Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
GRANDE CAPITANO GRANDE JAVIER ZANNETI..
cuj ovih fulhamovaca sto se javljaju, cirkusanti :xdxd
cuj ovih fulhamovaca sto se javljaju, cirkusanti :xdxd
- JuveSissoko
- Kontakt:
ja kapitena i k....
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Uglavnom je veci od onog vaseg manipulatora
GRANDE ZANETTI
GRANDE ZANETTI
grande capitano??
cek, vi znate talijanski.. zar ne bi trebalo nesto na internacionalnom
krenem postaviti post, i procitam da je Zanetti "veci" od Del Piera..

cek, vi znate talijanski.. zar ne bi trebalo nesto na internacionalnom

krenem postaviti post, i procitam da je Zanetti "veci" od Del Piera..

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ali dobro, Del Piero nikad nije bio visok.. genetika jbga..
- JuveSissoko
- Kontakt:
pokrij se peskirom ,sta sve neces cuti od interovaca,nebulozecappy je napisao/la:Uglavnom je veci od onog vaseg manipulatora
GRANDE ZANETTI
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Da, da nebuloze vidimo ko u ovim poznim godinama igra vrhunski, najbolje i to na bilo kojoj poziciji da ga stavis bez problema i 180 minuta ako treba..i tako bi mogao do 40 i neke..dok neki ni u ruBentusu nemaju mjesta ili igraju svaku 3 tekmu ili padaju od umora nakon HT-a... Ne kazem ja nista ko je bolji, a vidio sam i ko je poceo... Tako da Grande Javier
- JuveSissoko
- Kontakt:

Da Javier daje a nikad ne prima zato svaku 10 tekmu dobije zuti, i kakav ba odmor
...kazem da Alex rijetko kad dobija priliku i kad je dobije jedva izdura 70 min...nego kazem ko bolje igra ko je u formi ko u ovim godinama baca i mjesa protivnike ko Messi...halo ba saberite se,...to sto Alex pogodi slobodnjak nista vrijedno spomena....

jesil to reko da je Del Piero izdrzljiviji i jaci od IL CAPITANA, kad ga pomenes ustani, kad ga vidis pokloni se!!!!!!!!!!JuveSissoko je napisao/la:jarane ti poredis Del Piera i Zanettia,jel ti sebe cujes? Del Piero citavu karijeru prima udarce a Zanetti je taj koji ih daje citavu karijeru,i kao nekom treba vise odmora ,nekom manje,?opet nebuloza
p.s. ovo je moj posljednji post na temi Serie A, kakvih sam se samo gluposti nacitao, ne mozes povjerovati...
ZIVJELI
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- JuveSissoko
- Kontakt:
gotovo je ,evo pokricu se ja peskirom preko glave,ja sebi dopustio da raspravljam o poredjenju Del Piera,sa nizerazrednim fudbalerima-trkacima,koja blasfemija ,izvini mi Alessandrocappy je napisao/la:Da Javier daje a nikad ne prima zato svaku 10 tekmu dobije zuti, i kakav ba odmor...kazem da Alex rijetko kad dobija priliku i kad je dobije jedva izdura 70 min...nego kazem ko bolje igra ko je u formi ko u ovim godinama baca i mjesa protivnike ko Messi...halo ba saberite se,...to sto Alex pogodi slobodnjak nista vrijedno spomena....
- el_fenomeno
- Kontakt:
@nevjernik
sta drugo da ocekujes od klinaca koji imaju po 15,16 godina i pisu gluposti
sta drugo da ocekujes od klinaca koji imaju po 15,16 godina i pisu gluposti
- sarajlija89
- Kontakt:

a nisam ocekivo da cemo ovoliko u krajnost ici

Javier Zanetti...Traktor kako ga zovu..mrzim ja inter al brate osporavat takvog igraca...nezz....velki igrac nema sta
ADP.....Bog,kralj,sah,idol...
a igracki ih poredit to je nemoguce..dva razlcita tipa igraca koji su imali velike karijere...Alex je fantazista,umjetnik...zanetti trkac,radilica kakve nema
i to je to

FORZA JUVE
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trasimaco je napisao/la:Preporucujem da se na Chievo odigra X ovaj vikend.Bolje je odmah sutra, jer kvota moze pasti do nedjelje.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ja sam odigroTrasimaco je napisao/la:Trasimaco je napisao/la:Preporucujem da se na Chievo odigra X ovaj vikend.Bolje je odmah sutra, jer kvota moze pasti do nedjelje.

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
jeste face
btw. svaka cast onom bijednom Milanu.. ma pojma vi nemate

btw. svaka cast onom bijednom Milanu.. ma pojma vi nemate

Ma nisamo face, nego samo iskoristavamo blagodati Serie A. Zna se dosta rezultata unaprijed. To im je zastitni znak. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Javi se interov navijač i spominje Zanettija
Javi se juventusov i spomene Alexa
Nakon toga se ubaci i milanista sa Maldinijem
Jos samo fali navijač rome da ubaci u pricu Tottija
Javi se juventusov i spomene Alexa
Nakon toga se ubaci i milanista sa Maldinijem
Jos samo fali navijač rome da ubaci u pricu Tottija

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.