Ma ne znam kako mozete poredit Maura i Balotellija, covjeku je ovo prvi incident na terenu. A i to je iskuliro Osvalda kad je ovaj naletio na njeg. Trebo je dodat al vidi se da voli trpat lopove i ja mu ne zamjerim.
Prvo poluvrijeme za zaborav, svi pogubljeni ko pi*zde kakve, Juventus nas je mogo nabit tri razlike..u drugom ulaskom Poldija dosli malo sebi i da je bilo malo vise srece mogli smo dobit utakmicu..al opet remi najrealniji ishod i ja sam sasvim zadovoljan
Steta sto im Ikac ne zabi i sesti gol, a i Buffon odjednom ko Neuer izlijece..kako bi volio da ga je Podolski na kraju zabio za pobjedu..to bi tek bio show
Previse gresaka u igri, previse su nesigurno izgledali, treba dobro procistit ekipu..Guarin i Kuzmanovic ne bi trebali da imaju mjesto u prvih 11(svaka cast Guarinu za asitenciju, al dzaba mu kad je 90% lopti unistio)..Campangaro ocajan, prespor igrac..prizivo sam njega veceras umjesto Doda zbog defanzive al ovaj je i gori od brazilca..mogo nas je kostat dobro, umalo penal da napravi
DAmbrosio odlican, kao i Podloski..Hernanes je isto imo dobrih poteza i vidi se da vraca formu
Steta za Kovacica, mislim da je prestrogo dobio crveni..nisu ni ponavljali onaj njegov start..al valjda Sacir dodje do iduce utakmice pa ga dostojno zamijeni
Nek vala Juan i Ranocchia odmore malo, da vidimo Andreollija i Vidica u akciji
EDIT: Vidim neki dovode u pitanje Icardijevu zavrsnicu

to mu neko zamjeri sto je promasio ono kad je uklizo

We all have a past. We have ours and we're proud of it.