FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Prvo poluvrijeme odlično, reklo bi se da je Zvijezda pregažena, nastavak, pa evo i sada sebi nemogu da objasnim zašto smo onako pali...
Jedna stvar koju moram da napišem: Saša Kajkut, nesportski potez nakon izmjene prema publici, to je za svaku osudu i očekujem od kluba da bude kažnjen primjereno...
Sve ostalo nebitno, znači tri boda i idemo dalje... sve po planu...
Jedna stvar koju moram da napišem: Saša Kajkut, nesportski potez nakon izmjene prema publici, to je za svaku osudu i očekujem od kluba da bude kažnjen primjereno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sta je uradio ? Cuo sam sa istoka da mu zapad zvizdi ali nisam znao stoVB 1987 je napisao/la:Prvo poluvrijeme odlično, reklo bi se da je Zvijezda pregažena, nastavak, pa evo i sada sebi nemogu da objasnim zašto smo onako pali...
A on ni svojom igrom ne zasluzuje da igra u Borcu
Prvo poluvrijeme odlicno odigrano,u nastavku pali,sva sreca pa dadosmo go pred kraj
Ovo prvenstveno kolo odlicno za nas.
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Nešto se kao klanjao,nisam baš shvatio gest,da li poziva navijače na strpljenje,ili kao provocira,pojma nemam.
Znači Zvijezda je časno odigrala utakmicu? Je li bilo navijača iz Gradačca?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Znao sam ja da će ova ekipa proraditi.
NA kraju prvog poluvremena realno trebalo je biti jedno 4-0. i Sve to znajući da smo igrali bez Vukelje našeg glavnog napadača.
Zašto smo pakli u drugom , dva su razloga, prvi je umor 4 utakmice u 10 dana, i onda malo filozofije kako cemo lako cemo.
Sve u svemu Schlager je opisao utakmicu pa nema potrebe da ponavljam detalje.
Po meni, Kajkut ima ozbiljan problem, ne može izvoditi penal igrač nad kojim je penal napravljen, treba uzet vazduha doći malo sebi.
kajkut je mogao biti ragičar utakmice, i naravno salžem se nekorektan potez pri izlasku prema navijačima.
Dalje, Prvo poluvrijeme je okaratkerisala izuzetno ofnzivna igra borca, u kojem smo bili opasničak i po lijevoj strasni, gdje sam se iznenadio sa Stančeskim, po meni to prvo poluvrijeme je dobreo odigrao.
Sakan odigrao odličnu utkamicu, sve do tog trenutka dok nije napravio glupost zbog koje smo mogli fasovati.
Petrović kad je ušao, mislim da je bila greška zamijeniti Stančeskog, Petrović se tako očito boji duela.
Stupar fenomenalan! a golčina za eurogol majke mi!!
Stevanovcić dobar kao i vuiejk ali očito i on to može još bolje, jako mi je drago što je dao gol, zaslužio je.
ŽAo mi je bilo kad nije dao onaj go kad je ostao sam pred golmanom, ono je bila pravo lijepa akcija i tu ga je Kajkut majstorski proigrao.
Se u svemu, sad nakon ovog, jasno je da smo pravo jaki još kad bude igrao vukelja, to ima da gori.
Inače prenos je sa zrinjskim, tako da tu možemo uzet sva tri boda po meni.
NA kraju prvog poluvremena realno trebalo je biti jedno 4-0. i Sve to znajući da smo igrali bez Vukelje našeg glavnog napadača.
Zašto smo pakli u drugom , dva su razloga, prvi je umor 4 utakmice u 10 dana, i onda malo filozofije kako cemo lako cemo.
Sve u svemu Schlager je opisao utakmicu pa nema potrebe da ponavljam detalje.
Po meni, Kajkut ima ozbiljan problem, ne može izvoditi penal igrač nad kojim je penal napravljen, treba uzet vazduha doći malo sebi.
kajkut je mogao biti ragičar utakmice, i naravno salžem se nekorektan potez pri izlasku prema navijačima.
Dalje, Prvo poluvrijeme je okaratkerisala izuzetno ofnzivna igra borca, u kojem smo bili opasničak i po lijevoj strasni, gdje sam se iznenadio sa Stančeskim, po meni to prvo poluvrijeme je dobreo odigrao.
