Na slici su Bakir Dautbašić (predsjednik skupštine), vlasnici Megamixa i Hotela Bosnia, kao i Mirso vlasnik GONG štamparije.

P.S. za ovog adviser, ovo nije skupština kluba nego sjednica Izvršnog obora (predsjedništva).

P.S.S Bilo ko ko misli da može bolje, bujrum na Grbavicu niko vas neće otjerati. Uletiš 50.000 KM za godinu i sjediš i kao nešto odlučuješ.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

FairBet

Post Postao/la FairBet » 06 jan 2015, 12:45

[youtube][/youtube]

@super haj povedi :D

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 jan 2015, 12:46

Inace sjednica je odrzana u hotelu Bosnia ciji je vlasnik bio i domacin.Sto se Misimovica tice oni su zajedno sa gore pomenutim domacinom bili predstavnici nekoliko jako uspjesnih i jakih privrednika.Iznijeli su stvari koje oni ocekuju da klub uradi da bi bilo uopste daljeg govora o potencijalnim ulaganjima.Jos da dodam da je domacin sjednice ujedno i vlasnik firme Malcom jednog od najvecih veleprodajnih distibutera elektro matrrijala i elektricne opreme u BiH.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jan 2015, 12:48

zuka_TM je napisao/la:Koga bi ti Pile vodio vidjeti na klupi ?
Amara :D Salim se naravno Greda je rekao da ima dvije opcije jedana je vjerovatno Odovic a druga Vlado iskreno ja bi ih volio vidjeti zajedno bez obzira ko bi bio sef i to uz Edisa i Memu. Ko god dodje od pomenutog dvojca trebalo bi biti bolje od trenutnog.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 06 jan 2015, 12:51

Hmmm ja sam optimista, mogla bi ovo biti lijepa zima za nas! :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jan 2015, 12:53

super je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Najlakše je napisati, i usvojiti statut.I šta onda. :?: :idea:
U ovakvoj situaciji kakva je trenutna u našoj drzavi,ni mnogo profitabilnije firme, ne mogu naci investitore. :idea: Pa kod nas ni dan žalosti u oba entiteta, se ne mogu usaglasiti.Politicka i ekonomska situacija katastrofa.Mislim da treba da budete manji optimisti (malo vas super loži).Jer bi vam ovaj put pad mogao biti mnogo bolniji,od šarene laže koji vam je dotični prosipao, i pisao o Areni i bagerima na istoj.(nešto slicno kao sad o ivenstitorima, sa istoka i zapada :urnebes: )
Haj vidjecemo ,šta ce od svega biti. :wave:
ostavi ti supera malo,sta tebe uostalom interesuje,imas svoj klub bavi se sa tim i nas ostavi na miru,rekao sam prije svih izlazaka u medije,da se radi statut(sad je gotov)jesam li slagao-nisam
rekao sam ko koci investitore u gradnji stadiona i da ce se izaci u medije (izaslo se-prozvao se koldzo)jesam li slagao-nisam
postoje 2 potencijalna ulagaca(ovaj sa istoka je daleko bogatiji od vaseg kineza)i to ces vidjeti u roku dva tri mjeseca ako se statut usvoji
za kajkuta sam govorio da treba(pa covjek je najmanje dva puta dog sve sa Amarom i na kraju izradi)potpisati i nije al svi koji znaju(bliski Amaru) vezano ovo za kajkuta znaju da je istina
postoje ljudi u klubu za vid svojih sitnih interesa koji ce mozda kociti statut i to je istina,dal ce uspjeti u tome znat cemo 12.1.2015 na skupstini
da nije malo prpa da moj klub od moguceg propadanja dodje do situacije da opet zakucava ligu
pozz

Samo cu ti reci jedno,na žalost vise sam upucen u dešavanja vaseg kluba, nego sopstvenog.Znam covjeka iz vase uprave i dobro sam upucen u situciju i trenutno stanje.Ja vise necu nista pisati.Evo ovde ljudi nek ovaj post kopiraju,pa cemo vidjeti, ko mlati bez veze.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 06 jan 2015, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 06 jan 2015, 12:54

Baš mlatiš...
VAŽNO JE BITI ČLAN!

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jan 2015, 12:55

sto nisi i ostale oznacio sto sam napisao
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 06 jan 2015, 12:55

Ovo je prvi i zadnji put da se obracam pitarima.
Kako god nam bilo mi smo uz svoj klub. Padali smo i dizali se. Padali smo jer su nas mnogi mrzili i radili da nas pokopaju. Dizali smo se jer volimo svoj klub iskreno. Mozda nasa politika nije uvijek ispravna, mozda se u nase redove uvuku naki likovi koji hoce vise za sebe nego za klub, mozda opet pogrijesimo sa ovim novim pravcem kojim sad idemo.Mozda ne osvojimo titulu ove ili sljedsece godine, sve je moguce, ali jedina stvar je sigurna, nikad ne cemo biti u vasoj sjeni kao sto ste vi u nasoj sve ove godine. Uopse nije bitno mjesto na tabeli, mi smo uvijek iznad vas i to vas toliko boli da visite na nasoj temi i blejite ovde 25 sati dnevno cekajuci lose vijesti o nasem klubu da bi ste imali naku unutrasnju satisfakciju jer vam je vas klub ne moze dati.
Sad pisete o nakim nacionalnim stvarima za koje nemate ama bas nikakve dokaze, sto pokazuje koliki je vas intelektualni nivo, jer samo da pogledate sa vase tribine ko vam je u klubu trebali bi ste izvrsiti kolektivni harakiri( kad vec pisete o takvim stvarima) naravno nemate vi tog ponosa za harakiri za je potrebno imati visi nivo svijesti, a ko ga ima ne navija za Torpedere.
Izvinjavam se svim normalnim forumasima na ovom mom ispadu jer ovo je forum FK Zeljeznicar, a ne pitarki mentalitet, ali moro sam . yebiga.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 06 jan 2015, 12:56

