Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
A dva vasa igraca igraju glavom i oni daju korner vama 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Otrča Osvaldo u svlačionicu da se pobije. Ima li ženu? Mislim da će ona najviše nayebati poslije ovog 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sjajan mec, prepun naboja, pogotovo u drugom dijelu.
Juve bolji u prvih 45 minuta, Inter u drugih sto na kraju kaze da je remi sasvim realan.
Pogba je maestralan veznjak. Mnogo me na Yayu Tourea podsjeca.
Juve bolji u prvih 45 minuta, Inter u drugih sto na kraju kaze da je remi sasvim realan.
Pogba je maestralan veznjak. Mnogo me na Yayu Tourea podsjeca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kakva tekma. Uzivanje je bilo gledati.
Inter puno bolji veceras, i vjerovatno su zasluzili 3 boda.
Inter puno bolji veceras, i vjerovatno su zasluzili 3 boda.
pi.
ma odem ja ovako ponekad, znas, al' ne mogu da dodjem na red od ''vas'' juventinaJuventino1995 je napisao/la:Bolje ti je ocnom otidji ako ti je prvo ono simulacija.
da se vratimo na utakmicu.
Konacno fin derbi za gledati, sa puno trke i tempa, i naravno kako dolikuje italijanima i po kojim grubim startovima. na kraju mozda i najrealniji rezultat, Juve bio bolji prvi dio, dok je Inter bio bolji u drugom, tako da 1-1 zvuci najrealnije.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Juventino1995
- Kontakt:
Nema se sta pricat nego kad sve sagledas najrealnije remi,Juve propustio u prvom da rijesi utakmicu,Inter na kraju i mogao do 3 boda ,sudija katastrofa standardno imao je jedno 6,7 ociglednih gresaka.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
-
Juventino1995
- Kontakt:
Pa bola milanist kako te nije stid brukas se jadan nisi bio.Kako si tako opsjednut Juventusom sam sebe lazes da bi dokazao neko simuliranje haha,jos lik pokazuje gdje ga je udario.Na tu situaciju smo samo mi mogli pisat da nije svirao ocigledan prekrsaj ,ali ne ti dodjes i napises ovakvu glupost i kako ocekujes da te iko shvati ozbiljno poslje ovakvih provala?
Ne pada mi pamet kmecanje o sudiji,jer da smo bili bolji dobili bi i nema se sta pricati i kukati,nismo luzerskog mentaliteta
Ne pada mi pamet kmecanje o sudiji,jer da smo bili bolji dobili bi i nema se sta pricati i kukati,nismo luzerskog mentaliteta
VFC1922
VFC1922
Nemam ja sta kome dokazivati, ja iznosim svoje misljenje i stojim iza njega, ne sluzi li zato forum, ako cemo svaki yebeni kontakt svirati kao prekrsaj onda mu uceraj, Morata je nastavio trcati, napravio jos par koraka i onda mu lupilo u glavu da padne, daj molim te mani mi toga. Uostalom to je vidio i glavni sudija te je isto sankcionisao.

ajde malo se dogovori sam sa sobom prvo, u postu iznad toga pises bas to o kmecanju.Ne pada mi pamet kmecanje o sudiji
i onda ja ovdje nesto izmisljam i pisem glupostisudija katastrofa standardno imao je jedno 6,7 ociglednih gresaka.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
Juventino1995
- Kontakt:
Nemam se ja sta dogovarat sa sobom te greske sudije su bile i na jednoj i na drugoj strani i rekao sam da mi ne pada napamet jadit kako smo "osteceni" i ne znam sta ti nije jasno, ne kukam da nam je sudija kriv dosli ljudi uzeli bod zasluzeno,mogli su i pobjedit na kraju i isti bi mi osecaj bio i da smo zijanili jer smo u Juventusu naucili samo pobjeda ostalo je neuspjeh.
I de kralju izbrisi onaj komentar da raja ne vidi.
I de kralju izbrisi onaj komentar da raja ne vidi.
VFC1922
VFC1922
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobro, valjda oni bolje znaju od Kampanjara jel ili nije napravio faul 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Upravo to, frajer odma ustade da pokaze da je bio faul van 16.erca i da nije penal. Ocima nisam mogao vjerovati sta se desava.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma dobro, valjda oni bolje znaju od Kampanjara jel ili nije napravio faul
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
kakvo simuliranje Morate od €20 mln, kunem vam se, nadmašio je Gamsta
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
priglup si ako mislis da je simulirao
možda sam glup, al' smiješan je, koliki je panj 
taj panj uzima milione i guzi sta stigne, a mi caskamo preko foruma
- invincible1921
- Kontakt:
moje vidjenje kao jednog navijaca intera ove situacije o kojoj polemisete: Mislim da je bilo elemenata za prekrsaj, ali je zasluzio zuti sto posto jer je ostao na nogama nakon kontakta koji je bio minimalan( mozda dovoljan za prekrsaj) i onda hladno nakon sto je pobjego kampanjaru na korak i po udaljenosti do dva NICIM IZAZVAN pao...uostalom jes da je grijesio sudija, al igraci juvnetusa su u drugom pol toliko simulirali da su za,**** barcu ...pogotovo morata
Prilo igra dva put rukom za 2 sec on svira faul za njega jer je BOZE PAO...onda ona kontra podolski-icardi traze prekrsaj neki igraci juventusa , haj i meni cudno da nije bilo faula a onako kontra ispala gledam snimak ponovo....znaci nije ni kontakta bilo
smijesno...
=\_1921_/=
ja pričam o njemu kao fudbaleru i smatram da je panj
te neke druge stvari su nebitne
nije bilo kontakta Ikardi - Bonucci ? rusis igraca bez da dodirnes loptu i to nije kontakt ?invincible1921 je napisao/la:moje vidjenje kao jednog navijaca intera ove situacije o kojoj polemisete: Mislim da je bilo elemenata za prekrsaj, ali je zasluzio zuti sto posto jer je ostao na nogama nakon kontakta koji je bio minimalan( mozda dovoljan za prekrsaj) i onda hladno nakon sto je pobjego kampanjaru na korak i po udaljenosti do dva NICIM IZAZVAN pao...uostalom jes da je grijesio sudija, al igraci juvnetusa su u drugom pol toliko simulirali da su za,**** barcu ...pogotovo morataPrilo igra dva put rukom za 2 sec on svira faul za njega jer je BOZE PAO...onda ona kontra podolski-icardi traze prekrsaj neki igraci juventusa , haj i meni cudno da nije bilo faula a onako kontra ispala gledam snimak ponovo....znaci nije ni kontakta bilo
smijesno...
chinaglia, ako ti to nije odraz kakav je fudblaer, sta ces vise ? da je panj ne bi kostao 20 miliona, ne bi igrao u finalu lige prvaka, ne bi igrao ni u Juventusu.. isto tako ne bi bio najbolji strijelac mlade selekcije spanije ikada.. al nije panj, vec je mlad i zeljan dokazivanja
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 3 gosta.