Sakan odigrao odličnu utkamicu, sve do tog trenutka dok nije napravio glupost zbog koje smo mogli fasovati.
Petrović kad je ušao, mislim da je bila greška zamijeniti Stančeskog, Petrović se tako očito boji duela.
Stupar fenomenalan! a golčina za eurogol majke mi!!
Stevanovcić dobar kao i vuiejk ali očito i on to može još bolje, jako mi je drago što je dao gol, zaslužio je.
ŽAo mi je bilo kad nije dao onaj go kad je ostao sam pred golmanom, ono je bila pravo lijepa akcija i tu ga je Kajkut majstorski proigrao.
Se u svemu, sad nakon ovog, jasno je da smo pravo jaki još kad bude igrao vukelja, to ima da gori.
Inače prenos je sa zrinjskim, tako da tu možemo uzet sva tri boda po meni.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Drugo poluvrijeme vrlo dobro odigrano,mada imali smo i igraca manje pred kraj.Navijaca nije biloMinistaR je napisao/la:Znači Zvijezda je časno odigrala utakmicu? Je li bilo navijača iz Gradačca?
nijedan....a odigrali su najbolje od svih gostiju,čak i od sarajeva koje nas je pobjedilo...ovoliko šansi nije imalo svih 10 naših gostiju kad zajedno saberu!Znači Zvijezda je časno odigrala utakmicu? Je li bilo navijača iz Gradačca?
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Da moram posebno da istknem, da je lijepo bilo ponovo čuti sa istoka :
SA ISTOKA DIGLA SE PRAŠINA, PRORADILA BORČEVA MAŠINA!!! tako treba
SA ISTOKA DIGLA SE PRAŠINA, PRORADILA BORČEVA MAŠINA!!! tako treba
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ух & $ " у $ ?, " су се напросто ?. $ се $ је то ' '.
" " " ? $ се " $ ?, % ?, за све ружне " & ' & за њега $ & је $ у &, по " је он " "! & '!!!
? " " ¥-", $ ' се ' ? & $ ' га ја $.
А $ оне ? ", ? $ потез &, зна $ " " " " се на онај ", $ се $ је " & & " овога. & $ потез & $ ", " се $ не " $, па & " ? по ", то је & $ ? & " $ & $ ", а $ је $ & то не познаје.
% се " посјете ? & " ? ?, 6.5-7 $ по ' ".
" " " ? $ се " $ ?, % ?, за све ружне " & ' & за њега $ & је $ у &, по " је он " "! & '!!!
? " " ¥-", $ ' се ' ? & $ ' га ја $.
А $ оне ? ", ? $ потез &, зна $ " " " " се на онај ", $ се $ је " & & " овога. & $ потез & $ ", " се $ не " $, па & " ? по ", то је & $ ? & " $ & $ ", а $ је $ & то не познаје.
% се " посјете ? & " ? ?, 6.5-7 $ по ' ".
"" ПУТ ""
Citam sad ovaj clanak na portalu vezano za Borcevu pobjedu ,i iznenadih se :
Borac - Zvijezda 2:0
Stadion: Gradski u Banja Luci. Gledalaca: 2000.
Ja bih rekao da je bilo barem 3 hiljade a mozda i vise
Sta je s Grahovcem, zasto on nije igrao?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Iskreno sam smatrao da ce borac "pasti" u drugom dijelu sezone...TIm je napustilo dosta kljucnih igraca + trener koji je vodio borac do druge pozicije na tebeli u prvom dijelu....ekipa se drasticno promijenila i nastavlja zapoceti niz iz prvog dijela! - SVAKA CAST!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Igrao je .Izvjestaj nije potpun ,nema izmjenagollum je napisao/la:Sta je s Grahovcem, zasto on nije igrao?
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Hvala!19HzsA87 je napisao/la:Iskreno sam smatrao da ce borac "pasti" u drugom dijelu sezone...TIm je napustilo dosta kljucnih igraca + trener koji je vodio borac do druge pozicije na tebeli u prvom dijelu....ekipa se drasticno promijenila i nastavlja zapoceti niz iz prvog dijela! - SVAKA CAST!