Na tvoju zalost nemas pojma, samo si eto dobio malo forumske paznje. Nadam se da si ispunio svoju kvotu paznje koja ti nedostaje iz djetinjstva.
Sport je lijek za tijelo i duh.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jan 2015, 12:56

cobefks je napisao/la:Ne mislim ja da bi Amar tek tako otisao, a da vec imate spremne investitore. Ostao bi on sigurno da je sve tako sjajno kako prikazujete.
Upravo suprotno. Razmisljaj na drugi nacin. Na poslovnom nivou, Amar je tu cijelo vrijeme bio i zajedno sa ljudima u klubu radio na ovakvim stvarima koje bi sada mogle da se dese. Sada je dobio ponudu koja je vrijedna za citav zivot, a da mora da potrosi 18 mjeseci zivota u nekoj egzoticnoj zemlji. Prihvatio je ponudu jer je to dobra licna satisfakcija, a sa druge strane uradio u Zelji zajedno sa ostalima sve varijante koje su prethodile ovom jucerasnjem sastanku. Zasto bi on morao biti prisutan u klubu kada je uradjeno dosta posla i kada ostavlja klub u rukama ljudi sa kojim je sve ovo uspio da odradi da bi se ovakve sjednice desavale.
Nije Amar covjek koji bas mora uzeti sve zasluge za sav posao u Zelji. On je evo sada uzeo lovu dobrim ugovorom, a na Zelji i ljudima iz Zelje je da odrade ovaj posao do kraja. Pa nije valjda da mislis da su potencijalni investitori dosli na sjednicu iznenada i to bas kada je Amar otisao. Kao sto kaze Gredic, na ovome se radi vec pola godine. Teren se pripremao, razgovori su trajali i tempirano je sve, kako bi se moglo izglasati na skupstini kluba. Amar je cijelo vrijeme bio tu. Otisao covjek a ostavio klub u sigurnim rukama. Druga je stvar da li ce sada skupstina sve ovo odobriti ili nece. Tu Amar nista nije ni mogao da utice. Cak i da je ostao u klubu. Pada teorija o tome kako je Amar gospodar kluba. Skupstina je glavna. Bio Amar tu ili ne.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 06 jan 2015, 12:56

FOTO: Radovi na renoviranju svlačionica u punom jeku

http://fkzeljeznicar.ba/foto-radovi-na- ... eku/12959/" onclick="window.open(this.href);return false;

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 06 jan 2015, 12:57

boccaccio je napisao/la:
cobefks je napisao/la:Ne mislim ja da bi Amar tek tako otisao, a da vec imate spremne investitore. Ostao bi on sigurno da je sve tako sjajno kako prikazujete.
Upravo suprotno. Razmisljaj na drugi nacin. Na poslovnom nivou, Amar je tu cijelo vrijeme bio i zajedno sa ljudima u klubu radio na ovakvim stvarima koje bi sada mogle da se dese. Sada je dobio ponudu koja je vrijedna za citav zivot, a da mora da potrosi 18 mjeseci zivota u nekoj egzoticnoj zemlji. Prihvatio je ponudu jer je to dobra licna satisfakcija, a sa druge strane uradio u Zelji zajedno sa ostalima sve varijante koje su prethodile ovom jucerasnjem sastanku. Zasto bi on morao biti prisutan u klubu kada je uradjeno dosta posla i kada ostavlja klub u rukama ljudi sa kojim je sve ovo uspio da odradi da bi se ovakve sjednice desavale.
Nije Amar covjek koji bas mora uzeti sve zasluge za sav posao u Zelji. On je evo sada uzeo lovu dobrim ugovorom, a na Zelji i ljudima iz Zelje je da odrade ovaj posao do kraja. Pa nije valjda da mislis da su potencijalni investitori dosli na sjednicu iznenada i to bas kada je Amar otisao. Kao sto kaze Gredic, na ovome se radi vec pola godine. Teren se pripremao, razgovori su trajali i tempirano je sve, kako bi se moglo izglasati na skupstini kluba. Amar je cijelo vrijeme bio tu. Otisao covjek a ostavio klub u sigurnim rukama. Druga je stvar da li ce sada skupstina sve ovo odobriti ili nece. Tu Amar nista nije ni mogao da utice. Cak i da je ostao u klubu. Pada teorija o tome kako je Amar gospodar kluba. Skupstina je glavna. Bio Amar tu ili ne.
:clap:

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 06 jan 2015, 12:58

KontraNogama je napisao/la:Uopse nije bitno mjesto na tabeli, mi smo uvijek iznad vas i to vas toliko boli da visite na nasoj temi i blejite ovde 25 sati dnevno cekajuci lose vijesti o nasem klubu da bi ste imali naku unutrasnju satisfakciju jer vam je vas klub ne moze dati.
Bas bleje, dobro si.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 06 jan 2015, 13:02

Ma sve im teorije padaju u vodu, jedna po jedna. Vidiš da više ne znaju gdje udaraju, naučili iz prošlosti da i kada nam je glava samo malo iznad vode da ih prepišamo. Zato i pišu gluposti i nebuloze.
Samo što je još žalosnije od njihovih komentara su komentari "naših navijača". Većina ih nešto kritikuje a imaju 2 derbija pogledana i još 2 utakmice Želje na Arena sport. Sramota.
VAŽNO JE BITI ČLAN!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jan 2015, 13:04

čim se pojavi naznaka da bi se nešto dobro moglo desiti, pada u vodu priča "bez jakog želje...".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: istokzeljo, Kajkutenjoyer, Zigazaga i 22 gosta.