Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Sad hocu da ga citiram kako iznosi netacne informacije skoro svaka utakmica je prepuna osim mozda nekih kup utakmica sa nizeligasima koje se igraju npr utorkom srijedom. Curtonmam znamo da bole bas ove arapske titule i ponizavanje u zadnjim derbijima. I to sto city trosi ali pametno ne ko djavoli hehe. Trenutno pored silnih unitedovih milijona potrosenih svake sezone city je trenutno miljama ispred po kvalitetu i svemu. Nisam navijac nijednog od ova dva kluba, ali ti stvarno pretjerujes.
HZ87
De ba Head, ne provaljuj se. Cuj 1934. godina.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko je bosanski tito hadzija kralj predsjednik idol legenda i sve ostalo a ko ga ponizava taj ponizava sam sebe.Kad cemo opet imat igraca tipa Dzeko daj boze da ja dozivim.Ovaj sto svaku kontrira samo da mu kazem da je lako bit sampion sa Bajernom Realom upravo je fazon osvojit sa sto ti kazes malim klubovima e to ce oni pamtit dok su zivi dok navijaci bajerna reala to nedozivljavaju isto.Samo kontriras a smjesan si ne kontam to omalozavanje jednog igraca.sta hoces da dokazes da si zajeban da si sam protiv svih.
Haha, cuj fazon biti sa malim klubovima. Ok Wolfsburg, ali City je imao daleko najbolju ekipu i opet su jedva osvojili. Oni su igracka Arapska. Kakav je u tome fazon? Sigurno je Dzeko sanjao da osvoji nesto sa velikim Manchester Cityem. Nije ni cuo za njega prije nego sto su Arapi dosli.Alipasino je napisao/la:Dzeko je bosanski tito hadzija kralj predsjednik idol legenda i sve ostalo a ko ga ponizava taj ponizava sam sebe.Kad cemo opet imat igraca tipa Dzeko daj boze da ja dozivim.Ovaj sto svaku kontrira samo da mu kazem da je lako bit sampion sa Bajernom Realom upravo je fazon osvojit sa sto ti kazes malim klubovima e to ce oni pamtit dok su zivi dok navijaci bajerna reala to nedozivljavaju isto.Samo kontriras a smjesan si ne kontam to omalozavanje jednog igraca.sta hoces da dokazes da si zajeban da si sam protiv svih.
Kazem da je bacio pola karijere zbog ljubavi prema parama. To je sve. Mogao je otic u Bayern ali je zapelo oko para, to je potvrdio Rafa Honigstein koji je vrlo ugledan novinar. Umjesto njega su oni doveli Mandzukica. Eto sad zamisli sta je mogao napravit.
Mandzukic je vec imao bolju karijeru od njega, i sada je glavni napadac jednog od najbolji klubova Svijeta, a nije talentovaniji od Dzeke. Samo je pametniji i ambiciozniji. Ali sigurno da je Dzeko vise zaradio.
Poslje Bayerna zelio ga je Chelsea i Morinho. Pa Asrenal. Pa Dortmund samo nisu se mogli dogovoriti oko plate. Pa Simeone i Atletico Madrid. Da ove losije klubove ni ne brojim. Oko Bayerna je malo zapelo i zbog kluba koji je trazio preveliku odstetu mislim da su sa Dzekom dogovorili tada sve. Zadnju sezonu su ga zeljeli ovi losiji klubovi Inter i Valenica i slicni. Ako bude imao jos jednu losiju sezonu i Cityu ostaje mu jos samo Wolfsburg.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jan 2015, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
U Bayernu ne bi bio ni u pola popularan kao sad
Živa legenda bh fudbala i aktuelnog prvaka Engleske
@Ajax, odakle ti znaš da ga je želio Mourinho? Baš ti kad ga lupiš, momački ga lupiš.
Živa legenda bh fudbala i aktuelnog prvaka Engleske
@Ajax, odakle ti znaš da ga je želio Mourinho? Baš ti kad ga lupiš, momački ga lupiš.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dobro virtuale, vidim da si postao cisti troll i da nisi vise u stanju napisat ni dvije recenice za redom. Ugledao se na harishp-a. Vozdra.