Ja mislim da ova sad ekipa ništa lošija nije od jesenje, a mogla bi biti i bolja, ne mozes vjerovati kakvo su prvo poluvrijeme odigrali ( a igrali bez vukelje najboljeg našeg igrača - napadača sad), to je samo pljuštalo pred golom zvijezde, moćno skroz.
Ovo samo može ići još bolje, oni tek dolaze u pravu formu
TREĆI PUT ČASTIMO !
& $ $, јесу " ??killer je napisao/la:Citam sad ovaj clanak na portalu vezano za Borcevu pobjedu ,i iznenadih se :
"" ПУТ ""
- Simpatizer
- Kontakt:
Zamolio bih odgovornog na ovom portalu da ispravi gresku. Ispod 6000 sigurno nije bilo! Hvala unaprijed.killer je napisao/la:Citam sad ovaj clanak na portalu vezano za Borcevu pobjedu ,i iznenadih se :
O igri cu detaljnije nesto kasnije. Sada samo da pohvalim Milinovica: SVAKA CAST! Covjek je skinuo 4 odlicne sanse!
Takodje, jos jednom veliki naklon nasem Joveticu. Momak odskace u svakom pogledu!
Toliko, kasnije cu nesto vise i o nama, ali i o Zvijezdi koja je odigrala poluvrijeme kakvo nije odigrala nijedna gostujuca ekipa otkad igramo ovu ligu.
Vratili smo se tamo gdje nam je mjesto!
HAJ FAJV
-
opustenoBL
- Kontakt:
to nikako ne razumijem,najave za utakmicu jednostavno nema,,,ko nema internet i ne cita nedeljne novine nije mogao znati kad i s kim se igra utakmica,mora to malo bolje sjecam se da se u prvom dijelu sezone o utakicama pricalo preko citave sedmice,sad se u pojedinim medijima nesto cuje dan prije i to onako usput,kao da nismo na prvom mijestu...tacno ne kontam!!!borcev_navijac je napisao/la:Moram da kažem, bez šale, da je slaba najava utakmice, jesenas je to bolje bilo, nes je svakih pola sata imao najavu a i na atv je bila, plakati svu po graduSchlager je napisao/la:Trebalo se po svim okolnim selima polijepiti plakate da danas igraju Borac i Zvijezda,ali ne napisati da je Zvijezda iz Gradačca!
Bilo bi 20 000 ljudi
p.s.moguce da ljudi nisu pomjerili sat pa i posjeta nesto slabija
DUPLA MAJSTORE
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne spominjete penal, odnosno jel bio ili nije. Ovo pišem jer su pojedinci odmah spominjali penal koji je sviran na Grbavici protiv Slavije.
Također čestitam, iskreno, očekivao sam pad Borca koji se ne dešava. Tri boda prednosti uz činjenicu da ste nas dobili 2:0 nije mala prednost. Ostale ekipe su današnjim porazima ispale iz utrke za titulu.
Također čestitam, iskreno, očekivao sam pad Borca koji se ne dešava. Tri boda prednosti uz činjenicu da ste nas dobili 2:0 nije mala prednost. Ostale ekipe su današnjim porazima ispale iz utrke za titulu.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Penal čist ko suza, ni prigovora najmanjeg nije bilonikad_izvini je napisao/la:Ne spominjete penal, odnosno jel bio ili nije. Ovo pišem jer su pojedinci odmah spominjali penal koji je sviran na Grbavici protiv Slavije.
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Mislim da ovaj portal treba da pokaže da poštuje svoje korisnike koji kad mu ukažu na grešku tu i ispravi!Simpatizer je napisao/la:Zamolio bih odgovornog na ovom portalu da ispravi gresku. Ispod 6000 sigurno nije bilo! Hvala unaprijed.killer je napisao/la:Citam sad ovaj clanak na portalu vezano za Borcevu pobjedu ,i iznenadih se :
O igri cu detaljnije nesto kasnije. Sada samo da pohvalim Milinovica: SVAKA CAST! Covjek je skinuo 4 odlicne sanse!
TREĆI PUT ČASTIMO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.