ACY zasluzuje uguvor
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- invincible1921
- Kontakt:
Re: New York Knicks
eo upravo sam vidio da ce bit nogirani sva trojica...ma mene je zbunio totalno
ne znam zasto smo imana pustili fkt al et...valjda Phil zna sta radi
ACY zasluzuje uguvor
ACY zasluzuje uguvor
=\_1921_/=
Konačno dobar potez Knicksa. Trade u koji su uključena 3 najgluplja igrača lige (JR, Shumpert i Dion) i vi se riješite dvojice plus ne uzmete trećeg
Svjetliji dani su pred ovom franšizom ako Phil nastavi ovako raditi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Konačno dobar potez Knicksa. Trade u koji su uključena 3 najgluplja igrača lige (JR, Shumpert i Dion) i vi se riješite dvojice plus ne uzmete trećegSvjetliji dani su pred ovom franšizom ako Phil nastavi ovako raditi.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Fenomenalan trejd.
Mislio sam da necu nikad doziviti da vidim kako JR odlazi ali desio se i taj dan.
Mislio sam da necu nikad doziviti da vidim kako JR odlazi ali desio se i taj dan.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
- Consigliere
- Kontakt:
Jel ovo 100%? Ako jeste, rekonstrukcija je mala rijec sta ce se desiti sa KnicksimaCarlo je napisao/la: JEDINI IGRACI POD UGOVOROM ZA SLJEDECU SEZONU:
Hardaway
Anthony
Calderon
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
DejaNMG je napisao/la:Fenomenalan trejd.![]()
![]()
I ja mislim, a to sam i prije govorio, da je JR visak...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
po meni ovaj trade nit' smrdi nit' miriše... sve me strah novog slučaja Stoudemaire na ljeto...
nadam se da će i Calderon napolje iako nitko nije lud da uzme njegov ugovor koji je gori nego STAT-ov...
sve karte bacamo na FA, nadam se da Phil zna šta radi... sretno Imanu i JRu u novom klubu! TANK MODE ON
nadam se da će i Calderon napolje iako nitko nije lud da uzme njegov ugovor koji je gori nego STAT-ov...
sve karte bacamo na FA, nadam se da Phil zna šta radi... sretno Imanu i JRu u novom klubu! TANK MODE ON
#Ausilio OUT
- invincible1921
- Kontakt:
Plus Cleanthony Early, inace rookie. Njega zaboravih.Consigliere je napisao/la:Jel ovo 100%? Ako jeste, rekonstrukcija je mala rijec sta ce se desiti sa KnicksimaCarlo je napisao/la: JEDINI IGRACI POD UGOVOROM ZA SLJEDECU SEZONU:
Hardaway
Anthony
Calderon
U svakom slucaju imat cemo 28 miliona cap spacea + top 3 pick (ako Bog da), a ako tradeujemo Calderona imat cemo oko 35m spacea.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
@Carlo
mislim da i Prigioni ima ugovor za 2015... oko 1.6 miliona ako se ne varam?
Knicks will try to trade Calderon
http://www.cbssports.com/nba/writer/ken-berger/24938746" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cbssports.com/nba/writer/ken-berger/24938746" onclick="window.open(this.href);return false;
#Ausilio OUT
- invincible1921
- Kontakt:
mene zanima iduca stvar, ko ce nama igrat do kraja sezone imamo li mi 12 igraca 
=\_1921_/=
Samo vi tankirajte i iduce sezone, ako nista da Denver dobije dobar pik

- invincible1921
- Kontakt:
#Knicks to sign Galloway? Our Jonah Ballow with the latest from this morning's shootaround in DC.
=\_1921_/=
Istice i Prigioniju ugovor, a nadam se da ce produziti, dobar je Pablo.Jericho je napisao/la:@Carlo
Galloway ce potpisati, playmaker iz Knicksa, Westchester Knicksa of D-League
Otišli su JR i Iman, par video koji su obilježili njihove karijere u uniformi New Yorka:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Žao mi je što je JR otišao. Bilo je zanimljivo s njim na rosteru, mnogo nekih čudnih situacija i kontraverzi počevši od slikanja gole guze cure pa do odvezivanja pertli
S druge strane koštao nas je mnogo puta. Prošle sezone protiv Houstona je uzeo bezveznu tricu i koštao nas je pobjede, a u sezoni prije toga je užasno igrao u playoffu, posebno se nije vidio u seriji protiv Indiane. Smatram da smo mogli dogurati u toj sezoni i do finala da je on bio na nivou na kojem je igrao u regularnoj sezoni, međutim otom potom.