Nemam ti šta pisati kad u svakom postu omalovažavaš Džeku.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... elsea.htmlVirtu4l je napisao/la: @Ajax, odakle ti znaš da ga je želio Mourinho? Baš ti kad ga lupiš, momački ga lupiš.
Telegraph jako ugledne novine a ne zuta stampa kao neke druge. Prosle sezone ga je zelio i Wenger samo je City odbio da proda rivalu igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 jan 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Halo ako ga nevolis bjez sa njegove teme idi svarsavaj na Mandzu Negreda Teveza i sotale.Halo sta ces na ovoj temi.Sikter.
Kako si samo pismen. Svaka cast.Alipasino je napisao/la:Halo ako ga nevolis bjez sa njegove teme idi svarsavaj na Mandzu Negreda Teveza i sotale.Halo sta ces na ovoj temi.Sikter.
Ja misilio vijesti o povredi, a vi ovo.
Vijest je da Bony dolazi za 30 miliona funti i da ce opet igrat jos manje. Sto se tice povrede vraca se sredinom januara koliko ja znam.AzRimiRzA je napisao/la:Ja misilio vijesti o povredi, a vi ovo.
Sve su to gluposti. Murinjo nikad nije rekao da želi Edina Džeku, čak ni u tom intervjuu koji si postavio.Ajax je napisao/la:http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... elsea.html
Telegraph jako ugledne novine a ne zuta stampa kao neke druge. Prosle sezone ga je zelio i Wenger samo je City odbio da proda rivalu igraca.
Ljepo pise da je zelio Schurrlea, Dzeku, Jovetica, Matica, Fernandinha, de Rossija i Mangalu. Schurrlea i Matica je kupio poslje toga. A Fernandinho i de Rossi svakako igraju iste pozicije kao Matic tako da je to bilo ili ili. Oko Mangale su vjerovatno tazili previse para i na kraju ga ja City kupio za 40 miliona sto je ogromna cifra za jednog stopera tako da to ni ne cudi.Jovetic tada nije zelio da napusti Italiju i da je birao birao bi City zbog velikog prijatelja Nastasica a i ovih ostalih vjerovatno. Znaci ostaje samo Dzeko ako je istina vjerovatno ga klub nije pustio. Znas jako dobro da ga je zelio Wenger prije godinu dana i da je klub rekao da ne zele da prodaju rivalu igraca.Virtu4l je napisao/la: Sve su to gluposti. Murinjo nikad nije rekao da želi Edina Džeku, čak ni u tom intervjuu koji si postavio.
Mada bitna je poenta da je mogao da ide u slicne klubove samo ne za tolika primanja. BIlo je ponuda od Bayerna kao sto rece @Cartman koji su bili jako zagrijani cak bilo je to ovdje postano cak i **** je objavio da je to skoro gotov posao na tv., pa do Dortmunda vise puta, Ateltico Madrida, .............
Dosao je i Negredo prosle sezone, isto je bila prica pojest ce ga, grize travu, itd...
Na kraju jedan donese Cityu titulu, a drugi zavrsi u Valenciji.
Isto ceka i Bonya
Isto ceka i Bonya
Sumnjam, Bony je dobar igrac, vec dokazan u PL. Ne znam sta je bilo Negredu, fakat je bio dobar u pocetku. Poslje katastrofa.Mozambik je napisao/la:Dosao je i Negredo prosle sezone, isto je bila prica pojest ce ga, grize travu, itd...
Isto ceka i Bonya
Bony je tu negdje sa Dzekom, nije za prve postave, ali dobar za rotacije i moze bit glavni igrac Tottenhama i slabijih klubova. Mada Bony ima vise golova od Dzeke ove i prosle sezone, u losijoj ekipi.
Mislio sam ukupno momcino. Prosle su imali isto.Virtu4l je napisao/la:Prošle nema, ove ima.