'ocetel dobit bolan ovu Sampu veceras, nekako X bi najvise lego
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
vidjet ces ti da je ziv, kad pola Rima bude plakalo
a druga polovica bude skandirala ime svetog bozanstva iz Egipta 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
kad egipatsko bozanstvo pojede luzerski klub iz rima
mada nama i bod dovoljan... 4 boda iz dvomeca, ma elhamdulilah.
dobar ovaj lazio, taman nam rjesavaju ove konkurente dok i sami ne padnu i prepuste trece mjesto najvecem klubu na svijetu. hvala.
mada nama i bod dovoljan... 4 boda iz dvomeca, ma elhamdulilah.
dobar ovaj lazio, taman nam rjesavaju ove konkurente dok i sami ne padnu i prepuste trece mjesto najvecem klubu na svijetu. hvala.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
izgleda mi k'o da ćemo pobjedit', al' nikad se ne znamilanist je napisao/la:'ocetel dobit bolan ovu Sampu veceras, nekako X bi najvise lego![]()
Polako lopta je okruglaChinaglia je napisao/la:izgleda mi k'o da ćemo pobjedit', al' nikad se ne znamilanist je napisao/la:'ocetel dobit bolan ovu Sampu veceras, nekako X bi najvise lego![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Alen Škoro
- Kontakt:
nije mozemo li vec moramo, vidis ti sa kakvim ekipama mi se borimo za 3 mjesto, strah i trepet 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ne bi me čudilo da ne dobijemoAlen Škoro je napisao/la:možete li dobiti ovaj Sassuolo sutra?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Boga mi evo i Susa nam do kraja mjeseca, navodno je sve dogovoreno.
a nista, ovo nazalost mirise na prodaju saravija. da se izbalansiraju finansije naravno, otkad samo tu frazu nisam cuo.
a nista, ovo nazalost mirise na prodaju saravija. da se izbalansiraju finansije naravno, otkad samo tu frazu nisam cuo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sta znamo o ovome Suso lik ako ne valja propalom Liverpoolu kako će nama?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajmo Milanezi iskreno, smijem li staviti 1 na Milan danas?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pa ako cemo iskreno, radije nemoj ako bas ne moras.
doduse ne znam, ako je kvota primamljiva rizikuj, sta drugo da ti kazem. mi smo u svakom slucaju veliki favoriti i to na domacem terenu, ali uvijek postoji crv sumnje i ono "ali".
ipak ce igrati essien umjesto muntarija... i stvarno bi trebali poceti siljo i abate
doduse ne znam, ako je kvota primamljiva rizikuj, sta drugo da ti kazem. mi smo u svakom slucaju veliki favoriti i to na domacem terenu, ali uvijek postoji crv sumnje i ono "ali".
ipak ce igrati essien umjesto muntarija... i stvarno bi trebali poceti siljo i abate
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
zafrkan meč skroz, sa njima se nikad ne zna
nadam se da će danas bit' u najboljem izdanju i odnijeti bod(ove) sa San Sira
Forza Zaza & Berardi 
Rope sta sam ti rek'o za De Sciglia, za Abate nisam bio siguran.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sinoc me ubio Suso na FIFA 2013, mamicu mu, izbaci me sa 2 pogotka iz polufinala LP.meskalin je napisao/la:Sta znamo o ovome Suso lik ako ne valja propalom Liverpoolu kako će nama?
Treba Susa dovesti i odmah ga posuditi Laciju do kraja sezone, da se kali momak.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Suso je Poli #2 
Dobar je Suso,može nam poslužiti.Bolji je od Saponare(koji me razočarao) i Nianga(koji me također razočarao). Tako da ako ova dvojica odu onda će i Suso vjerovatno već u ovom mjesecu put San Sira.
Danas ne znam šta očekivati, sredina mi ne ulijeva previše povjerenja,ali opet gledajući zadnjih par nastupa vjerujem u pobjedu.
Kakva navala jutros.

Danas ne znam šta očekivati, sredina mi ne ulijeva previše povjerenja,ali opet gledajući zadnjih par nastupa vjerujem u pobjedu.
Kakva navala jutros.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Haman da ce ipak Rami na beka, znaci trojica u zadnjoj liniji roviti i tek se vratili poslije povrede. Bit ce izuzetno zanimljivo ako se neko povrijedi jer nema ko uci osim grande Zaccarda. 
Nadam se da ce siljkan odigrati dobro, ovo mu je zadnji trzaj da udje u formu.
joj imam neki ruzan osjecaj u vezi utakmice, ali ako se realno sagleda, ispod 3 gola u mrezi bi trebalo biti neuspjeh... al' elem nejse, tri boda su neminovna, pa na koji god nacin ih izborili.
thiago motta bi mogao u milan, ne znam dal' se radovati ili ne... dobar igrac bez dvojbe, ali godineeee, ponovo nam stvaraju penzionerski klub.
Nadam se da ce siljkan odigrati dobro, ovo mu je zadnji trzaj da udje u formu.
joj imam neki ruzan osjecaj u vezi utakmice, ali ako se realno sagleda, ispod 3 gola u mrezi bi trebalo biti neuspjeh... al' elem nejse, tri boda su neminovna, pa na koji god nacin ih izborili.
thiago motta bi mogao u milan, ne znam dal' se radovati ili ne... dobar igrac bez dvojbe, ali godineeee, ponovo nam stvaraju penzionerski klub.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako dođe Motta, onda Nigel ide.. 
@francobaresi
To sigurno, samo sto time ne bi nista dobili jer je ovaj cak i stariji od De Jonga 3 godine. Al' kao da gledam, Motta u Milan kao slobodan igrac, De Jong u ManU, samo je frka sto ne bi dobili vise od 5 miliona jer je u zadnjoj godini ugovora. Mozda da razmisle da mu produze ugovor i prodaju ga za desetak miliona (a mi dovedemo jos i Illaru), win win situacija. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne znam, do prije par dana Nigel je govorio da neće biti problema oko novog ugovora, sad odjednom to je pod velikim znakom pitanja.
Mada, možda Motta dođe a da Nigel nigdje ne ide,tj. vezna linija Motta-Nigel-Monto. 
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.