Što se tiče Imana, rekoh već jedan od najdražih igrača. Osnivač #KnicksTapea
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Odličan defanzivac, šteta zbog povrede koljena na kraju rookie sezone, ali još uvijek ima potencijal da postiže petnaestak poena po utakmicu. On je nekako bio srce ovog tima, davao je energiju timu i van terena i na njemu. Čitam maloprije, Melo je izjavio da su JR i Shump biti devastirani kada su čuli za trade i meni je iskreno bilo žao bez obzira što nam trade JRa otvara prostor na ljeto.
Naredni korak je vjerovatno trade Bargnanija i Amarea jer su expiring i može se uzeti možda par second roundera za njih.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Žao mi je što je JR otišao. Bilo je zanimljivo s njim na rosteru, mnogo nekih čudnih situacija i kontraverzi počevši od slikanja gole guze cure pa do odvezivanja pertli
Što se tiče Imana, rekoh već jedan od najdražih igrača. Osnivač #KnicksTapea
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Odličan defanzivac, šteta zbog povrede koljena na kraju rookie sezone, ali još uvijek ima potencijal da postiže petnaestak poena po utakmicu. On je nekako bio srce ovog tima, davao je energiju timu i van terena i na njemu. Čitam maloprije, Melo je izjavio da su JR i Shump biti devastirani kada su čuli za trade i meni je iskreno bilo žao bez obzira što nam trade JRa otvara prostor na ljeto.
Naredni korak je vjerovatno trade Bargnanija i Amarea jer su expiring i može se uzeti možda par second roundera za njih.
- invincible1921
- Kontakt:
samo da je JR normalniji malo ....gdje bi mu kraj bio. svaka casta na kolekciji
ocel bit trejd njih dvoice sad nekad ili ...
=\_1921_/=
Trebao bi uskoro, Phil ima još 6 sedmica da obavi neki trade do deadlinea. Prvo Amare i Bargnani trebaju ozdraviti i zaigrati pa onda ih tradeovati.invincible1921 je napisao/la:samo da je JR normalniji malo ....gdje bi mu kraj bio. svaka casta na kolekciji![]()
Prva četvrtina gotova, šteta što nismo odgovorili na seriju Wizardsa, -9 za sad.
- invincible1921
- Kontakt:
imam Timija preko 13 kontam jedini je on vrijedan poeman u rosteru eo mu prilike dase dokazeCarlo je napisao/la:Trebao bi uskoro, Phil ima još 6 sedmica da obavi neki trade do deadlinea. Prvo Amare i Bargnani trebaju ozdraviti i zaigrati pa onda ih tradeovati.invincible1921 je napisao/la:samo da je JR normalniji malo ....gdje bi mu kraj bio. svaka casta na kolekciji![]()
Prva četvrtina gotova, šteta što nismo odgovorili na seriju Wizardsa, -9 za sad.
onaj de mi reci ja se nesto ne sjecam sta je tacno bilo sa galinarijem, dodje ko veliko pojacanje ha hu buka i ode na mala vrata , nesto kontam on bi nam valjo sad
=\_1921_/=
Gallo je tradeovan u Denver uz Feltona, W. Chandlera, Mozgova i pick u zamjenu za Mela. Uništile su ga povrede u Denveru.invincible1921 je napisao/la:imam Timija preko 13 kontam jedini je on vrijedan poeman u rosteru eo mu prilike dase dokazeCarlo je napisao/la:Trebao bi uskoro, Phil ima još 6 sedmica da obavi neki trade do deadlinea. Prvo Amare i Bargnani trebaju ozdraviti i zaigrati pa onda ih tradeovati.invincible1921 je napisao/la:samo da je JR normalniji malo ....gdje bi mu kraj bio. svaka casta na kolekciji![]()
Prva četvrtina gotova, šteta što nismo odgovorili na seriju Wizardsa, -9 za sad.Jes glupo ovako kad znas da je sezona gotova , a ti fol gledas tekmu nadas se pobjedi
![]()
![]()
onaj de mi reci ja se nesto ne sjecam sta je tacno bilo sa galinarijem, dodje ko veliko pojacanje ha hu buka i ode na mala vrata , nesto kontam on bi nam valjo sad
Boga mi držimo se protiv Wizardsa
- invincible1921
- Kontakt:
e nisam znao da je i on bio za mela ukljucen .... drzimo se ne znamo ni mi kako 
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, Badgley, TripleThreat i 8 gostiju.