kupit' ću ti dres TSS-a (Interov), s ponosom da ga nosiš

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Chinaglia je napisao/la:SiamoNoi
Chinaglia je napisao/la:SiamoNoi
BigBigBang je napisao/la:Ali fazon je da su na toj famoznoj presici novinari redom MAncinija ispitali o svakom igracu o kojem su bile spekulacije drugih novina da ce preci u Inter, izgleda po tome Inter ce dovesti jedno desetak igraca
Ti si jedan mučki provokator! Eto sad si dobio svoje! Nemoj više,dobio si i previše!HST je napisao/la:Ajmo se odlučit. Prvo san bia Smoljan, sad san Rapaićev poltron. Šta je iduće, možd napokon se dođe do zaključka da san navijač jednog kluba
disident je napisao/la:Senza dimenticare il futuro. Perché da giugno - a meno di sorprese - arrivera dal Mancio anche Tino Susic. Mestiere centrocampista, classe '92, perno dell'Hajduk Spalato e amico di Mateo Kovacic. Segna e fa segnare, col pallone ci sa fare. Ausilio e gia arrivato alla fase dell'accordo definitivo: intesa per poco meno di 1 milione adesso, piu3 milioni a giugno con premi di valorizzazione e bonus a completare un accordo a cifre non alte per un prospetto interessante.
Nisi valjda i ti povjerovo ?? Aa razocaro si me, ko covjek i ko forumas.Zamora je napisao/la:Znaci do ljeta na posudbi u Hajduku a od ljeta na posudbi u Livornutreba talent da se kali...
Sve je jasno. Samo se ceka ljetoamorovski je napisao/la:Nisi valjda i ti povjerovo ?? Aa razocaro si me, ko covjek i ko forumas.Zamora je napisao/la:Znaci do ljeta na posudbi u Hajduku a od ljeta na posudbi u Livornutreba talent da se kali...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hahahaa hajd drago mi je da je istrajo, ipak tinejdzercic nas navija za inter od malih noguZamora je napisao/la:Sve je jasno. Samo se ceka ljetoamorovski je napisao/la:Nisi valjda i ti povjerovo ?? Aa razocaro si me, ko covjek i ko forumas.Zamora je napisao/la:Znaci do ljeta na posudbi u Hajduku a od ljeta na posudbi u Livornutreba talent da se kali...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.samo je pitanje dana....
Jesi ti ikad gleda Rapaićevog malog? (znan, pitan idiotarije). Bude li 500 000 od njega na litorishaaa je napisao/la:I to je valjda taj bombastični transfer... Ovaj Hajduk ima retardiranu upravu,baš kao i Inter! Rapajićevog malog su pustili na posudbu u Inter,i ako bude valjao uzet će ga za siću... Koja budala kupuje igrača od 23 godine u januaru, da bi ga onda ostavila na posudbi... Pa ako im sad ne treba,mogu mislit koliko će ga tek trebat poslije ove sezone,kad dobiju lovu i kupe još novih igrača... Ovo na sve miriše,osim na normalan transfer!