Aha, pa da me opet mindfuckiraš kao sa race i atp listomshminka je napisao/la:ovaj Virtual tacno ne cita nista sto pisemo
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To je @shminka napis'o. Ne znam gdje je to vidio. Kaže da je spor i da neće forsirat, a vjerujem da ni njemu kao i Čiliću nije cilj doći i 1-2 meča odigrat.Viper je napisao/la:Pa jest, al za sve se culo bar negdje, samo za Almagra nisam nigdje citao. A za Čilića sam ubjedjen da ne igra
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da znaš šta je o tebi pomislio kad sam mu rekao tvoje prezime, ne bi progovorio s njim do kraja života.shminka je napisao/la:ovaj Virtual tacno ne cita nista sto pisemo
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Mogao bi biti Mirso, fakat.Virtu4l je napisao/la:Sve je nagađanje na osnovu informacija kojima raspolažemo.
@Biki,
Mirsad?
http://sport360.com/article/internation ... alian-open" onclick="window.open(this.href);return false;
A kolko ja znam i Delpo je upitan ?
SAMO ČELIK !
Zna, prvo sam ga to pitao, pa smo se onda upoznaliformance je napisao/la:Da znaš šta je o tebi pomislio kad sam mu rekao tvoje prezime, ne bi progovorio s njim do kraja života.shminka je napisao/la:ovaj Virtual tacno ne cita nista sto pisemo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da znam koje @shminka. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Nerfid
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Kakva li bi tek ovdje frka nastala da je Damir zijanio od Berrera, a lik Rafu diže 
Slabo znas, Delpo je 100% u utorak na terenima u sydneyu,a i 7 dana kasnije u Melbourneu!Viper je napisao/la:http://sport360.com/article/internation ... alian-open
![]()
Max Allegri
Tsonga
http://rmcsport.bfmtv.com/tennis/tsonga ... 55981.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rmcsport.bfmtv.com/tennis/tsonga ... 55981.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Haha kakav si ti Virtual urok, samo cekam da me doceka tvoja informacija da nema Del PotraVirtu4l je napisao/la:Tsonga![]()
Max Allegri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda da smo uspjeli nakukati da Damir upadne u MD bez kvala.
Još samo da se ovo oficijalno proknjiži pa da krenemo slavit.
Još samo da se ovo oficijalno proknjiži pa da krenemo slavit.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jo, Steps, Rosol, Čipe i Almagro...mjera 
Boli me ona stvar za Del Potrom, bitniji mi je jedan Damirov MD, nego njegova cijela karijera.Mig_Mig je napisao/la:Haha kakav si ti Virtual urok, samo cekam da me doceka tvoja informacija da nema Del Potra
Isto mene toliko za Damira, prema tome, ne baksuziraj sa Delpom!Virtu4l je napisao/la:Boli me ona stvar za Del Potrom, bitniji mi je jedan Damirov MD, nego njegova cijela karijera.Mig_Mig je napisao/la:Haha kakav si ti Virtual urok, samo cekam da me doceka tvoja informacija da nema Del Potra
Max Allegri
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nas ovdje ne zanimaju drugi teniseri sem Damira, Mirze, Aldina, Tome, Dee, i ostalih naših tenisera.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Malo mi je čudno da to napišeš baš na ovoj temi.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije on to mislio, samo si mu dig'o živac svojim komentarom. Napiši tako nešto za Federera i ovdje ćeš imat' vojsku protiv sebe.Virtu4l je napisao/la:Malo mi je čudno da to napišeš baš na ovoj temi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.